Crni Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 (edited) 6 hours ago, uini said: novac nije realnos na koju se obazirem. možda ako ga budem imao više Kad vidim prepreku pokusam da je savladam, ako ne uspem-NE PRIZNAJEM JE! Edited September 25, 2023 by Crni 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted September 25, 2023 Author Share Posted September 25, 2023 9 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zadnji vezni Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 Rekoh već dresovi su mi top ,mozda najbolji u proteklih nekoliko sezona. jedino sto mo para oči su znak adidasa i naš grb na različitim mestima kod pojedinih igrača.Npr.pozicije pomenutih segmenata na dresu su iste kod Yaga i Šabaza ali se razlikuje od Davidovca,Mitrovica .Da li njihov položaj zavisi od veličine dresa prikladne igračima ili je to veliki propust Adidasa ? Nije da tražim dlaku u jajetu ali bas bode oči . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 (edited) Samo jes' Šabaz pozitivac lik. Baš zrači pozitivnom energijom. Edited September 25, 2023 by Mendez . 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 Ovo Teo? Jago im dodje ko maskota 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 (edited) 16 minutes ago, Mendez said: Samo jes' Šabaz pozitivac lik. Baš zrači pozitivnom energijom. Ljubo Čupić je raspoloženiji išao na strijeljanje. Edited September 25, 2023 by Wake in Fright 2 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 18 minutes ago, Mendez said: Samo jes' Šabaz pozitivac lik. Baš zrači pozitivnom energijom. Razmislja bolje da sam sa Duskom na treningu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 Šabaz pripada istoj fakirskoj kasti kao i Lorenzo. Puls do četrespet-pedes.Takav uvek treba. Lazić naravno ič ne haje što su nam dresovi malo baggy...takoe u mogućnosti.Za Yaga smo čekali da nam stignu i kid sizes......morosam. 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar1995 Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 Ja se zaljubio u ovaj dres ❤️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 Zato se Jago fino izigrao. Proveo se kao osnovac na rođendanu ili izletu. 2 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 Coksi kaze napad na final 4, ja mislim da ce biti borbe za play in. Vec ce to zeleni iz zalgirio arene brutalno demonstrirati u fuli pekd hali, tamo negde u drugoj nedelji oktobra. 1 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 Koliko je Sabaz pauzirao zbog kartona? I kolika je pauza u slucaju parnih kartona? 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 Jel se zna koja ce cena dresa da bude na kraju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шеф стручног штаба Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 6 minutes ago, suptil said: Jel se zna koja ce cena dresa da bude na kraju? Откуд то да ће бити у продаји уопште? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 (edited) Mene najviše trenutno nervira što mi za 10 dana igramo u Areni a mi nismo ušli ni na Novi Beograd. Pripreme, testove, promocija dresa a verujem i Media day biće opet u Pioniru. Sramota. Edited September 25, 2023 by Čočo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruda Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 (edited) Po mom mišljenju, mi smo 8.-10. po kvalitetu i budžetu tako da je borba za plej-in naša realnost. Sve ispod toga je ozbiljan, ali ozbiljan neuspeh. Edited September 25, 2023 by Bruda 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 (edited) Buzz je tačno onaj lik koji deluje misteriozno, hladno i daleko i na kog sve žene padnu zbog tih karakteristika. Edited September 25, 2023 by DameTime Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 4 minutes ago, DameTime said: Buzz je tačno onaj lik koji deluje misteriozno, hladno i daleko i na kog sve žene padnu zbog tih karakteristika. Jesi li ti to našla simpatiju za ovu sezonu iz naših redova? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 4 minutes ago, quentin said: Jesi li ti to našla simpatiju za ovu sezonu iz naših redova? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 Mene najviše trenutno nervira što mi za 10 dana igramo u Areni a mi nismo ušli ni na Novi Beograd. Pripreme, testove, promocija dresa a verujem i Media day biće opet u Pioniru. Sramota. Moraju da se znaju prioriteti. Dokoni Beograd je drugu godinu za redom domaćin Svetskog prvenstva u rvanju. Trajalo je od 16-24. septembra. Ne znam da li su karte bile numerisane.Svaka čast svakome ali u vojsci sam upoznao našeg reprezentativca u rvanju i kao danas pamtim njegove reči o ovom drevnom sportu:,,...vidi, kada ne znaš ništa o rvanju, to je možda najdosadniji sport za gledanje ali kada ti neko samo u par rečenica objasni pravila...onda nema ni možda". 1 24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firga Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 Super dresevi. Lepsa kombinacija gde je crven sorc. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 Vildoza dok isprati rolerkoster svih bivših /potencijalnih simpija 😄 @DameTime 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 3 minutes ago, Molina23 said: Vildoza dok isprati rolerkoster svih bivših /potencijalnih simpija 😄 @DameTime Koga nema, bez njega se može, neće sigurno sindpatija da mi bude neko ko je otišao u PAO. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 3 minutes ago, DameTime said: Koga nema, bez njega se može, neće sigurno sindpatija da mi bude neko ko je otišao u PAO. Toe taj ganferski stav 🙏 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 Dolazi li Bjelica na media day? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts