Jump to content

FK Crvena zvezda 2023/2024 - Slavni dani nase buducnosti?πŸ†

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, Tunji Awojobi said:

Vilson ima par opcija: Zvezda, Marsej i neki manji francuski klubovi. Uglavnom, znaće se sve uskoro. 

E toga se bas plasim,da ne ode na progovore sa drugim klubom a mi mislimo sve je "zavrseno"

Posted
55 minutes ago, Nini3112 said:

E toga se bas plasim,da ne ode na progovore sa drugim klubom a mi mislimo sve je "zavrseno"

Zato se i ne treba cenkati vec zavrsavati posao. Pregovara se u dobroj veri i shodno tome treba i nastupati a ne zeleo sam a ovamo necu mnogo mi da platim.

Posted

Π‘Π²Π΅ јС ΠΌΠΎΠ³ΡƒΡ›Π΅ ΠΈ ΠΏΡ€ΠΎΡˆΠ»ΠΈ ΠΏΡƒΡ‚ смо Π΄ΠΎΠ²Π΅Π»ΠΈ ΠΏΡ€Π΅Π΄ сам Ρ„ΠΈΠ½ΠΈΡˆ Ρ€Π΅Π³ΠΈΡΡ‚Ρ€Π°Ρ†ΠΈΡ˜Π΅ Π·Π° Π›ΠΈΠ³Ρƒ Π¨Π°ΠΌΠΏΠΈΠΎΠ½Π° 3 ΠΏΠΎΡ˜Π°Ρ‡Π°ΡšΠ°.

Β 

НијС ΠΌΠΈ јасно Π΄Π° ΡƒΠ²Π΅ΠΊ Ρƒ сваком ΠΏΡ€Π΅Π»Π°Π·Π½ΠΎΠΌ Ρ€ΠΎΠΊΡƒ Π½Π°ΠΊΡ€Ρ†Π°ΠΌΠΎ ΠΏΠΎ 3 4 5 ΠΏΠΎΡ˜Π°Ρ‡Π°ΡšΠ° Π½Π° ΠΊΡ€ΠΈΠ»Π½ΠΈΠΌ ΠΏΠΎΠ·ΠΈΡ†ΠΈΡ˜Π°ΠΌΠ° Π° Π±Π΅ΠΊΠΎΠ²Π΅ ΠΈ ΡˆΡ‚ΠΎΠΏΠ΅Ρ€Π΅ Π½ΠΈ Π½Π΅ Π΄ΠΎΠ²ΠΎΠ΄ΠΈΠΌΠΎ Π΅Ρ‚ΠΎ Π°ΠΊΠΎ испаднС Π½Π΅ΠΊΠΈ ΠΏΠΎΠ²Ρ€Π°Ρ‚Π½ΠΈΠΊ ΠΊΠ°ΠΎ Π”Π΅Π³Π΅Π½Π΅ΠΊ ΠΈ Ρ‚ΠΎ јС Ρ‚ΠΎ.Β 

• Like 2
Posted
4 minutes ago, Π‘Π°ΠΌΠΎΠ’ΠΈ3 said:

Π‘Π²Π΅ јС ΠΌΠΎΠ³ΡƒΡ›Π΅ ΠΈ ΠΏΡ€ΠΎΡˆΠ»ΠΈ ΠΏΡƒΡ‚ смо Π΄ΠΎΠ²Π΅Π»ΠΈ ΠΏΡ€Π΅Π΄ сам Ρ„ΠΈΠ½ΠΈΡˆ Ρ€Π΅Π³ΠΈΡΡ‚Ρ€Π°Ρ†ΠΈΡ˜Π΅ Π·Π° Π›ΠΈΠ³Ρƒ Π¨Π°ΠΌΠΏΠΈΠΎΠ½Π° 3 ΠΏΠΎΡ˜Π°Ρ‡Π°ΡšΠ°.

Β 

НијС ΠΌΠΈ јасно Π΄Π° ΡƒΠ²Π΅ΠΊ Ρƒ сваком ΠΏΡ€Π΅Π»Π°Π·Π½ΠΎΠΌ Ρ€ΠΎΠΊΡƒ Π½Π°ΠΊΡ€Ρ†Π°ΠΌΠΎ ΠΏΠΎ 3 4 5 ΠΏΠΎΡ˜Π°Ρ‡Π°ΡšΠ° Π½Π° ΠΊΡ€ΠΈΠ»Π½ΠΈΠΌ ΠΏΠΎΠ·ΠΈΡ†ΠΈΡ˜Π°ΠΌΠ° Π° Π±Π΅ΠΊΠΎΠ²Π΅ ΠΈ ΡˆΡ‚ΠΎΠΏΠ΅Ρ€Π΅ Π½ΠΈ Π½Π΅ Π΄ΠΎΠ²ΠΎΠ΄ΠΈΠΌΠΎ Π΅Ρ‚ΠΎ Π°ΠΊΠΎ испаднС Π½Π΅ΠΊΠΈ ΠΏΠΎΠ²Ρ€Π°Ρ‚Π½ΠΈΠΊ ΠΊΠ°ΠΎ Π”Π΅Π³Π΅Π½Π΅ΠΊ ΠΈ Ρ‚ΠΎ јС Ρ‚ΠΎ.Β 

Pamti se trio Marin-BoaΔ‡i-ČauΕ‘iΔ‡ u minut do 12, ali pamti se i Van La Para u minut do 12. πŸ₯Ά

• Like 5
Posted

Da bacim jedan komentar o sutraΕ‘njem ΕΎrebu,potencijalnim rivalima i eventualnim Ε‘ansama Zvezde u grupnoj fazi Lige Ε‘ampiona.

U principu,tu postoje neka dva "pristupa" u razmiőljanju őta je bolje za nas: da li dobiti neku grupu bez velikana u kojoj (bar na papiru) deluje da sva 4 tima imaju őasnu za prolaz (tzv.Liga Evrope grupa) ili upasti u grupu sa dva kapitalca uz joő jedan tim podjednakih kvaliteta,u kojem slučaju sa tom ekipm u dvomeču faktički reőavaő svoju sudbinu..

TakoΔ‘e je moguΔ‡ i scenario u kojem iz četvrtog Ε‘eΕ‘ira dolazi neki vrlo kvalitetan protivnik koji dalje učeΕ‘Δ‡e čini skoro pa domenom teorije..npr.Njukasl ili Real Sosijedad..

Iz prvog Ε‘eΕ‘ira Sevilja i Fejnord deluju kao dve ekipe sa kojima se najviΕ‘e moΕΎe igrati. U principu to su dva tima koji moΕΎda viΕ‘e pripadaju Ligi Evrope ili su "granični" Liga Ε‘ampiona klubovi. DoduΕ‘e,Sevilja je top etalon Liga Evrope klub..vrlo je jasno zaΕ‘to je to tako.. Benfika je malo sporije uΕ‘la u sezonu,muči se malo. Imali su par odlazaka,ali su stigla i neka pojačanja poput Kabrala i Di Marie..mislim da Δ‡e Ε mit podiΔ‡i formu ekipi..ne bih se bunio da dobijemo PSG koji je u velikoj tranziciji.

Iz drugog Ε‘eΕ‘ira bih najviΕ‘e voleo Borusiju Dortmund. Gledao sam ih dva puta ove sezone i pokazali su vrlo bledu igru i protiv Kelna i protiv Bohuma. Odlazak Belingema deluje kao ogroman gubitak..ostatak tima im je dosta neubedljiv. Ima tu igrača koji su ili proΕ‘li svoj vrhunac (Rojs, Humels, DΕΎan) ili su kvalitetom tek evropski prosek (Malen, Rajerson, Kobel). Naravno,i dalje su individualno bolji od veΔ‡ine naΕ‘ih igrača,ali fudbal nije individualni sport. Lajpciga bih izbegao,iako imaju problema na defanzivnoj strani odlaskom Gvardiola. Marku Rozeu Δ‡e trebati malo vremena da uigra odbranu,ali su napadački veΔ‡ uΕ‘li u formu..Porto takoΔ‘e ne deluje posebno ubedljivo na početku sezone. Od velikih imena bih rado video Junajted u grupi sa nama. Deluju ranjivi,bez autoriteta u igri..kao da uopΕ‘te nisu odradili pripremni period..plus su ih napale i brojne povrede. Atletiko je proΕ‘le sezone ΕΎestoko podbacio u Ligi Ε‘ampiona..obrukao se bukvalno pa ne sumnjam da Δ‡e Čolo učiniti sve da popravi utisak..a drugi deo proΕ‘le sezone su odigrali fantastično i deluje da su tu formu preneli i u novu sezonu. Igraju sa neverovatnim intenzitetom i mislim da ne bismo imali Ε‘ansi protiv ovakvog Atletika.

Četvrti Ε‘eΕ‘ir nije kompletiran..izbeΔ‡i Njukasl i Sosijedad..poΕ‘to imamo očajnu tradiciju sa Francuzima,ne bih voleo ni Lans u grupi sa nama. Jang Bojs, Kopenhagen/Rakov, AEK/Antverpen,pa i Galatasaraj su timovi koji ne odskaču previΕ‘e kvalitetom od nas. Da,apsolutno bih izbegao Union Berlin takoΔ‘e. Vrlo dobra,uigrana i zeznuta ekipa koja trenutno igra sa ogromnim samopouzdanjem.

Bitno je da nema euforije,da znamo da smo autsajderi i da ne letimo previΕ‘e. I da nema nekog pritiska utzokovanog imperativom rezultata. Ako se otvori neka prilika za treΔ‡e mesto,pokuΕ‘ati da je iskoristimo,ali ne stvarati nerealna očekivanja..iako je Zvezda postala velikom baΕ‘ zato Ε‘to se nije zadovoljavala i zato Ε‘to je sanjala velike snove.. Dobro,i zato Ε‘to je bila organizovana kao moderan i veliki klub.

Kao Ε‘to @mare80 lepo reče: nama ja ustvari bitnije ono Ε‘to nam sledi dogodine,a sada moramo da se počnemo pripremati za to i uΕΎivati u ovom učeΕ‘Δ‡u.

Moje neke priΕΎeljkivane grupe su ove:
(slabija): Fejnord, Dortmund, Zvazda, Jang Bojs
(jaka): Napoli/PSG, Junajted/Porto, Zvezda, Galatasaraj

NajteΕΎa bi verovatno bila: Bajern, Real, Zvezda, Njukasl

Β 

• Like 13
Posted

Samo iz 4 őeőira da izvučemo slabijeg rivala a sa ostalima da se grizemo pa koliko možemo. Da imamo LE sigurnu a za prolaz LŠ da se pokažu zubi protiv bilo kojeg rivala. 

• Like 1
Posted
31 minutes ago, БтСлаРоса said:

Ma samo ne Njukasl iz cetvrtog sesira. To bi bas bila nesreca.

Zato je bolje "Englez" iz prva dva őeőira. United recimo. Ako ne izvučemo engleski klub, onda nam rastu őanse da izvuçemo baő njih, posebno ako dobijemo Špance, onda je őansa izgledna.

• Like 6
Posted

Ja bih iz 4. sesira Sosijedad ili Union, jer to znaci da ne mozemo igrati sa Real/Barsa ili Bayern/BVB. Nisam poklonik ove Terzine price o jakim klubovima. Radije cu da gledam ravnopravnu borbu za prolece, nego da budem ponosan na ekipuΒ jer su odigrali dobro a izgubili 5:1. Marakana ce svakako biti puna u sva 3 meca.

Β 

Β 

Posted

Je l zreb ide od prvog ka cetvrtom sesiru ili obrnuto? Cini mi se od prvog.

Β 

Tako da ako izbegnemo engleze iz prva 2, povecavaju nam se sanse za Njukasl. Meni je Utd isto ok, a kao sto neko rece Dortmund je odlično gostovanje. 

Β 

Β 

• Like 1
Posted
1 hour ago, Pero_Cameron said:

Ja bih iz 4. sesira Sosijedad ili Union, jer to znaci da ne mozemo igrati sa Real/Barsa ili Bayern/BVB. Nisam poklonik ove Terzine price o jakim klubovima. Radije cu da gledam ravnopravnu borbu za prolece, nego da budem ponosan na ekipuΒ jer su odigrali dobro a izgubili 5:1. Marakana ce svakako biti puna u sva 3 meca.

Β 

Β 

Pa onda je i logicno da budu malo jaci protivnici iz prva dva a krs iz cetvrtog.

Kad pogledas realno sve ekipe iz prva dva su jaca dosta od nas mi se prakticno borimo sa ekipom iz cetvrtog za to 3. Mesto a ako izbegnemo engleze i nemce iz prva dva vrlo lako moze da nam iz cetvrtog stignu Njuka, Union ili Sosijedad pa da bude skoro nemoguca misija i to 3. Mesto.

Posted (edited)

Bolje jedan slabiji iz 4 i dva jaka iz 1 i 2, nego dva solidna iz 1 i 2 ( opet jači od nas) i najjači iz četvrtog. 

Edited by Čočo
Posted
2 hours ago, Profesor said:

Je l zreb ide od prvog ka cetvrtom sesiru ili obrnuto? Cini mi se od prvog.

Β 

Tako da ako izbegnemo engleze iz prva 2, povecavaju nam se sanse za Njukasl. Meni je Utd isto ok, a kao sto neko rece Dortmund je odlično gostovanje. 

Β 

Β 

Β 

Od prvog, u pravu si.

Β 

31 minutes ago, mare80 said:

Β 

StankoviΔ‡ se pokazao kao prilično veliko govedo ...

Ne znam őta je bilo izmedju njega i Ohija ali ovaj mi se čini kao sve samo ne  konfliktna ličnost ...

Retko gotivna osoba ...

Β 

Ohi je jedan veliki car. A Terzic i Stankovic neka jedu govna u paketu (mada je moje misljenje da je Terzic slagao i ovo sa linka)

• Like 2
Posted

Isidor jeste zanimljiv, ali on hoce u Francusku. Btw, ovde se pisalo o njemu pre bukvalno mesec dana, ne secam se tacno ko od forumasa, ali bukvalno mediji kasne metar dana.

• Like 2
Posted
1 minute ago, Markoss said:

Isidor jeste zanimljiv, ali on hoce u Francusku. Btw, ovde se pisalo o njemu pre bukvalno mesec dana, ne secam se tacno ko od forumasa, ali bukvalno mediji kasne metar dana.

Znači sad nije aktuelan kao őto se priča po medijima?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...