Bugl Khan Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 10 minutes ago, berti said: Jbg, mene zanima samo Zvezda. Nisam gledao Tsc i Vošu, niti cu Cukaricki i FKP. Zabole me sto su srpski klubovi. Sto se tice recimo reprezentacije, neuporedivo je sa Zvezdom. Sto puta je veca strast, sreca, tuga i nervoza kada igra Zvezda nego reprezentacija. ma i mene zanim samo Dinamo. Ali ako upalim Tv i igra Osijek, pogledat ću utakmicu. Neću s ciljem pačit TV jer igra Hajduk. Slažem se za klub i reprezentaciju. Ali na žalost s klubom neću doživjeti da šamara City, Real, Barcelonu, PSG, Bayern (iako sam gledao sve velike Dinamove pobjede od 93. do danas, velik broj u živo) .... s reprezentacijom sam doživio. Bar popunjava taj dio koji klub ne može. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 6 hours ago, Bugl Khan said: Svim srcem. Ne postoji klub na kugli zemaljskoj.... Što ne znači da ne mogu sportski čestitat na dobrom rezultatu. Pogotovo zbog većine ljudi koji tu pišu. Vecini navijaca, barem ovde, je Dinamo potpuno nebitan. Svejedno da li je Dinamo Zagreb, Dinamo Tbilisi ili Dinamo Moskva, totalno ravnodusno se gledaju mecevi kada nije Zvezda u pitanju. Eventualno protiv FKP jer nam je direktni rival, mada vise ni to nije tako. Isprati se rezultat, registruje i to je to. Nezamislivo mi je da navijam svim srcem protiv nekog kluba iz druge drzave, ili da ga mrzim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 1 minute ago, Cavani said: Vecini navijaca, barem ovde, je Dinamo potpuno nebitan. Svejedno da li je Dinamo Zagreb, Dinamo Tbilisi ili Dinamo Moskva, totalno ravnodusno se gledaju mecevi kada nije Zvezda u pitanju. Eventualno protiv FKP jer nam je direktni rival, mada vise ni to nije tako. Isprati se rezultat, registruje i to je to. Nezamislivo mi je da navijam svim srcem protiv nekog kluba iz druge drzave, ili da ga mrzim. kakve to veze samnom ima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 Pa napisao si da bi navijao svim srcem protiv Zvezde, cak i protiv Hajduka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 1 minute ago, Cavani said: Pa napisao si da bi navijao svim srcem protiv Zvezde, cak i protiv Hajduka. Napisao sam da bi navijao svim srcem za Hajduk. Ne znam o kakvoj mržnji pričaš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 Nadovezao sam se na tvoju i Bertijevu pricu sa prethodne strane o mrznji. Nije ni bitno, sportski pozdrav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 4 hours ago, Milko Miller said: Navodno Cokna želi da dovede i Kangu i Kataia. Koga on uopšte i trenira? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 25 minutes ago, Pero_Cameron said: Koga on uopšte i trenira? Al Wasl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bax Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 Možda je prošlo ispod radara, ali umesto u subotu, meč trećeg kola igramo sutra od 19h. Policija tako tražila zbog Guče + nema dovoljno hotelskog smeštaja. Danas bi trebalo da je konferencija za medije, nadam se da ćemo saznati da li se Ivanić vraća u sastav… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 Bilo je to ali zaboravio sam. U svakom slučaju, obzirom da ne mogu dočekati naše utakmice, odlična vijesti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 (edited) Dve stvari su sigurne. Da nam do kraja prelaznog roka dolazi igrač na sredini terena i da će isti biti kvalitet kakav nam treba jer moraće na ovu uigranu ekipu odmah da uskoči u vatru i pokaže šta zna, bez priprema. Znači igrač koji se dovodi mora biti par excellence. P. S. Para sigurno ima jer nedovođenjem Late Lata ostala je neka para viška. Edited August 10, 2023 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bax Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 Ponovo bez Ivanića, očekuje ga sledećeg vikenda u sastavu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 10, 2023 Author Share Posted August 10, 2023 20 hours ago, Polivalentni Stevica said: Treba mu dati Gobeljarda i specijalca Srnića gratis. Treba mu ih naplatiti jer ih je onoliko gurao, ocito njemu imaju neku vrednost. 😄 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 Nadam se da ce Katai ostati do zime, jer i dalje njegovih 30ak minuta mogu da znače, a priton bi se lako uklopio u sistem igre jer 3 najisturenija igraca imaju manje defanzivnih obaveza. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 Meni deluje da Katai u ovoj formaciji može eventualno samo na Krasoovo mesto, Olajinka, pa i Ivanić su značajno brži, izdržljiviji, agresivniji u presingu i generalno defanzivno odgovorniji... Ovo naravno pišem za Evropu, za našu ligu je Katai doktor kako god okreneš. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 Ocekujem od danas samo Stamenica od pocetka na svojoj poziciji napred moze ko hoce, gde hoce i kako hoce. Citam da im je Stameni glavna uzdanica u defanzivi tako da ocekujem barem 4 gola. I da sta je sa Mijatom znam da je valjda imao neku sitnu povredu, jel se zna kad se vraca ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 1 hour ago, Nele said: Ocekujem od danas samo Stamenica od pocetka na svojoj poziciji napred moze ko hoce, gde hoce i kako hoce. Citam da im je Stameni glavna uzdanica u defanzivi tako da ocekujem barem 4 gola. I da sta je sa Mijatom znam da je valjda imao neku sitnu povredu, jel se zna kad se vraca ? Trenira opet sa ekipom kao i Lekovic. Trebalo bi danas samo bez Ivanica i Kataia. Videćemo ko će danas umesto Ivanica. Voleo bih da vidim Sljivica od početka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bax Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 Ja se nadam da će Kangva danas u 11, a Mićko natrag u defanzivnu liniju. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 (edited) Mituljikic i Knezevic u OFK na dvojnoj Sljivic, Lekovic, Nedeljkovic i Mijat u Graficaru na dvojnoj Navodno Prucev odbio da bude na dvojnoj u OFK izvor: Mozzart Sport Edited August 11, 2023 by Nele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 Mićko izgleda opet kao zadnji (bez)vezni.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 (edited) 23 minutes ago, Nele said: Mituljikic i Knezevic u OFK na dvojnoj Sljivic, Lekovic, Nedeljkovic i Mijat u Graficaru na dvojnoj Navodno Prucev odbio da bude na dvojnoj u OFK izvor: Mozzart Sport I Andrija Maksimovic ce biti na dvojnoj. Kazu iz Graficara da im je vec sad najbolji igrac u timu, a ima 16 godina. Trenirace kod Bahara. Jovan Mituljikic takodje u OFK. Edited August 11, 2023 by Markoss 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 @Markoss je l imaš možda neku info do koliko smo prodatih sezonskih stigli s obzirom da je ostalo još 5 dana do kraja prodaje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 2 minutes ago, Markoss said: I Andrija Maksimovic ce biti na dvojnoj. Kazu iz Graficara da im je vec sad najbolji igrac u timu, a ima 16 godina. Trenirace kod Bahara. Jovan Mituljikic takodje u OFK. Imacemo opasan tim tako i za youth league. Steta sto mogu samo pet na dvojnu kod istog kluba, tako da ćemo biti bez Djurica, Vukicevica i Petrovića. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 (edited) 3 minutes ago, Milko Miller said: Imacemo opasan tim tako i za youth league. Steta sto mogu samo pet na dvojnu kod istog kluba, tako da ćemo biti bez Djurica, Vukicevica i Petrovića. Svakako Milijas nije hteo nijednog od njih trojice. Nedjic ih uzeo oberucke, al vratio Bubnja. Omladinci krecu sutra u 13h sa Brodarcem. Promena u odnosu na prethodne godine je da je moguce licencirati 25 igraca za sezonu i to po brojevim, i samo jedan bonus. 1. Stefan Marinković 05 2. Mateja Ostojić 07 3. Luka Stojsavljevic 05 4. Veljko Milosvljevic 07 5. Uros Ilic 06 6. Nemanja Vidojevic 04 7. Veljko Vukojevic 06 8. Aleksa Cvetkovic 05 9. Mateja Bubanj 05 10. Luka Lecic 05 11. Nenad Krivokapic 05 12. Vuk Draskic 07 13. Dusan Visnjic 06 14. Novak Gojkov 05 15. Andrej Mladenovic 06 16. Darije Markocevic 06 17. Uros Tegeltija 06 18. Stefan Golubovic 06 19. Aleksa Vasilic 07 20. Stefan Radujko 05 21. Adem Avdic 07 22. Dragan Miranovic 05 23. Nikola Milojkovic 05 Ima prostora za jos dvojicu, jedan ce biti Maksimovic. Dobra ekipa, za juniorski level odlicna, pa cak mislim da bi i u Ligi sampiona za mlade mogli da prodju grupu. Marinkovic odlican golman, Vidojevic stoper, Stojsavljevic bek, Cvetkovic vezni, Gojkov krilo, Bubanj spic, oni ce centrala biti. Najveci prospekt, bez dileme Veljko Milosavljevic. Edited August 11, 2023 by Markoss 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 27 minutes ago, Drug Crni said: Mićko izgleda opet kao zadnji (bez)vezni.. Gde si ovo procitao ? Nadam se da ce da ga vrati danas u odbranu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts