Jump to content

FK Crvena zvezda 2023/2024 - Slavni dani nase buducnosti?šŸ†

Recommended Posts

Posted
8 minutes ago, No name said:

Bio je standardan, bio je starter i u derbiju. Možda je neka sitna povreda, ipak je derbi bio pre 4 dana.

Mislim da ni jednu utakmicu kod Milojevića nije odigrao 'celu'...Ponavljam:Ivanić je previÅ”e dobar igrač za Milojeve živce...Ono đto smiruje naÅ”eg renara su Gobeljić,Srnić,Vukanović i slični mastori fudbala...

• Love 1
  • Tuzno 1
Posted

Niti je ČeÅ”ka liga Bundes liga, niti je naÅ”a baÅ” toliko slaba... Olainka je u Slaviji igrao mnogo bliže golu i u sistemu koji mu je očigledno viÅ”e prijao... I mene je baÅ” negativno iznenadio... Dok sam gledao neke njihove utakmice, pogotovo proÅ”le sezone, djelovao mi je nekako "lakÅ”i" i mobilniji, kod nas je često baÅ” trom i u svađi sa loptom... Ali definitivno je generalno bolji igrač od Å erifa... Taj frajko ne zna lopte nikako...Ā 

• Like 6
Posted (edited)
6 minutes ago, Misa said:

Mislim da ni jednu utakmicu kod Milojevića nije odigrao 'celu'...Ponavljam:Ivanić je previÅ”e dobar igrač za Milojeve živce...Ono đto smiruje naÅ”eg renara su Gobeljić,Srnić,Vukanović i slični mastori fudbala...

Bio je starter u svakoj , osim u prvom kolu gde je usao u 55 min, I uglavnom igrao 75-80 min. Treba imati u vidi da je on izaÅ”ao iz povrede koju je dugo vukao joÅ” iz Berna. Ni pripreme nije odradio kako treba.Ā 

Ā 

Edited by No name
  • Like 1
Posted

Cim Ndiaje bude primio loptu kao fudbaler, dacemo gol.

Umeju li ljudi nesto drugo da napisu osim prosenje dresa?

Posted
Just now, No name said:

Bio je starter u svakoj , osim u prvom kolu gde je usao u 55 min, I uglavnom igrao 75-80 min. Treba imati u vidi da je on izaÅ”ao iz povrede koju je dugo vukao joÅ” iz Berna. Ni pripreme nije odradio kako treba.Ā 

Ā 

Složili smo se da nije odigrao niti jednu celu (voleo bih da je razlog izlazak iz povrede) ali nije to poenta mog posta...Moje zvezdaÅ”ko okruženje,isto kao i ja,vidi na isti ili sličan način,sudbinu Ivanića u novom Milojevom mandatu...Ista kao i u prethodnom...Nije bilo davno,sećamo se...

Posted

Stamenic treba pre da igra umesto Sljivica.

Olajinka nema sta da traži na terenu, to je pozicija za Ivanica.Ā Ā 

Ovo sada jeste naÅ”a najjača opcija na terenu, gde fale Dragović i Hvang.

Posted

Bukari je beskoristan kada protivnik igra odbranu ovako nisko i organizovano kao Radnički. ViÅ”e bi napravio polu-penzioner Katai. Može i Sremčević u igru kao drugi napadač.

Ā 

Uvođenje Krasoa i Ivanića koji su dobri tehničari na malom prostoru je dobar potez.Ā 

Posted

Å ljivić jedino Å”to je fizički inferiorniji od Stamenića. Sve ostalo Å”to se tiče znanja, talenta i potencijala smeÅ”no je i porediti

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...