Шутер из блока Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 (edited) Zaboravih danas da napišem, a videh da su neke kolege već napisale kao što je @Milos 3.14, Tobi ima najmanje smisla (a mislim da uopšte nema smisla) da dođe jer (skoro) sve što on može da ponudi i te vrline i mane već imamo u Simonoviću, vrlo su slični (da ne kažem isti) igrači uzevši sve njihove karakteristike, mane i vrline u obzir, to je tip centra ta neka streč 5 koja je solidna p&r i/ili p&p opcija u napadu. Takođe mislim da je Simonović, pored Tobija od ovih igrača iz EL, sličan/isti igrač kao Fojtman, tačnije taj tip centra sa istim/sličnim karakteristikama, vrlinama i manama. A i Fojtman se već povezivao sa nama (imam tu informaciju), i to nekoliko puta smo ga kontaktirali i hteli da ga dovedemo u zadnjih (oko) 2 meseca, pa pretpostavljam da je Simonović taj igrač umesto njega, to jest taj tip igrača kog smo hteli da dovedemo u vidu Fojtmana. Tako da je najbolje rešenje od ove trojice, kao što sam već napisao, Miki, i to bez ikakve sumnje, još u odličnim/najboljim godinama, najiskusniji od ove trojice, a i najversatilniji i overall najkvalitetniji i najozbiljnji, a jedina mana (ako se to uopšte može nazvati mana) je ta njegova (povremena), bar kako se vidi ovako na osnovu eye testa, nezainteresovanost i stav "sa (velikim) bolom u predelu prepona", mada je pitanje koliko je to stvarno tako. Što se Šengelije tiče, kao što i to napisah već onomad kad ga je kolega @Princeton skoro pomenuo i napisao u njegov roster, i kao što je već rekao kolega @Chaos Is Me, nisam za njega pre svega zbog toga što je očajan u šutu za 3 (poludistancu i ne šutira koliko ja znam, tačnije baš jako retko/skoro nikad), i zato što mu je karijera u velikom padu, a onda (ali ne naravno i manje važno) i to što je injury-prone igrač i hodajuća povreda/baš staklen jako, tako da mislim da ga treba zaobići u širokom luku. Umesto njega za startera na poziciji 4 je mislim dobro rešenje, ako se ne može dovesti Mirotić, Dešon Tomas, a ako ne on onda gledati prvo preko bare, a ako ne ni tamo, onda po Evropi u ostalim ligama. Edited July 11, 2023 by Шутер из блока Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Meni nema puno smisla da dovodimo novu cetvorku, a ostavljamo Petruseva. Jedino ako Davidovca vide vise na poziciji 3. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шеф стручног штаба Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 19 minutes ago, Шутер из блока said: Zaboravih danas da napišem, a videh da su neke kolege već napisale kao što je @Milos 3.14, Tobi ima najmanje smisla (a mislim da uopšte nema smisla) da dođe jer (skoro) sve što on može da ponudi i te vrline i mane već imamo u Simonoviću, vrlo su slični (da ne kažem isti) igrači uzevši sve njihove karakteristike, mane i vrline u obzir, to je tip centra ta neka streč 5 koja je solidna p&r i/ili p&p opcija u napadu. Takođe mislim da je Simonović, pored Tobija od ovih igrača iz EL, sličan/isti igrač kao Fojtman, tačnije taj tip centra sa istim/sličnim karakteristikama, vrlinama i manama. A i Fojtman se već povezivao sa nama (imam tu informaciju), i to nekoliko puta smo ga kontaktirali i hteli da ga dovedemo u zadnjih (oko) 2 meseca, pa pretpostavljam da je Simonović taj igrač umesto njega, to jest taj tip igrača kog smo hteli da dovedemo u vidu Fojtmana. Tako da je najbolje rešenje od ove trojice, kao što sam već napisao, Miki, i to bez ikakve sumnje, još u odličnim/najboljim godinama, najiskusniji od ove trojice, a i najversatilniji i overall najkvalitetniji i najozbiljnji, a jedina mana (ako se to uopšte može nazvati mana) je ta njegova (povremena), bar kako se vidi ovako na osnovu eye testa, nezainteresovanost i stav "sa (velikim) bolom u predelu prepona", mada je pitanje koliko je to stvarno tako. Što se Šengelije tiče, kao što i to napisah već onomad kad ga je kolega @Princeton skoro pomenuo i napisao u njegov roster, i kao što je već rekao kolega @Chaos Is Me, nisam za njega pre svega zbog toga što je očajan u šutu za 3 (poludistancu i ne šutira koliko ja znam, tačnije baš jako retko/skoro nikad), i zato što mu je karijera u velikom padu, a onda (ali ne naravno i manje važno) i to što je injury-prone igrač i hodajuća povreda/baš staklen jako, tako da mislim da ga treba zaobići u širokom luku. Umesto njega za startera na poziciji 4 je mislim dobro rešenje, ako se ne može dovesti Mirotić, Dešon Tomas, a ako ne on onda gledati prvo preko bare, a ako ne ni tamo, onda po Evropi u ostalim ligama. Добро је па је Томас права звезда у успону... Моћна сезона иза њега заиста, блистава каријера га чека! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 @Шутер из блока Ako su ova tri centra stvarno opcija onda meni deluje da se traže petice koje mogu da šutnu za tri. Ni Miki ni Pojters nisu neki šuteri za poziciju 4, ali za centra su više nego solidni. To onda znači da ne bi bilo loše imati malo igre na postu i u toj varijanti Toke je koristan. Šengelija je u dobrim godinama, jedino što je problem su povrede, ako je zdrav onda on ima smisla na našu centarsku liniju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 11, 2023 Author Share Posted July 11, 2023 Tomas je No.1 privatnik u el. 0.6 karijernih asistencija. Dodaje samo pod pretnjom pištoljem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 4 minutes ago, Čvarkov said: Tomas je No.1 privatnik u el. 0.6 karijernih asistencija. Dodaje samo pod pretnjom pištoljem. Plus sto je i tesko drvo. Da je neka 2018-19 pa da razumem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шутер из блока Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 (edited) 12 minutes ago, Шеф стручног штаба said: Добро је па је Томас права звезда у успону... Моћна сезона иза њега заиста, блистава каријера га чека! Što se njega tiče nije toliko bitno što je imao prethodnu lošu/slabu sezonu, nesumnjivo je u pitanju ozbiljan i kvalitetan EL igrač, koji uopšte nije divljak i/ili privatnik, već itekako igrač koji se može podrediti timu i sistemu, što jasno govori i pogledati pod sezone pod Pitinom u PAO-u, a onda pogotovu sezonu pod Trinkijerijem u Bajernu gde je bio jedan od najboljih, najbitnijih i najkonstantnijih igrača te sezone, a onda i najzaslužniji što su bili na loptu od F4, da nije Barsa imala onakvo suđenje (pogotovu u Blaugrani) vrlo verovatno bi i otišli na F4 te sezone, kao uostalom i Zenit u sezoni 20/21 pod Paskvalom. Edited July 11, 2023 by Шутер из блока 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Vidim komšije imaju bolje informacije od nas. Oni već znaju da Mirotić kad raskine sa Barsom potpisuje za njih. Mučki ćute i rade. 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Quote Maccabi is strongly interested in Ponitka, so he will have to choose between Tel aviv and Belgrade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 (edited) I samo da vas podsetim, Dobrić još nije potpisao ni za jedan tim i Polonara možda ode u Virtus. 😄 Edited July 11, 2023 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Baba Luka...Top procenti za dva 63%Top procenat za tri 100%Top broj zakucavanja u timu....a mi kukamo za kintu kao da mu je u rudniku zaradjunemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 12 minutes ago, Čočo said: I samo da vas podsetim, Dobrić još nije potpisao ni za jedan tim i Polonara možda ode u Virtus. 😄 Polonara je potpisao za virtus ima nedelju dana. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 4 minutes ago, Pero said: Polonara je potpisao za virtus ima nedelju dana. Je li to sigurno? Daj link. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 6 hours ago, uini said: samo da kankkunen doturi ceduljicu za dotsona na sf i jedan dominantni centar plus x drogosh henry ako nece da ga banuju i toeto. Verujem da ne pratis tursku ligu. Taj Dotson je igrao prosle godine za Gaziantep i nije mogao da se nametne kao jedan od lidera ili makar pouzdana opcija na svojoj poziciji, a njegov tim je ispao iz lige. 😕 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сандро Лаки Ђентиле Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Да нагласим и ове године, пошто се надам да смо завршили са мање озбиљним појачањима. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 5 minutes ago, Aman 2 said: Je li to sigurno? Daj link. https://www.instagram.com/reel/CuW8Fl1Lm59/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng== 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dundermifflin Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 1 minute ago, Pero said: https://www.instagram.com/reel/CuW8Fl1Lm59/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng== 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 18 minutes ago, MrTripleDouble said: Verujem da ne pratis tursku ligu. Taj Dotson je igrao prosle godine za Gaziantep i nije mogao da se nametne kao jedan od lidera ili makar pouzdana opcija na svojoj poziciji, a njegov tim je ispao iz lige. 😕 Datsun se još proizvodi😂😂😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Evo Polonara i zvanicno u Virtusu, izbegosmo metak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Ubiste ga Polonarom braćo. Dajte malo Ristića. 5 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 1 minute ago, Dropkick Murphys said: Ubiste ga Polonarom braćo. Dajte malo Ristića. Ristić otišao na Kanare. A Polonara najverovatnije ide u Virtus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 2 minutes ago, Dropkick Murphys said: Ubiste ga Polonarom braćo. Dajte malo Ristića. Moze i AJ Price Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admiral Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 ne videh lepo , pa mi se s telefona ucini Argentinska zastava umesto Izraela 🤦🏻 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 11, 2023 Author Share Posted July 11, 2023 Bahar krenuo po Mirotu. To nam je najveća šansa. 2 1 17 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 2 hours ago, Profesor said: Sad cekam vest da Kampaco nece niđe i da je Jordan novi igrac KKCZ. Bice vest da nece nidje, ali ne Kampaco već.... Ima ih nekoliko 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts