Jump to content

FK Crvena zvezda 2023/2024 - Slavni dani nase buducnosti?🏆


Kooineeperk

Recommended Posts

8 minutes ago, СтелаРоса said:

Otkud sad Bukari u prici? 
 

Za Serifa ne smatram da postoji ikakva zasluga sto se nalazi u sansama osim sto jednostavno postoji na terenu u nasem dresu. Covek visi u ofsajdu konstantno, svaki napadac na njegovom mestu bi imao sanse u ovakvom odnosu snaga. Samo sto bi retko koji promasio koliko je on promasio. 

25 minutes ago, СтелаРоса said:

Da su nama Severina i Saldanja, a njima Bukari i Serif verovatno bi oba ova derbija bila zavrsena po 5:0 za nas.

Ti si ga ubacio u priču.

Ja se ne slažem, jer da bi se našao u šansi treba ispratiti igru, dobiti duel, naročito vazdušni. Da je loš sa loptom u nogama ne sporim, ali treba imati u vidu i druge elemente igre.

Link to comment
Share on other sites

Za sve pohvale i skidanje kape je kakva je igračina Hvang. Kakav profesionalac! Kakav znalac! Kakav radnik! Minut 115. on juri kao da je 1.minut. Pitanje je da li ćemo ikad više imati igrača njegovog kalibra. Duboko poštovanje! ❤️ 🎩

Edited by Čočo
  • Like 26
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

30 minutes ago, Perkos2 said:

Čestitke svima koji slave ako još uvek ima takvih. Fudbal u Srbiji je davno umro stvarno ga ne treba gledati 

I to kažeš u danu u kome je na tri utakmice bilo 17 golova i pristojnog fudbala. Jedino ako aludiraš na kontekst u kom se sve dešava.

Link to comment
Share on other sites

Quote

Mislim da smo dosta utakmica kontrolisali kroz posed.

Ovo je deo Milojevićeve izjave i glavni problem današnje igre do primljenog drugog gola.

Videlo se po reakcijama na klupi da je Milojević želeo sporiju igru, bez rizika, za razliku od prvog meča, gde je veći deo utakmice bio pritisak na zadnju liniju Partizana i znatno brža igra.

Videćemo da li je nešto naučio u sredu.

 

Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, pentatonika said:

I to kažeš u danu u kome je na tri utakmice bilo 17 golova i pristojnog fudbala. Jedino ako aludiraš na kontekst u kom se sve dešava.

Ti veruješ da ti golovi padaju zbog kvalitetne igre

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Koliko god Miloje bio jajara u nekim situacijama , ne može se reći da nismo dobro igrali u polju u ova dva derbija, za razliku od ranijih derbija, pod Baharom,Stanković,I Milojevicem iz prvog mandata.

 

Igralo se dobro, vidi se da smo kvalitetniji,da smo napravili večeras duplo više tačnih pasova, da se igrači brže kreću, da se ulazi u šanse. Realizacija je itekako problem i na tome mora da se radi.

 

Mi smo u ova dva derbija kod nas sutnuli ka golu 58 puta ukupno,  naspram njihovih 12 puta. Ovo oslikava svu nadmoć naših igrača.

 

I dalje su nam problem bekovi. Rodić I mijailovic konstantno čine greške i kumuju kod golova. To je problem bio i kod bahara. 

Bukari koliko god loš bio u završnici, on igra dobro u polju, pravi višak i konstantna je opasnost.

Šerif 3 gola u derbiju, da zna malo vise, verovatno ne bi bio kod nas.

Stamenic pojma nema. Teška prevara.

Dobro je što nema bonusa u kupu.

Hvang svaka čast. Ne verujem da će neki igrač sličnog kvaliteta igrati ovde.

 

 

 

 

Edited by No name
  • Like 9
Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, Perkos2 said:

Ti veruješ da ti golovi padaju zbog kvalitetne igre

Očekivati neki poseban kvalitet u našoj ligi je iluzorno, ali to nije jedino što čini fudbal atraktivnim. Na dve utakmice smo danas imali brdo golova, šansi, preokrete. I to je neki pomak

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Knipex said:

Milojević je nahvalio Stamenića i rekao da je ovo njegova najbolja utakmica do sada... Teško da će on van ekipe u sredu iako nema ograničenja sa bonusom.

Decko je mlad igrac. Definitivno ima potencijal, specifican je profil veznjaka i ja nemam problem da ga trpimo i dok gresi. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Quote

Našalio se Vladan Milojević sa izveštačem Mozzart Sporta.

„Evo, tu je Darjan on je statističar, pa da ga preduhitrim. Imali smo posed lopte 78 posto. Čak 24 šuta, a Partizan četiri. Imali smo osam šuteva u gol...“

 

Pedantni strucnjak se nasalio sa Mocart balerinom

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Potpuno sam siguran da ćemo dosta lakše dobiti u sredu utakmicu. Probijena je barijera da se kruniše dobra igra iz prethodnog derbija, da se potvrdi prvo mesto pobedom, I siguran sam da će lakše biti u sredu. 

 

Biće zanimljivo videti šta planira sa rodicem i da li će ga ostaviti na klupi.  Covek je opasnost po gol i uvek napravi kiks koji nas košta. Terzicev je to polen i može mu se, ali bi voleo da vidim Radojevića. Danas je izašao posle 45 min, a za toliko i ima snage. . Onaj Mijailovic nema pojma, ali ima snagu , trci ceo meč, I bori se. Rodić na prvi jači tempo posustaje , a pre toga obavezno napravi kiks ili penal. 

 

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Crni said:

Stamenic dobio 7 ocenu na mocartu, novinar ovaj put nece jesti prazan burek, a imace i za balans jogurt.

Ali koji kraljevi, najpre napišu da Glazer nije imao nijednu spektakularnu odbranu, a čovek skinuo loptu već viđenu u golu. 

Posle promenili i stavili da je imao spektakularnu odbranu u 10. minutu.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Ab1995 said:

Momenat u kome se pravi ključni kontakt za faul - stajna desna noga... Start Antića počinje van 16, momenat prekršaja i kontakt za penal je upravo ovaj... Kontakt u istom trenutku je i na lijevom koljenu, ali razlog onakvog pada Bukaria je start na stajnu nogu... Ako ovo nije PENAL nzm šta jeste... 

Screenshot_20240420-210300_YouTube.jpg

 

Klasicna 50/50 situacija.

 

50% penal desnom nogom. 50% levom. 

  • Like 1
  • Ha-ha 13
Link to comment
Share on other sites

Meni je top sto su derbiji konacno postali zanimljivi. Pitanje je dal smo u poslednjih 15 godina imali dva ovako zanimljiva derbija i nadam se da ce to da postane trend.

 

Sto se nas tice, nista sto vec nismo znali, a to je da nam fali toliko toga da budemo ozbiljna ekipa. Sraman je ovaj procenat realizacije prilika, bukvalno na nivou nekog Radnika. Doslovno na svakih pet sansi u bitnim tekmama dajemo gol. Tako je bilo i jesenas, tako je i sad.

 

Veliki je problem sto je Bukari bas glup igrac i na sve to ima i groznu zavrsnicu. Doslovno se osecam kao da gledam mesavinu steroidnih Marka Vesovica i Kristijana Borhe, sa inteligencijom koja je ostala na nivou basic verzije pomenutog dua.

 

Takodje, Serif je uzasan fudbaler, ali ima dobro telo i brz je za svoju konstituciju, te se lako nalazi u sansama. No, njega kad gledam, osecam se kao da gledam Lukakuovog degradiranog brata, koji je zapravo stoper, ali igrom slucaja igra u spicu. Decko toliko nema osecaj za gol, i za potez, da je to srednja zalost. 

 

Sve nam i dalje zavisi od Ivanica i Kataija i njihove inspiracije. Meni je prvi bio prilicno dobar i ne znam zasto ga Milojevic po automatizmu vadi. Drugi u svom stilu, penzionerski, ali sasvim dovoljno za ligu. Kanga je danas uzasan bio, ali eto, na istom smo mestu gde i pre pet godina. Takodje, Hvang je sjajan, ali mislim da ce on vec na leto da ide.

 

Stamenic ne moze da te ne iznervira. On je danas u globalu i bio dobar, prisutan, radio sto je do njega, cak dosta bio primetan i u napadu, ali neke odluke koje on donosi i oni mlaki sutevi, to je stvarno nerealno. 

 

Bekovi su nam ubedljivo najslabiji deo tima. Rodic je gori, ali ni Mijailovic nema kvalitet da bude u Zvezdi i nadam se da cemo na te dve pozicije prvo dovesti igrace na leto. 

 

Nadam se i da je Milunovic odigrao svoje, bukvalno je ulaskom uneo nervozu. Svaki kontakt s loptom mu je rizik, i ako vec mora da bude tu zbog atmosfere, makar da ne ulazi u igru. 

 

Severina za Olanjinku izmislio fudbal. Nema sta, komsije umeju da ubodu te strance, ali npr od ovog Ovusua mislim da ima boljih igraca u Srpskoj ligi. Nisu im losi generalno ovi napred, ali Antic recimo mislim da ni u Teleoptiku ne bi mogao da igra. Kovacevic je meni bio dobar kao klinac, ali bice da sam omanuo, nerealno je nesiguran, bas je mesarski igrac. 

 

Sad i u sredu da pobedimo, pa da privedemo ovu groznu sezonu kraju. Na leto nam treba bar 10 novih igraca, jer ovo je bas tanko, pogotovo kad se uzme u obzir da ce neki Hvang prakticno sigurno da ide, pa i taj Glazer koji je korektan golman.

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, pentatonika said:

Očekivati neki poseban kvalitet u našoj ligi je iluzorno, ali to nije jedino što čini fudbal atraktivnim. Na dve utakmice smo danas imali brdo golova, šansi, preokrete. I to je neki pomak

Atraktivan je i derbi u lokalnoj ligi Čačka ili Kruševca ali kvaliteta nema. Utakmica koja se produži za 15+ minuta ne može biti atraktivna već poluregularna

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Knipex said:

I još jednom da apostrofiram, veliki gospodin Albert Nađ.

 

Pa zapravo da je bilo kako drugacije nastupio, ispao bi poprilicno debilan. On nije prvo ni hteo da vodi utakmicu, jer nije dobar s Duljajem, plus je bio u fazonu - jebe mi se tacno da idem na Marakanu i primim 3 komada od Zvezde i tako sebe ikad diskreditujem da sednem na klupu Partizana, koliko je realno bilo da se primi u proslom. Ali jbg, na kraju je morao. 

 

Ovako je Partizan delovao danas bolje nego u proslom derbiju, on pokazao da ovo sto Duljaj radi moze i on sa par treninga sa ekipom, a na sve to kupio poene gospodstvom kod svih. I najvaznije, sigurno je zadovoljan rezultatom i verovatno mu je bilo samo bitno da ga ne napune. 

 

Bukvalno sve je ispalo prilicno dobro za njega. Bilo bi naravno bolje da su dobili, ali nema on nista od toga kad se Duljaj (s kojim nije dobar) ponovo vraca na klupu, a ovaj mu doneo tri boda i produzio boravak na klupi. Upravo je Nadj prvi kandidat da ga nasledi na klupi u slucaju frke neke. Bukvalno, kao da je nacrtao sta mu treba veceras. 

Edited by Markoss
Link to comment
Share on other sites

Oba penala su čista. Prvi naravno niko ne dovodi u pitanje, a drugi penal je isto jasan nakon gledanja snimka. Bukari nije pao nakon prvog kontakta koji je bio van 16, već je nastavio kretanje i pao nakon drugog kontakta koji je bio u 16 i koji je bio jačeg intenziteta.  Duel Endiaja i Markovića jeste sumnjiv, najblaže rečeno. Endiaj je sa leđa uletio u Markovića. Dakle, ne govorimo o klasičnom remplovanju rame u rame. Ne mora da znači da je to po difoltu faul, moguće da je Marković lako pao, ali gol je jeste čudan i stvarno se rijetko viđa ovakva situacija, bar koliko ja pratim fudbal. 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

23 minutes ago, Perkos2 said:

Atraktivan je i derbi u lokalnoj ligi Čačka ili Kruševca ali kvaliteta nema. Utakmica koja se produži za 15+ minuta ne može biti atraktivna već poluregularna


Produzava se na WC i u Premijer ligi po 10 lagano. Ovde su bakljade dodale jos minuta, svakako regularnije nego kad se produzi 3-4 min.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

33 minutes ago, Perkos2 said:

Atraktivan je i derbi u lokalnoj ligi Čačka ili Kruševca ali kvaliteta nema. Utakmica koja se produži za 15+ minuta ne može biti atraktivna već poluregularna

Dve bakljade, svaka po 5 minuta i povreda Kastilja još 5 minuta. Pa 2 puta čekanje na VAR. Plus izmene... Ne vidim šta je poluregularno stvarno. Inače utakmica je produžena zvanično 15 minuta a igralo se 20 minuta nakon devedesetog.

Edited by Knipex
  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Meni je najspornija situacija ona kada je Serifu sviran ofsajd kad je Katai dao gol. Vidim skrinsot i jos uvek ne kapiram kako je to ofsajd. Sve drugo je sasvim legit bilo, mada se pogubio ovaj Ilic pred kraj, trci nesto do Lukica da ga ovaj savetuje, bas blam momenat. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Mi smo danas dosta laganije usli nego prosli derbi i to samo zato sto smo tada bili u minusu. To je taj jajarski mentalitet trenera koji nikad nece nestati. On sad razmislja samo kako da udje u finale kupa, kako god, ne zanima ga da ih oduci od fudbala.

 

Iz mog ugla svaki moderan trener bi u 11 poceo sa Krasoom i Sremcevicem, sto bi nas oslobodilo Stamenica, a Serifa bi ostavio da drugo poluvreme. Oducis ih od fudbala u prvom poluvremenu, a ovako Bukariju i Serifu treba 10 sansi za gol. Da ne pricam sto bi svaki pravi trener stavio Mimovica i Radojevica za bekove, umesto ova dva alibi igraca.

  • Like 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...