fedor Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 (edited) Jeste Jago neupotrebljiv u odbrani i ozbiljno je silovan i od Jovketa, ali on vam je treca opcija na pleju, tu je da promeni ritam, da razbije sistem, napravi neki faul, izmisli poneku trojku, videli smo da ume i da baci pas. Ne moze svaki igrac u rotaciji da vam bude a klasa. Edited August 21, 2023 by fedor 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admiral Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Kad je tesko Davidovac na 5, i nema zime 👌🏻 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Kad je teško - Dobrić! Kako klačuje lik, neverovatno, samo nek kida na prvenstvu ovako. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Može Yago mnogo više da pruži a ne samo šut za 3. Brz je sa loptom a zna i da doda. Odbrana je trenutno nešto na čemu mora dosta da radi. Trener treba da radi na njegovoj odbrani. Besmisleno je bilo da on pritiska Jovketa koji i ovakav odlično gradi loptu u kretnji i ima 15 kila više. Jović se tri puta zapetljao sa loptom kada je morao 1 na 1 da reši snažnije bekove koje ne može kao Yaga samo skloniti rukom u stranu poput zavese. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrMV Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 1 hour ago, Čočo said: Ovo su niske cene. Očekivao sam više. Kao što sam i mislio ide se na brojčanost a ne na finansije. Ako je 11000 sektor 400, očekujem da će za sektor 200 za sezonce biti oko 20000 dinara. Što je mnogo manje od mog očekivanja ( između 23 i 26 hiljada). Misliš sektor 200 po rubovima ili centralno?Za Arenu pitam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 26 minutes ago, DameTime said: Kad je teško - Dobrić! Kako klačuje lik, neverovatno, samo nek kida na prvenstvu ovako. Taman pozitivan komentar na kkcz temi, medjutim za Dobrica i to kad je otisao iz kkcz. Pametnom dosta, part 4. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted August 21, 2023 Author Share Posted August 21, 2023 (edited) 28 minutes ago, DameTime said: Kad je teško - Dobrić! Kako klačuje lik, neverovatno, samo nek kida na prvenstvu ovako. Edited August 21, 2023 by Čvarkov 6 1 1 20 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick_theking Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 (edited) 2 hours ago, Don Dusko said: Ne odustajes izgleda od domace osnove, On je tako i na fudbalskom topiku, smetalo mu je što smo otpustili MM-a, jer ko to pobogu radi posle rekordne razlike i ne izgubljenih mečeva, evo ga sad i ovde kuka na sva zvona do početka sezone pa ga posle neće biti. Edited August 21, 2023 by Nick_theking Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 5 minutes ago, Brat od Korneta said: Taman pozitivan komentar na kkcz temi, medjutim za Dobrica i to kad je otisao iz kkcz. Pametnom dosta, part 4. Mislim da bi mogao da prestanes sa ovim. @DameTime navija za koga navija...To je njena privatna stvar. I nema potrebe da se vija da li je Grbobarka/Zvezdasica, 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fromthecorner Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Dobric je uvek pogadjao kad je bilo tesko, i na tome sam mu vecno zahvalan, medjutim nije pogadjao kad je bilo lako, od oktobra do marta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Nije ti ovo pedagoški Done. BoK je taman krenuo da piše ove jezgrovite postove a ti ga sputavaš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 36 minutes ago, DameTime said: Kad je teško - Dobrić! Kako klačuje lik, neverovatno, samo nek kida na prvenstvu ovako. Dobrić srećom nema veze sa ovim topikom i dobro bi bilo da bar jednu sezonu odmorimo od njega. Pa one tamo možemo nastaviti, svakako ga gazda neće propustiti nakon što mu se zahvali Scariolo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioKempes Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 7 hours ago, Nenadd said: Igrace Hanga dobre minute na 2 sigurno, a na 3 cemo gledati Lazica u ozbiljnoj ulozi i ove sezone. Mada sam ja uveren da cemo dovesti beka defanzivnih karakteristika najkasnije pocetkom oktobra, ali videcemo. U velikoj meri se slažemo, ali te ne razumem najbolje u ova dva pasusa. Òcekuješ da ćemo dovesti defanzivnog beka najkasnije početkom oktobra (tj. do početka EL, otprilike), a istovremeno prognoziraš da će Laza imati ozbiljnu ulogu. Meni se to dvoje isključuje, tj. slažem se da ćemo dovesti tog beka, a mislim da će Laza uglavnom biti 13. igrač, koji, kad je u sastavu, igra max do 10min po utakmici, da pritegne odbranu kao specijalac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 1 minute ago, Sector said: Dobrić srećom nema veze sa ovim topikom i dobro bi bilo da bar jednu sezonu odmorimo od njega. Pa one tamo možemo nastaviti, svakako ga gazda neće propustiti nakon što mu se zahvali Scariolo. Ja i dalje imam osećaj da je tu 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StiviKivi Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Nekako verujem(nadam se) da će do tog 4. Septembra da padne ta četvorka u našem rosteru i da ćemo tako početi sezonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 3 minutes ago, DameTime said: Ja i dalje imam osećaj da je tu 😄 Da, meni isto djeluje nevjerovatno da je Čović ispustio domaćeg igrača koji zna da hoda. 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Jbga, omašila sam temu, kaznite me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 12 minutes ago, Sector said: Dobrić srećom nema veze sa ovim topikom i dobro bi bilo da bar jednu sezonu odmorimo od njega. Pa one tamo možemo nastaviti, svakako ga gazda neće propustiti nakon što mu se zahvali Scariolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 21 minutes ago, Don Dusko said: Mislim da bi mogao da prestanes sa ovim. @DameTime navija za koga navija...To je njena privatna stvar. I nema potrebe da se vija da li je Grbobarka/Zvezdasica, @DameTime je Jugoslovenka, navija za oba Titova blizanca. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 12 minutes ago, Don Dusko said: Mislim da bi mogao da prestanes sa ovim. @DameTime navija za koga navija...To je njena privatna stvar. I nema potrebe da se vija da li je Grbobarka/Zvezdasica, Mislim da nisi skapirao da se salim sve vreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bishop Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Korektan je igrač Jago. Ima muda, ne plaši se kontakta. Očigledno je da je limitiran "dimenzijama" ali sasvim je OK za do 10ak min. Pritom je mlad i ima još lufta da napreduje u odbrani. Posložiće to Duško lepo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 23 minutes ago, Smrtokapa said: Nije ti ovo pedagoški Done. BoK je taman krenuo da piše ove jezgrovite postove a ti ga sputavaš. Ne valja kad pisem duze postove dobijam upozorenja, ne valja sad ni krace i to kad se salim, ne valja kada je moj brat se ovde samo salio iskljucivo pa mu izbrisan nalog... 😢 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Ocigledno da smo zavrsili s pojacanjima 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 1 minute ago, Nini3112 said: Ocigledno da smo zavrsili s pojacanjima Kad Covicevo kljuse prebaci loptu na trenera, to je znak da spustamo rampu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fromthecorner Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Mogli bismo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts