DameTime Posted May 8, 2022 Share Posted May 8, 2022 U 16h po našem je veliko otvaranje, link: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 10, 2022 Share Posted May 10, 2022 @Klotzen @McLeod Jesmo li spremni? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted May 10, 2022 Share Posted May 10, 2022 Ko zapeta puška 🙂 Sad bacih pogled na kladionicu, Italija se malo odvojila od Engleza i Šveđana ali je i dalje velika razlika za UKR. Ovo ostalo se nije menjalo, juče su bili nastupi prvog polufinala za žiri na kojem je pevala i Italija i zvučali su odlično. Verovatno je zato narasla. Ovo polufinale je znatno slabije od onog našeg. Čak nema ni mnogo kombinatorike. Evo kvota za ovo polufinale : Jedino iznenađenje koje bi moglo da se desi je da Moldavija ispadne a da uđe neko od ove tri ispod crte. Možda Litvanija. Ovih ostalih 9 mislim da će sigurno proći ako neko nije kiksirao žešće juče na nastupu za žiri. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted May 10, 2022 Share Posted May 10, 2022 Na RTS je zvuk prigušen, ko je na SBB izgleda da su "zaboravili" da skrembluju HRT 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 10, 2022 Share Posted May 10, 2022 Ja već pomislila da mi je TV pokvaren 🤣 Samo pojačavam ton. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted May 10, 2022 Share Posted May 10, 2022 Albanska ima butine ko Refik Šabanadžović i stajling ko Manga negativac. Goku bi pobegao glavačke od nje. Letonci Spandau Ballet sa Ponte Rossa. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted May 10, 2022 Share Posted May 10, 2022 Nije ovo baš toliki treš, ova Letonija, bio mi je kez na licu dok sam gledao tako da su odradili svoje deo zabave. Ova bi sad mogla da kolje bez noža. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 10, 2022 Share Posted May 10, 2022 Meni se baš sviđa što je Albanka onako stilizovana, a ima obline. Top energija, nastup, pesma nije loša. Thumbs up. Letonci su mi od starta bili simpa. Doduše, njihov saksofonista ne može nadmašiti ovog: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted May 10, 2022 Share Posted May 10, 2022 Litvanci poslali Terezu Kesoviju iz 1966. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted May 10, 2022 Share Posted May 10, 2022 (edited) Albanija je bila so 2015... Sviđa mi se Litvanija, ne sama pesma, već to što su poslali nešto malo drugačije u odnosu na ostale Edited May 10, 2022 by Jurgen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted May 10, 2022 Share Posted May 10, 2022 (edited) Litvanka će sigurno dobro proći kod žirija, ali mislim da će ovo biti dosadno većini publike. Zato sam je tipovao da bi ona mogla da iznenadi na kladionici i prođe dalje. Ovaj iz Švice me podseća na nekog starog pevača iz tamo negde 60-ih ali ne mogu da se setim. Mislim na glas. Edited May 10, 2022 by Klotzen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted May 10, 2022 Share Posted May 10, 2022 Od Švajcova mi poplavi vrat. Bolje da je ostao mehaničar. A ušao u mikrofon ko da će svaki čas da mu odradi felatio. Kakva je ovo nostalgija za osamdesetim? Posle Spandau Ballet iz Trsta evo nam i Kaja Goo Goo u Agropop izdanju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 10, 2022 Share Posted May 10, 2022 Švicarska - falševi su se dovde čuli. Slovenci su slatki. Vraćaju se 80te polako. 6 minutes ago, Klotzen said: Litvanka će sigurno dobro proći kod žirija, ali mislim da će ovo biti dosadno većini publike. Zato sam je tipovao da bi ona mogla da iznenadi na kladionici i prođe dalje. Ovaj iz Švice me podseća na nekog starog pevača iz tamo negde 60-ih ali ne mogu da se setim. Mislim na glas. Sve vreme razmišljam na koga mi liči glasom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted May 10, 2022 Share Posted May 10, 2022 Ako su ovo 70% favoriti za pobedu, daj vamo te nuklearke. Pa za ove su Go_A od prošle godine Pučini i Verdi zajedno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 10, 2022 Share Posted May 10, 2022 Krindž od nastupa #hejterka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted May 10, 2022 Share Posted May 10, 2022 Pa dobro, bilo je i gorih pobednika. 2 minutes ago, Stiletto said: Ako su ovo 70% favoriti za pobedu, daj vamo te nuklearke. Pa za ove su Go_A od prošle godine Pučini i Verdi zajedno. 100% pobeđuju 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted May 10, 2022 Share Posted May 10, 2022 Dobar je nastup, mada sada je ovaj glavni pevač malo falšovao. Čini mi se da su malo promašili sa kadrovima. Imaće par dana da poprave, publika je i ovako divljala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted May 10, 2022 Share Posted May 10, 2022 Albanka bas lepa zena, i gradjena lepo, skroz moj tip. Pesma nahh Ostale pesme do sada, kao da je, oprosti boze, neka Paraevrovizija, kao da se gluvonemi takmice. Meni ovo nista nije zanimljivo od pesama, prelose Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 10, 2022 Share Posted May 10, 2022 Kad je Džamala pobedila iz političkih razloga, bar je pesma bila dobra i ona je odlično pevala. Ovi su očaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted May 10, 2022 Share Posted May 10, 2022 Jbt Bugari doveli Undertakera da im peva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted May 10, 2022 Share Posted May 10, 2022 Konačno neko malo van šablona. Odosmo u sedamdesete. Sweet, Slade, Bugari na Evroviziji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 10, 2022 Share Posted May 10, 2022 Evo i rok Isusa. Bugarin tripuje Džon Bon Džovija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted May 10, 2022 Share Posted May 10, 2022 Slušam Holanđanku, čujem Evanescence. Zašto svi moraju da budu kopije (i to loše)? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 10, 2022 Share Posted May 10, 2022 Bukvalno su svi kopija, ako ništa svako bar podseća na nekog. Evo i Moldavci: + kolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted May 10, 2022 Share Posted May 10, 2022 Da se proveri kakav uticaj je imao pokojni Dzej na muziku u Moldaviji 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts