Jump to content

KK Crvena Zvezda 2023/24- Domaca osnova vs strani placenici


Čvarkov

Recommended Posts

2 minutes ago, suptil said:

Шефе који ти је враг? Лука не може бити други центар. Ако је Лазић 13.   ко су 14. и 15. играч? Не знам зашто су људи нервозни? Одмотавање у Барси само што није почело, видећемо за Калину дефинитивно врло брзо. Дефанзивни бек поред неконстантног Недовића ми је некако чудно.  Тачно је да фали атлетике у спољној линији.

Ако се мени обраћаш, свакако нисам нервозан, не знам да ли си прочитао упис до краја. 

Само за тебе, пошто је редослед центара у мом имагинарном ростеру најбитнији: 

C)Тоби, Боломбој, мој тата, Митровић 

Може?

Дефанзивнији бек је неопходан, ако већ бека доводимо, а Недовић какав год да је, наш је. Па или ћемо прилагодити бековску линију ономе што имамо, или ћемо раскинути уговор са Недовићем па довести неког од те гомиле константнијих и бољих слободних бекова у Ел (Хилијард и остала оличења константности).

Што се тиче Лазића као 13. играча, то се само намеће најавама да гледамо још једног бека. Ја немам ништа против да тим буде скромнији  као што сам и рекао, и да Лазић опет игра значајну улогу.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Kankkunen said:

Daj ga vamo ... :classic_smile:

 

 

Prava stvar bi bila da dođe, bolje on nego Lojd po mom skromnom mišljenju.

Odličan defanzivac i na NBA nivou koji nije operisan ni od  kreacije, ume on lepo i da utrčava ,katuje. Veoma atletičan. Najveća mana mu je šut koji ni na koledžu nije bio sjajan tako da priča o evropskoj trojci ne pije vodu, Stefan Marković level šuta.

Najviše sam ga pratio još dok je bio u Denveru, manje u LAL, odlično rešenje po meni i ne mnogo skupo. Bukvalno bi mogao da igra u paru i sa Šabazom i sa Teom i sa Nedovićem. 

Generalno ja ne bih dovodio Lojda niti bilo kog skupog beka jer već imamo i Nedovića i Hangu kao tvinera. Radije bih doveo iz Amerike nekog komba, a Harison mi tu pasuje.

 

  • Like 7
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

@Шеф стручног штаба И сам знаш да се раније током недеље трубило о Давидовцу и Митровићу као провереним другим опцијама. Једна струја у томе није видела ништа спорно. Како правимо ростер испоставља се да су они за крај клупе а кад би се јурио Ф4 они би били гранични играчи за испомоћ од 13-15. Доведеш два центра и опет у замишљеним ростерима Митровић се јебано гура као друга опција. Свако има право да пише шта хоће наравно. Слажем се да је да од 5 спољних један мора да буде дефанзивна звер. То Лазић више није. Ако Шабаз дође, он ће да трпа без проблема, свакако са бољим тимом и Недовић ће да барем се надам пружи више константности у шуту. Лазић не може да игра значајну улогу јер га време односи полако. Није то више тај Лазић. Лепо је пројектовати неког за одређену улогу а сасвим нешто друго да тај неко ту улогу и одради. Немам намеру да водим полемику и улазим у ситна црева око капацитета граничних играча. Да дође Шабаз, па да видимо како ће се ситуација развијати даље.  Ако дође дефанзивни спољни да ли ће продукција са 1 и 2 бити довољна за оно што нам треба.  То је моја бојазан. Имамо Хангу аи Шабаз није лош дефанзивно. 

Link to comment
Share on other sites

  • Guru locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...