Bugl Khan Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 On 12/18/2023 at 6:49 PM, mare80 said: Ima li neko ko prati MLS pošto ja definitivno nisam ljubitelj te lige ... Kako vam se čini taj Wagner? Tamo se obrane ne igraju ( Amerikanci neće baš hrliti na 0:0 utakmice), tako da eventualno ako su igrali neki kup protiv klobova iz Mehika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted December 20, 2023 Share Posted December 20, 2023 Samo danas da ne bude taj 0:0 mod ili glupo primljeni gol. Željan sam bre da ih pregazimo i preoremo taj pašnjak. Ali se sa nama nikad ne zna. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted December 20, 2023 Share Posted December 20, 2023 1 minute ago, božija noga said: Samo danas da ne bude taj 0:0 mod ili glupo primljeni gol. Željan sam bre da ih pregazimo i preoremo taj pašnjak. Ali se sa nama nikad ne zna. Uvek se sa nama zna.Zapaljive izjave pred utakmicu i onda jajarluk 90+minuta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted December 20, 2023 Share Posted December 20, 2023 Juce nije bilo karata za sever da se kupe. Sve se prodalo. Ako budemo bili na nivou LS dobijamo sigurno. Ako bede JSL stayl , bice cupavo. Lepa prilika da odemo sa +5 na pauzu i totalno preokrenemo prvenstvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted December 20, 2023 Share Posted December 20, 2023 Uopste mi se ne svidja postava koju je mozzart izbacio sa Mickom, Hvangom, Kataijem, Olajinkom, Bukarijem i Bekamom sva sreca pa do sad nijednom nisu uboli postavu. Kljuc danas je nas desni bok ali to bi trebalo da je osigurano Bukarijem i Kostom i trkacka dominacija na sredini terena. Njihov vezno red je uzasno spor a u toj trci i u samoj nasoj brzoj igri bi vise pomogao Stamenic i od Kange a pogotovo od Kataija koji u build up-u uopste i ne ucestvuje. Od samog starta moramo da krenemo sa jakim trcanjem i presingom na njihove igrace imaju nekoliko igraca u timu koji vole da idu na rizicna dodavanja iz zadnje linije i cesto u njima grese, tako da nam je brzina i generalno transformacija iz odbrane u napad kluc. Ja bi cak i stavio coveka verovatno Micka da markira citavu utakmicu Natha kom je kretanje bez lopte generalno katastrofa ali im je kljucan u izgradnji igre pogotovo jer nema Kanutea i time bi probao da ga totalno iskljucim iz igre. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bax Posted December 20, 2023 Share Posted December 20, 2023 Katai će da im ga zabiberi iz prekida. Oni još nisu naučili kako se to brani. Ide derbi gg3+ posle dugo vremena… 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted December 20, 2023 Share Posted December 20, 2023 Pogodio je Mocart ovaj put, to je to: Glazer - Nedeljković, Dragović, Spajić, Rodić - Mijailović, Hvang, Katai - Olajinka, Bukari, Mijatović. Radije bih gledao Djigu, Stamenica i Krasoa nego Spajica, Micka i Kataija, ali aj da vidimo... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 20, 2023 Share Posted December 20, 2023 Djiga je povredjen, ako me secanje ne vara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted December 20, 2023 Share Posted December 20, 2023 (edited) Postava je najbolja koju imamo. Jedino bih radije gledao Stamenića prije Mijailovića. I ima smisla da igra Katai, dao je gol na četiri utakmice u nizu i generalno je uvijek pružao dobre partije u derbijima. Edited December 20, 2023 by Wake in Fright Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted December 20, 2023 Share Posted December 20, 2023 Spajić-Rodić 😢 teško Dragoviću 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted December 20, 2023 Share Posted December 20, 2023 20 minutes ago, fradler said: Pogodio je Mocart ovaj put, to je to: Glazer - Nedeljković, Dragović, Spajić, Rodić - Mijailović, Hvang, Katai - Olajinka, Bukari, Mijatović. Radije bih gledao Djigu, Stamenica i Krasoa nego Spajica, Micka i Kataija, ali aj da vidimo... Ne moze da zna nikako, zvanicni sastavi se znaju sat vreme pred utakmicu kad se predaju delegatu. Jedino ako im licno Bahar nije garantovao za sastav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted December 20, 2023 Share Posted December 20, 2023 7 minutes ago, Perkos2 said: Spajić-Rodić 😢 teško Dragoviću Ништа ново. Читаву полусезону трпи неког кљакавца на грбачи. Између осталих разлога, зато и он изгледа лошије на терену. Данас ме само интересује да одиграмо на гол више тј. гледљив фудбал, све иде из тога. И све остало је демагогија. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted December 20, 2023 Author Share Posted December 20, 2023 Da nas malo "obradujem" pred derbi - izgleda da se spremamo za neke mnogo dobre zimske pripreme, neke kakve jos nisu vidjene u nasem klubu, a to verovatno mnogo kosta jer klub trazi novce za iste. I jos tu i tamo da pokrpi neke tekuce obaveze... 😬 Kad Terzic & Co. konacno izadju iz kluba, ostavice dug mnogo veci nego sto smo ga imali. Mark my words. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted December 20, 2023 Share Posted December 20, 2023 6 minutes ago, Nele said: Ne moze da zna nikako, zvanicni sastavi se znaju sat vreme pred utakmicu kad se predaju delegatu. Jedino ako im licno Bahar nije garantovao za sastav. Ma jasno, nego je decko sa drugog foruma (koji do sad nije gresio oko sastava) jutros napisao istih 11 kao mocart... Verovatno je to to, odluka pala sinoc na treningu. A i nema mnogo prostora za iznenadjenja, ako je Djiga povredjen, odbrana se zna. Hvang i Bukari sigurni, Kataija je i sam Bahar najavio, Serif rovit -> igra Mijat. Prakticno su jedine dileme Micko/Stamenic i Olajinka/Lucic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted December 20, 2023 Share Posted December 20, 2023 Utakmica u 18h. Do 18:30 ću već da splasnem u nadanjima da će utakmica biti zanimljiva. Čak ne kvalitetna, to nema šanse, već zanimljiva. Do poluvremena ću samo da molim da damo jedan gol. Do 19:30 ću sam sebi da psujem sve po spisku što stoti put gubim vreme na ovaj smećarski domaći fudbal. Nakon utakmice ću da se zakunem nikad više. I takoooo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted December 20, 2023 Share Posted December 20, 2023 2 hours ago, Kooineeperk said: ... Kad Terzic & Co. konacno izadju iz kluba, ostavice dug mnogo veci nego sto smo ga imali. Mark my words. To je jasno. O dugu niko ni reč več par godina. A da su ga smanjili samo za euro, to bi ponavljali češče nego Čović da se setimo 2011-te. 2 hours ago, Wake in Fright said: Postava je najbolja koju imamo. Jedino bih radije gledao Stamenića prije Mijailovića. I ima smisla da igra Katai, dao je gol na četiri utakmice u nizu i generalno je uvijek pružao dobre partije u derbijima. Teško. Na kojoj poziciji ovde Katai uopšte igra? On po mom mišljenju nema šta da traži u veznom redu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted December 20, 2023 Share Posted December 20, 2023 Danas osecam da Kosta postize prvenac 😊 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted December 20, 2023 Share Posted December 20, 2023 1:3 Zahid - Mijat, Bukari x2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted December 20, 2023 Share Posted December 20, 2023 6 minutes ago, Igor_ said: Zahid Ja ciljam na Kalulua, posto su nam ove sezone samo idioti davali golove 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bad Posted December 20, 2023 Share Posted December 20, 2023 18 minutes ago, CuaTheTime said: Ja ciljam na Kalulua, posto su nam ove sezone samo idioti davali golove Ne igra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted December 20, 2023 Share Posted December 20, 2023 Ako Zvezda bude igrala napadački i sa jasnim ciljem da ide na pobedu,biće kiša golova. Jer se ne zna ko ima goru odbranu. Ako budemo jajarilitm sledi nam još jedna predstava iz edicije antipropagande fudbala. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 20, 2023 Share Posted December 20, 2023 Partizan: A. Jovanović - Stojković, Ilić, Marković, Antić - Belić, Stjepanović - Kalulu, Natho, Zahid - Saldanja. Trener: Igor Duljaj. Crvena zvezda: Glazer - Nedeljković, Spajić, Dragović, Rodić - Mijailović, Hvan - Bukari, Katai, Olajinka - Mijatović. Trener: Barak Bahar Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted December 20, 2023 Share Posted December 20, 2023 Ne svidja mi se Katai samo ali sta je tu je, nadam se da Bahar zna mnogo vise od mene 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted December 20, 2023 Share Posted December 20, 2023 (edited) 10 minutes ago, Nele said: Ne svidja mi se Katai samo ali sta je tu je, nadam se da Bahar zna mnogo vise od mene 😄 Meni je okej. A on je protiv njih uvek motivisan. A znamo šta motivisan Katai može. Treba u 11 i neko sa magijom u nogama. U ovih 11 nemamo nikog sem njega takvog. Svakako bi igrao. Sad je pitanje samo šta je pametnije prvih 45 ili drugih 45 minuta. Edited December 20, 2023 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted December 20, 2023 Share Posted December 20, 2023 Treba da igraju spremni igrači kako god se zvali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts