Nicklord Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 Usrala se ova sa Kipra pošteno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 Makedonija mi je baš dosadna i loša. Nema šanse da prođe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 totalna dominacija po lajkovima, mada su to mahom nasi cenim jelte.. al opet, ovde 4,5k.. od ostalih niko ni 1k nema.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 Joj, kad se setim Toše Proeskog ili Kaliopi na ES iz Makedonije... Ko posla ovo? Trese se ko da je na lekovima, a jednu notu nije pogodila. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 Meni je Ana blast from the past, nećete mi verovati ali je ovo prvi put da sam čuo pesmu. Par puta sam kao odgledao video sa nastupom ali u mute, vazda na nekim skypovima pa eto sad me zapalo devojke gledale pa i ja. Još se potrefilo da sam namestio B&O pa smo ga čuli kako valja. Pesma je na prvo slušanje onako, vraća me u neka vremena kada je pesma nešto morala da znači, nešto sa čim si mogao da se složiš ili ne složiš ali da jbt znači nešto. I to nije malo. Sve ovo što sam odgledao do sada je konfekcija u Idiocracy maniru kako je sad jel`da politički korektno. Potpuno je druga stvar što se suštinski meni Konstrakta i ceo taj deo scene kojem pripada postalo je u trenutku manje važno jer me nakon dugog vremena nije sramota ni šta je moja zemlja poslala u svet, ni kakva je poruka, i raduje me da ima postoji poruka. Opet - nije malo, usput sam saznao da je izvesni Aco Lukas mogao da zaozme tih nekoliko minuta mojeg života pa hej ova Konstrakta je čudesna. Kako se to dogodilo da bude ovo čudo večeras - pa ne znam. Na kraju osećam snažnu potrebu da se na tviterima posvađam sa dežurnim hejterima Srbije (sa kojima se počesto slažem) i da se nekom naj..bem tviterske matere jer je volina i važnije mu je odakle je a ne ko je. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haklberi Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 6 minutes ago, Redstar0356 said: Znaci ona ovde predstavlja Beograd a ne Srbiju? Beograd je Srbija. Srbija je Beograd. Ana je srpkinja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 Završi li Makedonka, imam utisak da peva 6 minuta a ne 3... Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 Irska ima sanse bogami. Ovo joj je najbolji nastup. Makedonija najmanje ulozila u ES ubedljivo. Pesma bezveze, nije najgora, pevacica tu i tamo nije losa ali ekspresija i sve ukupno bzv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 Just now, Stiletto said: Joj, kad se setim Toše Proeskog ili Kaliopi na ES iz Makedonije... Ko posla ovo? Trese se ko da je na lekovima, a jednu notu nije pogodila. Stara dobra vremena kad su i Kaliopi i Željko bili na ESC. Dobar, loš, zao Estonac je meni super. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 (edited) Meni je Toše bio težak prosek na ESC. Kaliopi jedna od najboljih pesama sa ovih prostora na ESC. Ovaj kauboj prolazi 100% , nastup ko da je neka svetska zvezda. Edited May 12, 2022 by Klotzen 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 Evo još jednog kauboja... što ukrade rif iz "Ghost riders in the sky" brate mili? Hoćeš da budeš Džoni Keš a ne dobacuješ ni do tri čeka. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 Dobar Estonac, no homo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 Ovo je bukvalno jedino što ne volim da vidim na ESC. Neki fejk kantri... Ali nije bio loš, verovatno prolazi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 I ovo malo bolje od ocekivanog ali svakako prolazi kako god okrenes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 4 minutes ago, Haklberi said: Beograd je Srbija. Srbija je Beograd. Ana je srpkinja. Znaci samo Beograd je Srbija? Ostatak nije Srbija? Raska, Pomoravlje, Sumadija nisu Srbija? Sram te bilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 Bravo @Stiletto nikako da provalim od koga je ukrao. Kriza nacionalnog identiteta Rumunije Spoiler Ali ne sa Moldavijom... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 Znaci samo Beograd je Srbija? Ostatak nije Srbija? Raska, Pomoravlje, Sumadija nisu Srbija? Sram te bilo. I gedzovani vole otpozadi. Rumunj zapalio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haklberi Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 4 minutes ago, Redstar0356 said: Znaci samo Beograd je Srbija? Ostatak nije Srbija? Raska, Pomoravlje, Sumadija nisu Srbija? Sram te bilo. Jbg nije. Vodim se tvojom logikom da su Srbi rođeni samo u Srbiji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 (edited) Rumun ima OK stage presence, ali mu je pesma tralala. Edited May 12, 2022 by Stiletto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 Ovo bi bilo kič čak i u Španiji. Pokidao momak. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 @McLeod sada na najjače 😉 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 Prvo polufinale bile dve dobre pesme, za sada u drugom dve lose. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 Poljak peva za olimpijsko zlato. Samo što je ovakva pesma poslednji put pobedila cirka 1965. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 Poljak je pobednik večeras kod žirija. za sada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 Ovo polufinale je bolje nego mnoga finala u prethodnih nekoliko godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts