Jump to content

FK Crvena zvezda 2023/2024 - Slavni dani nase buducnosti?🏆


Kooineeperk

Recommended Posts

Ја мислим да Канга треба да вам игра испред Стаменића јер Канга ипак има искуство играња европских утакмица. Ок Канга није у форми можда стоји то, али у форми или не Стаменић није за овакве утакмице још увек. 

Митровић је већ безвезе избор. Не бих да предвиђам сад нешто јер појма немам како ће Лајпциг тачно играти овај меч, али по мени Лајпциг је остављао баш баш доста простора, у неким тренуцима је чак деловало да се бране у контрама са једним штопером. Мало ми је сулудо да ће баш два пута ураити исту ствар и то на врућем гостовању. Митровић без простора је бескористан прилично, што не значи да је Лучић опет далеко бољи, али опет има пар трикова вишка само када не претера. 

Што се тиче овог тренда да се игра без класичног шпица већ да неки играч глуми ту позицију ја за то нисам. То ретко коме успе како треба, чак и код ових јаких клубова. Баш баш мораш бити специфичан профил играча да би могао то да играш и плус такав играч мора имати адекватну помоћ.

 

За вас би било идеално да у првих 15-ак минута поведете ако се они случајно шокирају атмосфером и док се не привикну мало. Иначе ако им атмосфера не буде била проблем од Лајпцига очекујем снажан пресинг од старта и покушај да они поведу у првих 20-ак минута меча. Слично нешто што су урадили у Берну када су у првих 15-20 минута имали пар добрих прилика и постигли један гол. Баш су кренули били жестоко на том мечу. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Quote

Crvena zvezda (3-4-1-2): Glazer – Điga, Dragović, Rodić – Mijailović, Hvan, Kanga, Lučić – Ivanić - Bukari, Kraso.

 

Lajpcig (4-2-2-2): Blasvih – Henrihs, Lukeba, Simakan, Raum – Hajda, Šlager – Simons, Forberg - Openda, Šeško

Hvang ima da lipše da pokrije sve ovo

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Mijailovic NE ZNA, Rodic NE MOŽE...To su nasi bekovi.

E majko moja u 2023 u utakmici Lige sampiona mi sa ovom dvojicom.

Hvang ce da izdahne na sredini sa Kangom koga odbrana apsolutno ne zanima, a po koja poprecna lopta je sasvim sigurna u nogama igraca Lajpciga.

Za potpuni ugodjaj izostao je Mitrovic.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Nije baš da gubimo mnogo neigranjem Stamenića. Činjenica je da kogagod uparimo na sredini sa Hwangom, nije idealno. Ja bi najviše voleo da vidim Kangwu, uprkos nedostatcima koje i on sigurno poseduje. ALi ok. Kanga je klasičan boom or bust potez, koji nam u ovakvoj utakmici možda i treba. Problem je samo, što je stariji, booma je sve manje, a bustova sve više. Nadam se je odradio jaku seansu sa vračem danas.

 

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Po mom misljenju, Stamenic out je prava stvar. Vise sam za Kangvu, ali verujem da ce Kanga odigrati bolje nego li Stamenic.

 

Ovamo me zulja Rodic, ali vise sam se navikao na te igrace i u fk i u kk, sto ne mozes puskom da ih oteras.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...