Don Juan Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 Just now, pantelia said: Bukarijev gol 1/1 Za one koji ne prate, primili smo ga 😁 A nije samo njegov, ne mogu onamo da nam se šetaju kroz 16....nema veze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 1 minute ago, pantelia said: Bukarijev gol 1/1 Za one koji ne prate, primili smo ga 😁 Jedino ako se Bukari preziva Rodic Link to comment Share on other sites More sharing options...
fasper Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 Samo da ne gledam vise ovog Rodica. Daj bolje nek ne igra niko u pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 (edited) Bukari bezobrazan, promaja na njegovoj strani. I koja je fora više sa Rodićem, on već 5 sezona nije fudbaler. Edited August 11, 2023 by K.Dot Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 1 minute ago, tsva said: Jedino ako se Bukari preziva Rodic Bukari bleji 10 sekundi nakon izgubljene lopte oko sredine terena, dok mu igrac bezi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 Neka je srećno prvo Rodićevo valjanje svima koji slave.😃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 (edited) Ovaj njihov tamnoputi napadač Jakub baš mi upao u oko za ovo malo vremena. Jak, razgrće naše, lepo se postavlja. Gledam ga kako igra sa stavom kao tridesetogodišnjak kad ono momak ima samo 21.godinu. Iz Obale Slonovače a došao im iz Sent Polena iz druge lige Austrije. Fin potencijal. Edited August 11, 2023 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 (edited) Ne znam gde je bio Mijailović, on bi trebalo da zatvori desnu stranu...covek kao duh sam stoji na nasoj strani.. Teren katastrofalan za ovo doba godine posle jedne-dve utakmice odigrane. Sta ce biti na jesen, ne smem ni da zamislim. Lopta non stop skakuce, nemoguce odigrati pas igru. Edited August 11, 2023 by No name Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bax Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 Krenuo Rodić sa idiotskim prekršajima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 Mislim da je ovo poslednji Rodicev ples, bar u ulozi startera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 11 minutes ago, pantelia said: Bukari bleji 10 sekundi nakon izgubljene lopte oko sredine terena, dok mu igrac bezi A strelac sam na 5 metara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 (edited) Mučeni Rodić,mali Sremčević u svakoj situaciji napravi magarca od njega Bravo za akciju,zaslužio je Olajinka gol Edited August 11, 2023 by Polivalentni Stevica Link to comment Share on other sites More sharing options...
fasper Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 33. minut Rodic zasluzio dva zuta kartona a nije dobio nijedan. Da ovo nije nasa liga nego Liga sampiona igrali bi sa igracem manje od 33. minuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 Ja bih Kabića probao umesto Lučića i vratio Krasoa napred. Da ne bude da samo hvalimo Baraka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 Olajinka otvorio račun Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 Drago mi zbog Olajinke ko ja da sam ga dao 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 (edited) Kakav mačak Olajinka. Diskretni heroj. Dok svi pričaju o svima momak ćuti i samo radi. 😍 Edited August 11, 2023 by Čočo P. S. Bukari je zreo za hlađenje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 Rodic ne sme ni minuta da vidi LŠ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 Pohvale za Mladost odlicni su, imaju zanimljive mlade igrace i pogodili su sa strancima, ovaj spic je odlican. Kod gola su bukvalno svi zakazali, Bukari kojem je projurio igrac, Micko koji trckara, Rodic koji se okrece u 16 i ne zna gde je, ko Travolta u Pulp Fiction, pa cak i Stamenic koji je isto morao da prati ovog klinca. Jedino je Dragovic ispratio svog igraca kako treba. Teren je strava i zasu 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 Neće Rodić videti ni L od LŠ. Ne cimajte se. Nama će zadnja linija biti Drago, Mićko i Degenek a ko zna možda do kraja prelaznog roka dovedemo i onog Drkušića iz Sočija. U tom slučaju će biti Drago, Drkušić, Mićko/Degenek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 Micko defanzivno danas samo za nijansu bolji od Rodica ali generalno katastrofa… Nadam se da ce Degenek da udje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 (edited) Nama definitivno fali još da ovaj sastav bude tip top. Sve ove utakmice i pored sjajnih rezultata mi je nešto falilo. Napad ne bih dirao, on nam je za velike domete. Na sredini nam fali još jedan kvalitetan umesto Kangve. E sad odbrana... mnogo loše je ovo za LŠ. A to smo znali od početka. Osim Dragovića nema tu kvaliteta. Trenutna odbrana nam je za Slovačku ligu. Mora u odbrani najmanje još jedan kvalitetan štoper da se dovede. Edited August 11, 2023 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 Rodić, Alisa u zemlji čuda.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 Ovaj Sremcevic se poigrava s mukicom Rodicem. Tanak je danas i Micko, a ne briljira ni Stamenic. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 A i Rodić, ne znam na koju foru se provukao kad je bila seča ali to mu je bilo to. On je sledeći za odstrel, definitivno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts