Jump to content

KK Crvena Zvezda 2023/24- Domaca osnova vs strani placenici


Čvarkov

Recommended Posts

1 minute ago, srlepajce said:

Kakva je situacija sa Lazarevicem? @Mile1

Prica se da nije zadovoljan sa finansijskim delom ponudjenog ugovora 🤭

 

Ko u tesnoj kozi kad Pantic dolazi kod Sojica 😄 Nije zadovoljan sa sistematizacijom 😄 

  • Ha-ha 6
Link to comment
Share on other sites

11 minutes ago, Stanko1997 said:

Pod ovim "insajderi" nisam mislio na tebe, tebi svaka čast. Ali SDNA ne navodi nigde nas kao zainteresovan tim, kao ni jedan drugi iole relevantan košarkaški portal. Mislim, verujem ja da smo zainteresovani, to je ok, malo je čudno samo. A što se tvita tiče, ozbiljno smo ljudi, nećemo valjda toliko da dajemo za značaju Mateu Andreaniu, Luki D Alesandru i Harpidisu, jer, što bi Pantelija u testamentu rekao "U njih sve zajedno nemam ni malo poverenja". 

Bukvalno SDNA izbacila vest pre pola sata gde nas pominje

Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, srlepajce said:

Kakva je situacija sa Lazarevicem? @Mile1

Prica se da nije zadovoljan sa finansijskim delom ponudjenog ugovora 🤭

 

goldi mode on

 

Nek uzme što više da se naplati, kad vidi da delite pare šakom i kapom.

 

goldi mode off

  • Ha-ha 5
Link to comment
Share on other sites

Nume Čoki sa Ferari igračima. Za 1.8M doveo je Fakunda u nekalibrisan roster i nakon onog blamiranja namakli smo mu tako sramotnu ukupnu minutažu u našem dresu da nijje mogao da nam odradi ni polovinu te cifre.
Ako se desi da sada Mirotu platimo 4M po sezoni šta nam je teško da uz: Teo-Nemanja--Branko-Stefan-Dejan-Luka-Marko-Filip-Dalibor roster...napravino za jednu sezonu Bjelkana na baterije od njega.

Još nam u tom nizu nedostaju dva Ognjena...






Link to comment
Share on other sites

Zamislite to poslovanje gde na jednoj strani kupuješ Davidovca i produžiš ugovor Mitroviću (možda i Dobriću) za masne pare a onda sa druge strane dovedeš Mirotića za 4m po sezoni. Tačno se vidi opet pečat NČ koji i dalje misli da smo ovce za šišanje i bez mozga gde će opet da skarabudzi ekipu sa jednim top pojačanjem i time misli da ćemo se sad ložiti i da će prodati 10k+ sezonske. Ovo što on pokušava je pranje para i merenje patke bez već vidjenih rezultata. KKP će opet imati 7,8 legitimnih EL igrača a mi ćemo imati jednog najboljeg i 10 polupanca. Neka nam je Kumov Bog u pomoć. 

Edited by Čočo
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Čočo said:

Zamislite to poslovanje gde na jednoj strani kupuješ Davidovca i produžiš ugovor Mitroviću (možda i Dobriću) za masne pare a onda sa druge strane dovedeš Mirotića za 4m po sezoni. Tačno se vidi opet pečat NČ koji i dalje misli da smo ovce za šišanje i bez mozga gde će opet da skarabudzi ekipu sa jednim top pojačanjem i time misli da ćemo se sad ložiti i da će prodati 10k+ sezonske. Ovo što on pokušava je pranje para i merenje patke bez već vidjenih rezultata. KKP će opet imati 7,8 legitimnih EL igrača a mi ćemo imati jednog najboljeg i 10 polupanca. 

Da, Mirotic ce odbiti recimo Pao/Milano gde bi igrao za isti novac sa boljim saigracima da bi kod nas mogao da igra sa 10 polupanaca. Zasto bi to uradio? Jer mu je blize Hram Svetog Save?

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, СтелаРоса said:

Da, Mirotic ce odbiti recimo Pao/Milano gde bi igrao za isti novac sa boljim saigracima da bi kod nas mogao da igra sa 10 polupanaca. Zasto bi to uradio? Jer mu je blize Hram Svetog Save?

U potpunosti se slažem sa tobom i to ima jedino smisla. Ali uvek krenem od toga ko nam je glavni, kako je do sada poslovao i da nikad do sada ništa nije radio a da ima smisla. Tako da ne verujem da će posle 50 godina iskustva u košarci išta promeniti. I Kampaco je imao sigurno odličnih ponuda pored naše pa je došao da igra sa Lazarevićem, Lazićem, Kuzmićem, Ivanovićem. Ok, trebalo mu je nešto da premosti, opet je mogao da premosti bilo gde. Postoji jedna izreka sa juga Srbije,, gde ne možeš s pare, možeš s mnogo pare."

Edited by Čočo
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Miki28 said:

Djordjo ili Covke? Nema Djordjo sanse.

@Čočo kako se drzis? Tek je 09.07.2023, izdrzi💪💪💪

Treba izdžati ove amplitude do avgusta. Jedan dan produžiš Dobrića drugog dana dovodiš Kalinića. I tako do avgusta. 

Edited by Čočo
  • Love 1
Link to comment
Share on other sites

Just now, Čočo said:

U potpunosti se slažem sa tobom i to ima jedino smisla. Ali uvek krenem od toga ko nam je glavni, kako je do sada poslovao i da nikad do sada ništa nije radio a da ima smisla. Tako da ne verujem da će posle 50 godina iskustva u košarci išta promeniti. I Kampaco je imao sigurno odličnih ponuda pored naše pa je došao da igra sa Lazarevićem, Lazićem, Kuzmićem, Ivanovićem. Ok, trebalo mu je nešto da premosti, opet je mogao da premosti bilo gde. 

Brate, Mirotic sigurno nece pristati na tako nesto nego ce traziti konkurentan tim. Ako nekim cudom potpisemo Mirotica, dovescemo i jos nekoliko odlicnih kosarkasa, sigurno. Shvatas sigurno da ovi jaci igraci nece da dolaze bilo gde i na neki nacin vuku jedni druge sa sobom iako verovatno ni nemaju nikakvu direktnu komunikaciju medjusobno. 

 

Sto se tice Kampaca on nije imao velikog izbora u decembru mesecu. Prvo sto vise od pola EL nije moglo da ga plati, drugo sto je vecina onih koji mogu da ga plate vec imala popunjen roster i tu poziciju pa nisu zeleli da remete koncepciju koliko god on bio dobar igrac, trece sto jedan od retkih zainteresovanih klubova pored nas (Real) je imao nerasciscena posla sa njim pa se nije isplatilo da potpisuju ugovor. Mi smo u tom momentu bili hit Evrolige sa nizom pobeda, tu mu je igrao ortak iz reprezentacije, mogli smo ga platiti i zato je odlucio da dodje kod nas. 
 

Inace sve ovo sto se desava sa Miroticem mi lici na to da mi trenutno blage veze nemamo koliki ce nam biti budzet sledece sezone. Moja pretpostavka je da su oni (ili onaj) od gore dali mogucnost da se pojuri igrac poput Mirotica jer bi to bio zaista veliki transfer i nesto sto bi odjeknulo sirom Evrope, jer je to strasan kosarkaski ali i marketinski posao i bla, bla... E ali onda dolazimo do jedne zackoljice, a to je pitanje da li cemo mi ta 4 miliona evra moci da potrosimo na druge igrace ukoliko ne potpisemo Mirotica? Da li mi taj novac zaista vec imamo, tj da li nam je obecan u svakom slucaju ili samo uslovno? Ja bih rekao da je ovo drugo u pitanju, jer sam siguran da taj od gore nema poverenja u Covica da bi toliki novac potrosio na pravi nacin, nego moze da ga trosi samo za transfere slicne Miroticevom jer i on sam zna da bi to bio dobar potez. U prevodu, ili cemo potpisati Mirotica i napraviti F4 tim, ili cemo imati tim kao i svake sezone za neko 12-15 mesto.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

34 minutes ago, Sector said:

https://www.sdna.gr/mpasket/1101150_ohi-ston-olympiako-apo-mirotits-epilegei-omada-ekplixi-apo-tin-eyropi

 

Ovi kažu da je odbio ponudu Olija i važe između Milana i Zvezde. 😄 

Juce odbio Zvezdu, ide u Pao. Danas odbije Oli, ide u Milan. Sutra će da odbije Partizan, ide u Monako. 

Edited by Milko Miller
Link to comment
Share on other sites

  • Guru locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...