Jump to content

FK Crvena zvezda 2023/2024 - Slavni dani nase buducnosti?🏆


Kooineeperk

Recommended Posts

Ovaj njihov tamnoputi napadač Jakub baš mi upao u oko za ovo malo vremena. Jak, razgrće naše, lepo se postavlja. Gledam ga kako igra sa stavom kao tridesetogodišnjak kad ono momak ima samo 21.godinu. Iz Obale Slonovače a došao im iz Sent Polena iz druge lige Austrije. Fin potencijal. 

Edited by Čočo
Link to comment
Share on other sites

Ne znam gde je bio Mijailović, on bi trebalo da zatvori desnu stranu...covek kao duh sam stoji na nasoj strani..

Teren katastrofalan za  ovo doba godine posle jedne-dve utakmice odigrane. Sta ce biti na jesen, ne smem ni da zamislim. 

Lopta non stop skakuce, nemoguce odigrati pas igru.

Edited by No name
Link to comment
Share on other sites

Pohvale za Mladost odlicni su, imaju zanimljive mlade igrace i pogodili su sa strancima, ovaj spic je odlican.

 

Kod gola su bukvalno svi zakazali, Bukari kojem je projurio igrac, Micko koji trckara, Rodic koji se okrece u 16 i ne zna gde je, ko Travolta u Pulp Fiction, pa cak i Stamenic koji je isto morao da prati ovog klinca. Jedino je Dragovic ispratio svog igraca kako treba.

 

Teren je strava i zasu

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Neće Rodić videti ni L od LŠ. Ne cimajte se. Nama će zadnja linija biti Drago, Mićko i Degenek a ko zna možda do kraja prelaznog roka dovedemo i onog Drkušića iz Sočija. U tom slučaju će biti Drago, Drkušić, Mićko/Degenek. 

Link to comment
Share on other sites

Nama definitivno fali još da ovaj sastav bude tip top. Sve ove utakmice i pored sjajnih rezultata mi je nešto falilo. Napad ne bih dirao, on nam je za velike domete. Na sredini nam fali još jedan kvalitetan umesto Kangve. E sad odbrana... mnogo loše je ovo za LŠ. A to smo znali od početka. Osim Dragovića nema tu kvaliteta. Trenutna odbrana nam je za Slovačku ligu. Mora u odbrani najmanje još jedan kvalitetan štoper da se dovede. 

Edited by Čočo
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...