Brat od Korneta Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 8 hours ago, suptil said: @Brat od Korneta Napisi mi tvojih 12 igraca. Bas me zanima u toj projekciji ko ce da izvisi. Samo nemoj da kazes niko nece imamo domaca takmicenja. Kako mislis da kazem da niko nece da izvisi kada cemo najverovatnije imati 16 igraca a mogu samo 12 da igraju? Ukoliko dodju i sg i pf: Sabaz, Teo, Jago Nedovic, pojacanje Giedraitis, Hanga Pojacanje, Simonovic/Davidovac Tobi, Bolomboj, Mitrovic Ukoliko sg stigne u doselekciji: Sabaz, Teo, Jago Nedovic, Hanga Giedraitis, Lazarevic Pojacanje, Simonovic/Davidovac Tobi, Bolomboj, Mitrovic Dilema Simonovic/Davidovac u zavisnosti ko vise pokaze na pripremama na 4. Simonovic u teoriji moze dosta vise da donese ali je ipak neiskusan na nivou Evrolige za razliku od Davidovca te ne bih iskljucio da Davidovac dobije minute u pocetku pre njega. Videcemo zavisi kako se pokaze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 Ako je bilo, sta ima veze 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nik1991 Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 Just now, VISOKOLETAC said: Aaaaa ovo je taj klip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 Ko bi rekao da su iste visine... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 (edited) 8 minutes ago, Wingwalker said: 21 minutes ago, VISOKOLETAC said: Ko bi rekao da su iste visine... Teo je velik i rahitican, sto bi rekao Savan 😂 Teo je magija i kad god igra tako ce biti 🙂 Edited August 6, 2023 by VISOKOLETAC 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 31 minutes ago, VISOKOLETAC said: Zamisljam Jokica kako ovako igra basket na betonu u slobodno vreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 Jel se to Teo na 0:49 hvata za zadnju lozu ili neka zajebancija po sredi. Da ne brinem jos od sad. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 1 minute ago, suptil said: Jel se to Teo na 0:49 hvata za zadnju lozu ili neka zajebancija po sredi. Da ne brinem jos od sad. 2017. godina 😄 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 (edited) 2 minutes ago, suptil said: Jel se to Teo na 0:49 hvata za zadnju lozu ili neka zajebancija po sredi. Da ne brinem jos od sad. Ne brini, ovo je od pre neke godine 😂 Edited August 6, 2023 by VISOKOLETAC 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 2 minutes ago, suptil said: Jel se to Teo na 0:49 hvata za zadnju lozu ili neka zajebancija po sredi. Da ne brinem jos od sad. Ne znam da li ozbiljno pitaš, ali snimak je star nekoliko godina 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 1 minute ago, DameTime said: Ne znam da li ozbiljno pitaš, ali snimak je star nekoliko godina 😄 Ja mislio nesto aktuelno sa paznjom odgledao 😄 Ono arhivski snimak, zbunjuju se posteni forumasi 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 1 minute ago, suptil said: Ja mislio nesto aktuelno sa paznjom odgledao 😄 Ono arhivski snimak, zbunjuju se posteni forumasi 😄 Teova mađija je uvek aktuelna Baš kad ste potpisali Tea spomenula sam snimak, čini mi se Bogdanov kamp iz 2017. godine i kako je napravio centra od jednog klinca. To je ovaj klip. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 14 minutes ago, suptil said: Jel se to Teo na 0:49 hvata za zadnju lozu ili neka zajebancija po sredi. Da ne brinem jos od sad. Da, sreca 2017. nije igrao za nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 Jel se to Teo na 0:49 hvata za zadnju lozu ili neka zajebancija po sredi. Da ne brinem jos od sad.Suptilno si ovo izveo vraže...Smajli je tada imao šesnajz a Teo se spremao za Kliperse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 Ovo je spisak slobodnih igrača koji su protekle sezone igrali u elitnom evropskom takmičenju: Bekovi: Nejt Volters, Met Tomas, Darun Hilijard, Markus Erikson, Ostin Holins, Kori Higins, Klemen Prepelic Krila: Dvejn Bejkon, Entoni Rendolf, Ogastin Rubit, Dalton Holms, Kris Singlton, Dimitris Agravanis Centri: Tarik Blek, Brajant Danston, Otelo Hanter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admiral Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 (edited) @Redstar0356 Pa nije bas KK predskolska ustanova pa da se nagradjuju decaci minutama zato sto su mladi. Saranovic kao mladji igrac mora da zasluzi vecu slobodu u fmp-u , tu da se nametne , pa tek onda cz. Pre toga mi je izlisna svaka veza sa cz. Edited August 6, 2023 by Admiral Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 (edited) 15 hours ago, DameTime said: Naravno da ti ne brineš jer ima državnih para kao pleve da se već prenatrpan roster dopuni igračima koji fale. Moje pitanje je bilo kad nisu dovoljno dobri, zašto su Simonović i DD potpisani, pošto je to urađeno na samom početku prelaznog roka (znači nisu bili nužna rešenja). Brige nema, biće svakako zanimljivo čitati komentare na forumu kad krene sezona i kuknjava kako je roster neizbalansiran. Pa da, to je taj fazon koji se koristi na ovoj temi - sta te briga, plivamo u novcu, zelimo da gledamo sto skuplji cirkus kod nas. Mislim, ako je to sve vec tako, hajde da se naprave dva tima, jedan za ABA ligu, drugi za EL, to je 24 igraca, ima dupla kola da se pobedjuju samo tako, protivnici nece znati sta ih je snaslo. Naravno, sto se tice druge recenice, to i ja sve vreme pisem - o kakvom mi to "nikad bolje odradjenom prelaznom roku" da pisemo ako trener ne ume da nekad kaze "e, ovaj igrac mi ne treba, ne uklapa mi se u viziju, trazi dalje". A sto se tice trece recenice, zelim svim igracima sto manje cak i sitnih povreda, pa da vidimo kako ce trenerski mag to odredjivati minute. Samo da mu nije klub platio jedno milion evra mogucnost da drzi rezervnu ekipu u slucaju povreda, pa da se onda ispostavi da milion evra ide igracima koji EL gledaju sa tribina. Mislim, moze on da forsira i rotaciju od 10 igraca kojima veruje i skloni njih 6 na klupu i tribine, ima na to pravo, kao sto ja imam pravo da za takvo ponasanje kazem da me podseca na razmazeno deriste kojem roditelji kupe svaku igracku koja mu se malo svidi, pa onda pola tih igracaka zavrse u cosku. Edited August 6, 2023 by goldberg 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted August 7, 2023 Share Posted August 7, 2023 (edited) Lazarevic je u ovom trenutku 3x bolji igrac od Saranovica, a zapravo je Lazarevic i jedan od retkih domacih koje ima smisla drzati kao 13. igraca u timu, usled raznih matchupova koji mu odgovaraju i koje dokazano moze da unakazi odbranom. Voleo bih da gresim vezano za Saranovica, ali meni je on meh. Nema mi tu puno ni kosarke, ni skilla. Hustle, i dobro telo, pa dokle ga to odvede, ali je u tim godinama eto konkretno taj Lazarevic daleko zanimljivije izgledao. Treba ga svakako pratiti i imati na umu usled oskudacije tih domacih prospekata, ali licno, ne polazem velike nade u njega. Edited August 7, 2023 by Markoss 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted August 7, 2023 Share Posted August 7, 2023 45 minutes ago, Markoss said: Lazarevic je u ovom trenutku 3x bolji igrac od Saranovica, a zapravo je Lazarevic i jedan od retkih domacih koje ima smisla drzati kao 13. igraca u timu, usled raznih matchupova koji mu odgovaraju i koje dokazano moze da unakazi odbranom. Voleo bih da gresim vezano za Saranovica, ali meni je on meh. Nema mi tu puno ni kosarke, ni skilla. Hustle, i dobro telo, pa dokle ga to odvede, ali je u tim godinama eto konkretno taj Lazarevic daleko zanimljivije izgledao. Treba ga svakako pratiti i imati na umu usled oskudacije tih domacih prospekata, ali licno, ne polazem velike nade u njega. Sta se desava sa Gacicem? Je l otisao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted August 7, 2023 Share Posted August 7, 2023 2 hours ago, Admiral said: @Redstar0356 Pa nije bas KK predskolska ustanova pa da se nagradjuju decaci minutama zato sto su mladi. Saranovic kao mladji igrac mora da zasluzi vecu slobodu u fmp-u , tu da se nametne , pa tek onda cz. Pre toga mi je izlisna svaka veza sa cz. E vala je Lazarevic zasluzio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admiral Posted August 7, 2023 Share Posted August 7, 2023 5 hours ago, Nini3112 said: Sta se desava sa Gacicem? Je l otisao? Gacic je povredjen. Uz Topa, on mora da nam bude prospekt br 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted August 7, 2023 Share Posted August 7, 2023 (edited) Ko nam je ovaj drugi pomoćni iz Mege zna li se ko ostaje od prošlogodišnjeg stafa? Edited August 7, 2023 by Filbi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted August 7, 2023 Share Posted August 7, 2023 @Igor_ Je l si na Tomovića mislio kad si najavio domaće pojačanje u stručnom štabu pre neki dan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts