Čočo Posted June 19, 2023 Share Posted June 19, 2023 4 hours ago, Stanko1997 said: Jovan Šljivić produžio ugovor na tri godine, prekomandovan u prvi tim, i zadužio broj 7. Velika stvar i za njega a i za klub, veliki talenat. Znači promenio menadzera. Inače sjajna stvar iz igračkog ugla. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted June 19, 2023 Share Posted June 19, 2023 6 minutes ago, Čočo said: Znači promenio menadzera. Inače sjajna stvar iz igračkog ugla. Ne znam. Nisam baš ispratio tu priču oko njega, znam da je valjda bila priča da ide u Vojvodinu, tako nešto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted June 19, 2023 Share Posted June 19, 2023 @Markoss Sta imas za reci oko Sljivica? Kako tebi to sve izgleda? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted June 19, 2023 Share Posted June 19, 2023 Bas iznenadjenje sto je Sljivic produzio, pricalo se da sigurno ide i da nece da produzi sa nama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted June 19, 2023 Share Posted June 19, 2023 Drago mi je što je Šljivić potpisao novi ugovor. Momak je ozbiljan potencijal. Pripreme će biti zanimljive,novi trener sa novim metodama rada. Videćemo da li će neko od klinaca obezbediti sebi mesto u timu,pošto prvi put posle ko zna koliko godina,igraće igrači po zasluzi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted June 19, 2023 Share Posted June 19, 2023 Mislio sam da ovo neću nikada izgovoriti, ali rekao je Terzić jednu pametnu stvar na konferenciji: Da nam je bio potreban ovakav trener sa strane koji neće ući u posao sa emocijama prema pojedinim igračima ma koliko oni doneli Crvenoj zvezdi. Srniću i Gobeljiću, Bahar kao da u vas gleda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted June 19, 2023 Share Posted June 19, 2023 (edited) Sljivic je CM? Najtanje deluje ta pozicija DM/CM + bekovi mada ima ih na broj: stamenic, ado, kangwa, kanga, mijailovic, sljivic Edited June 19, 2023 by bosMan_jr 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted June 19, 2023 Share Posted June 19, 2023 7 minutes ago, bosMan_jr said: Sljivic je CM? Najtanje deluje ta pozicija DM/CM + bekovi mada ima ih na broj: stamenic, ado, kangwa, kanga, mijailovic, sljivic Može tu dobra kombinacija da se napravi od svih ovih igrača, sklopiće to Bahar, ko sa kim može ko sa kim ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted June 19, 2023 Share Posted June 19, 2023 Kad pogledam igrački kadar realno fale još dva kvalitetna beka i dominantan zadnji vezni (pored očekivanih pojačanja), ostatak je na dobrom nivou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
merosina Posted June 19, 2023 Share Posted June 19, 2023 Šljivić,Mijatović i Leković ce biti bonusi za predstojecu sezonu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 19, 2023 Share Posted June 19, 2023 Sljivic je desetka. Odlicno dete i odlican igrac u najavi, a sad je sve na njemu da pokaze sta, kako i koliko. Nije promenio menadzera btw. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted June 19, 2023 Share Posted June 19, 2023 7 minutes ago, Markoss said: Sljivic je desetka. Odlicno dete i odlican igrac u najavi, a sad je sve na njemu da pokaze sta, kako i koliko. Nije promenio menadzera btw. Zna li se koji su to onda nesporazumi bili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted June 19, 2023 Share Posted June 19, 2023 Stamenić dao gol u prijateljskoj utakmici protiv Katara, koja je, iz nekog razloga, prekinuta. 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted June 19, 2023 Share Posted June 19, 2023 Nas novi gosa primio gol protiv Andore 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted June 19, 2023 Share Posted June 19, 2023 15 minutes ago, pantelia said: Nas novi gosa primio gol protiv Andore 😄 Htedoh da napišem, al' reko da ne unosim nemir 😅 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted June 19, 2023 Share Posted June 19, 2023 (edited) 4 hours ago, Čočo said: Zna li se koji su to onda nesporazumi bili? Можда ти "неспоразуми" и даље постоје, али је Бахар тражио њега па је ризик да му се одмах покаже у какву средину је дошао Edited June 19, 2023 by dzoneee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шутер из блока Posted June 19, 2023 Share Posted June 19, 2023 (edited) Ja se izvinjavam što spamujem, ali stvarno ne mogu da se načudim, pogotovu da su Bahar i njegov stručni štab to dozvolili/pristali na to, pa moram da pitam ako neko ima možda neku informaciju - Srnić, Gobeljić, Savić i fitnes i kondicioni deo stafa ostaju idalje u klubu?! @Markoss Edited June 19, 2023 by Шутер из блока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шутер из блока Posted June 19, 2023 Share Posted June 19, 2023 (edited) Inače, ostatak bušača svlačionice (nadam se da je ovo dozvoljeno da se napiše 😄) krenuli od prvog dana i to maliciozno (pokvareno), u svom stilu, da podbadaju čoveka koji je profesionalac, gospodin i igračina za ovu dvojicu (možda ovo zadnje u poređenju sa Kataijem i ne baš, ali za ovog drugog svakako glavom i bradom). https://twitter.com/maja_loncarevic/status/1670835477245575176?s=46&t=SAPDkoF-_z1yINdC31VRnw Edited June 19, 2023 by Шутер из блока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steve Gerrard Posted June 19, 2023 Share Posted June 19, 2023 14 minutes ago, Шутер из блока said: Ja se izvinjavam što spamujem, ali stvarno ne mogu da se načudim, pogotovu da su Bahar i njegov stručni štab to dozvolili/pristali na to, pa moram da pitam ako neko ima možda neku informaciju - Srnić, Gobeljić, Savić i fitnes i kondicioni deo stafa ostaju idalje u klubu?! @Markoss Momak ima ugovor do kraja juna (Srnic) Gobeljicu se trazi klub, al ako ce vas ispunit kukajte jos 10 dana dizite paniku spamujte , jeste tu su i imace znacajne uloge. Katai i Borjan nrmaju mjesta al zato ova dvojica ce harati... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шутер из блока Posted June 19, 2023 Share Posted June 19, 2023 (edited) 20 minutes ago, Steve Gerrard said: Momak ima ugovor do kraja juna (Srnic) Gobeljicu se trazi klub, al ako ce vas ispunit kukajte jos 10 dana dizite paniku spamujte , jeste tu su i imace znacajne uloge. Katai i Borjan nrmaju mjesta al zato ova dvojica ce harati... Znam da ima ugovor do kraja juna ali to ne mora apsolutno ništa da znači (viđeno više puta kad je on u pitanju gde se sve okrene za 180 stepeni "preko noći" bukvalno i plaćeno je za to (pre)debelo nažalost) i u našem klubu. Za Gobeljića zaboravih da napišem da sam pročitao da mu se traži klub ali je l' to 100% sigurno i je l' 100% sigurno da ide (jbg kad je naš klub u pitanju ništa ne verujem dok ih ne vidim sa šalom u drugom klubu ili zvaničnu objavu našeg kluba da su otišli)? Ne kažem da će imati (uopšte, a kamoli neku bitnu) ulogu u ekipi, ali je tragedija i nedopustivo da uopšte bitišu u Crvenoj zvezdi, valjda je skroz normalno što ovo mislim?! Edited June 19, 2023 by Шутер из блока 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted June 19, 2023 Share Posted June 19, 2023 42 minutes ago, Steve Gerrard said: Momak ima ugovor do kraja juna (Srnic) Gobeljicu se trazi klub, al ako ce vas ispunit kukajte jos 10 dana dizite paniku spamujte , jeste tu su i imace znacajne uloge. Katai i Borjan nrmaju mjesta al zato ova dvojica ce harati... Шугавац је јуче са братом близанцем био у Пиониру наравно у мајици ДС мало да се ушлихта јер других квалитета нема. Турбо фолк Гобеља је контактирао неке менаџере жели да иде, питали га шта очекује рекао плату као у Звезди (420К) па се људи смијали. Ето да приближим како јесте. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 19, 2023 Share Posted June 19, 2023 Odakle vam to da Srnicu istice ugovor sad? Ja sam prilicno siguran da ima i za sledecu sezonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted June 19, 2023 Share Posted June 19, 2023 Barak bi bas islao ljakse da sutne Srnica, a ovaj mu doneo Ligu sampiona prosle godine. 1 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шутер из блока Posted June 19, 2023 Share Posted June 19, 2023 (edited) Znači očekivano ostaju obojica, nažalost ili na njihovu i još nekih sreću kao npr. Savić, živi bili pa videli, fenomenalno. Nastaviće se bukvalno zločin koji traje u klubu, a za koji su samo i jedino krivi Terzić, ostali članovi uprave i mešetari u i oko kluba (menadžeri i ostali), a to je da se ova dvojica idalje šlepaju i provlače u bitisanju u klubu kod apsolutno svakog trenera od njihovog dolaska u klub. Ako se ovo stvarno desi, Bahar i njegov stručni štab će me debelo odmah u startu razočarati i to će biti za njih veliki minus odmah u startu. Edited June 19, 2023 by Шутер из блока 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted June 19, 2023 Share Posted June 19, 2023 17 minutes ago, Шутер из блока said: Znači očekivano ostaju obojica, nažalost ili na njihovu i još nekih sreću kao npr. Savić, živi bili pa videli, fenomenalno. Nastaviće se bukvalno zločin koji traje u klubu, a za koji su samo i jedino krivi Terzić, ostali članovi uprave i mešetari u i oko kluba (menadžeri i ostali), a to je da se ova dvojica idalje šlepaju i provlače u bitisanju u klubu kod apsolutno svakog trenera od njihovog dolaska u klub. Ako se ovo stvarno desi, Bahar i njegov stručni štab će me debelo odmah u startu razočarati i to će biti za njih veliki minus odmah u startu. Ne znam da li će Bahar i njegov stručni štab moći da počnu pripreme sa ovim saznanjem da im je kod tebe to veliki minus. 1 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts