Jump to content

Recommended Posts

Posted
  On 9/4/2023 at 5:55 PM, VISOKOLETAC said:
  On 9/4/2023 at 5:42 PM, Kooineeperk said:

ali ja nisam hteo da rizikujem i da nemam 3 spojena u tom sektoru

Expand  

a hteo si numerisana sedista 🤣

Expand  

Normalno. Da bi imao svoja mesta, moramo da imamo numerisana sedista. Da bi imali 3 mesta u nizu, moraju se kupiti dok jos moze da se bira. Nista nelogicno i nerazumno, niti cudno. Niti za ismevanje. 

• Ha-ha 1
Posted
  On 9/4/2023 at 5:42 PM, Kooineeperk said:

Na Kalisu novi ne mogu do 11.09. ali mogu online. 

DA.

Verujem da ce biti pustanja novih mesta za online prodaju, ali ja nisam hteo da rizikujem i da nemam 3 spojena u tom sektoru koji sam hteo. 

Online ponuda je tanka, kao sto sam rekao, bukvalno po 2 reda za svaku lozu i to negde u sredini sto se visine tice. Bocni sektori, odnosno tribine A, Parter B, C i D su pustene po 100ak mesta ali najbocniji, po mom misljenju losa mesta, i oni su 80% prodati (verujem dodavace nove, ali pitanje je kad). Kasnije su pustili i Parter 4 i Tribinu B Delije i to opet jedan mali deo. Nivo 400 su pustili po dva ugaona sektora i tu ne postoji uvid koliko je otislo mada vidim da su jedan sektor zatvorili (valjda vode racuna barem o ulazima ako vec ne o numeraciji). 

Expand  

Ja bi kupio 4 karte za parter4 (2+2 klinci 14god) koje bi me stajale 29k+29k+15k+15k=88k

Na online ima još svega 40-ak karata za parter 4 i ne dozvoljavaju taj junior popust nego mogu samo 29kx4=116k(i troškovi online kupovine)

Ako čekam sledeću nedelju da li će biti 4 spojena mesta slobodna?

Posted
  On 9/4/2023 at 7:25 PM, srlepajce said:

Koja mu je fora sa onim patikama?

Deluje bas uzasno 

Screenshot-2023-09-04-21-26-25-171-com-t mislio sam slika sa prve prijateljske 

Expand  

Ovo sam i ja primijetio na slici sa prve prijateljske. 
Bukvalno mi proslo kroz glavu da ako se ovako deformisu patike kod igraca nije ni cudo sto se povrijede…

Posted
  On 9/4/2023 at 7:20 PM, Kankkunen said:

Nedovića nahvališe da ima mnogo bolji pristup, igra dosta racionalnije na obe strane ... kažu, joj razlike, drastične. :classic_smile:

Expand  

Ne kažem da nije tako al ipak su ovo pripreme, pa još kls timovi. Lazić 15 poena, toliko neće dati na 32 meča u EL ako ih bude odigrao. 

• Like 1
  • Ha-ha 7
Posted
  On 9/4/2023 at 7:40 PM, Sector said:

Ne kažem da nije tako al ipak su ovo pripreme, pa još kls timovi. Lazić 15 poena, toliko neće dati na 32 meča u EL ako ih bude odigrao. 

Expand  

Nije bitan protivnik, poeni ... radi se o samom pristupu, načinu igre, energiji.

• Like 2
Posted
  On 9/4/2023 at 7:50 PM, Nini3112 said:

Svi se nadamo da je tako,neka nastavi samo i neka ga zaobidju povrede pa da se porokamo sa svima.

Sta kazu za Sabaza?

Expand  

Majstor, još je u fazi upoznavanja sa saigračima, trenerom ... neće tu biti problema.

• Like 3
  • Thanks 1
Posted

Na raportima sa priprema smo godinama unazad mogli da cujemo i procene poput:

-Vidi ga Deda kako se zategao

-Borisa izgleda dodao koje kilo

-Derik Braun ce biti nase najvece pojacanje

-Adamsu samo treba jos malo vremena

-Na Branka se ove sezone izgleda nece ozbiljnije racunati...

Tako da se ja ne bi zaletao, neka Neda prasi i za pocetak prodje pripreme bez povreda, za ostalo cemo lako.

• Like 3
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...