Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

U slučaju nemogućnosti da se dovede dobro pojačanje "preko bare" na poziciji 4, ja bih probao sa Hommes-om, ex Baskonia.

Solidan range, nije ni operisan od driblinga i mislim da bi se uklopio dobro.

Edited by Bruda
  • Like 1
Posted
19 minutes ago, uini said:

pa moze, ne prica rivers puno losije engleski od mairosua.

Plus bi ga mairosu uputio i u američku pop kulturu

A Edin bi mu davao hintove koje bi ovaj posle prenosio ćaletu na novoj šljaci

• Like 1
Posted

Cini mi se da ga ekstremno smara sto nije na nekoj plazi nego mora da igra ovo, ruke su konstantno na kolenima.

Aj sut i odbrana, to me ne brine, uvek je bilo sporadicno/lose. Ali nesto je usporio opasno, imam utisak da Ristica ne bi resio 1 na 1. A kad Nedara nije u stanju da probije, Nedara postaje stetocina. Morace definitivno jos nesto da ponudi Dusku osim fensi patika, inace mu ni mesto u 12 nije sigurno.

• Like 3
  • Ha-ha 1
Posted
18 minutes ago, Урош19 said:

Volim što se tera igrač posle pauze od mesec dana i 1 i po pripremne utakmice, opustite se malo mi još mesec i po dana ne igramo takmičarsku utakmicu.

Ne treba da se tera ali mora da se uozbilji,igrac u najboljim godinama u oba pravca igra ocajno a masno je placen,voli on Zvezdu,nema to sumnje,volimo i mi njega ali ga i placamo,pa nek se zapita malo.

• Ha-ha 4
Posted

Ne bi smo mi bili cigani ludaci da ne kritikujemo odmah naseg igraca posle 2 pripremne utakmice.

I mene je razocarao Neda ovim pristupom ali da se tera iz kluba?Kao imamo bolje?

Ako porobi na WC i kod nas hoce li se ovde pljuvaci politi kofom vode?

• Like 2
  • Thanks 1
Posted
4 minutes ago, Don Dusko said:

Ne bi smo mi bili cigani ludaci da ne kritikujemo odmah naseg igraca posle 2 pripremne utakmice.

I mene je razocarao Neda ovim pristupom ali da se tera iz kluba?Kao imamo bolje?

Ako porobi na WC i kod nas hoce li se ovde pljuvaci politi kofom vode?

Neće...biće svi u fazonu 'ESAM REK'O?!?!

Mada, taj fazon će biti kako god da završi sezonu 😁

• Like 2
Posted

Koliko je neozbiljan bio njegov pristup u ova dva PRIPREMNA meča, toliko je još više neozbiljno "terati" igrača iz kluba posle dva PRIPREMNA meča za reprezentaciju. 🤷

• Like 3
Posted

Ljudi se više brinu za beka nego za četvorku a nama 4 u ovom rosteru trenutno pokrivaju statista Davidovac i Simonović koji i nije četvorka al nema ko drugi. 

• Like 8
Posted (edited)

Niko nikoga ne tera niz kluba, niti forumaši imaju te nadnaravne sposobnosti da samom mišlju i ponekom rečenicom utiču na sudbinu bilo kog sportiste, ali da Nedović izgleda kao kesa u ove dve atinske utakmice - vala izgleda.

I sad treba razumeti nekoga ko ne želi da igrač njegovog kluba bude kesa nigde i nikada, kao i one koji razmišljaju na način - nek je kesa, ali je barem naša kesa.  

A najzanimljivije od svega da se te dve naizgled oprečne opcije slažu u najvažnijoj pojedinosti - dečko je stvarno danas i juče bio kesa na parketu. I to vidi svako ko ima oči, pa je jednostavno nemoguće ustvrditi suprotno i pobiti nepobitno. 

Edited by Nek grmi jako
  • Like 3
  • Thanks 1
Posted
Grobari postuju svog Bogdana,
Cigani kenjaju na svog Nedu.

Nismo isti.
Nedara će već sad u septembru u isti dres kao i prošle sezone.
I onog tamo septembra opet.
A i Bogdan će opet u isti dres.

Što bi se grobari sada cimali kakav je Bogdan...i pored toga što je vodeći strelac.

Ali Nedovićev stav je sramotan. I normalno je da to unosi nemir.
Ne bi u meso, ne bi da drpa bekove, dribla u ledja igraču koji mu postavlja blok ali se bar udostojio da pripali jednu ciglu.
Bolje da je promašio isto trojki koliko Bogdan i Gudura zajedno ali da je trčao kontre, išao na prodor i bar probao da odigra neku odbranu.

Do sada...nula.

• Like 2
Posted

Nedovica bih oterao ne zbog dve pripremne utakmice sa reprezentacijom nego zbog celokupnog ucinka u prethodnoj sezoni. Ima srece sto ima ugovor sa klubom inace sam siguran da ni Dusko nije zadovoljan njegovom igrom i da ga ne bi zadrzao u ekipi da ne mora. 

Najvise bih voleo da Nedovic "proradi", nas je jbg, ali od toga nema nista na osnovu onoga sto smo videli u sezoni iza nas. 

• Ha-ha 1
Posted
3 minutes ago, MisaF said:

Nedovica bih oterao ne zbog dve pripremne utakmice sa reprezentacijom nego zbog celokupnog ucinka u prethodnoj sezoni. Ima srece sto ima ugovor sa klubom inace sam siguran da ni Dusko nije zadovoljan njegovom igrom i da ga ne bi zadrzao u ekipi da ne mora. 

Najvise bih voleo da Nedovic "proradi", nas je jbg, ali od toga nema nista na osnovu onoga sto smo videli u sezoni iza nas. 

Aba liga 11.7/1.3/2.4  51 2P% 36 3P% 91 FT%

Euroleague 13.3/1.2/2.9 na 50 2P% 28 3P% 86 FT%

Propast koja kesa od igraca

• Like 7
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...