Jump to content

Klotzen

Član foruma
 • Content Count

  2,508
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Klotzen last won the day on August 16

Klotzen had the most liked content!

Community Reputation

2,055 Excellent

Recent Profile Visitors

610 profile views
 1. Klotzen

  R.I.P.

  Skinite Špiru sa te liste. RIP Guberina
 2. Eno informer brani Zelenovića, objavili njegov demanti i ispljuvaše direktno.rs 🙂
 3. Pesma "Say something" je mogla potpuno ispod radara da prođe da je Kristina Agilera nije sasvim slučajno čula na nekom dens rakmičenju i ponudila duet "A great big world" ekipi. Ta verzija je napravila haos i brzinom munje se popela na vrh top lista. Ovo je njihov prvi nastup sa tom pesmom :
 4. Jel mali Vukan i Maradoni slao pozdrave ? :)
 5. Pulp Fiction i Reservoar Dogs dele prvo i drugo mesto. 3. Inglorizs bastards 4. The Hatefull eight Ovi ostali su mi svi tu negde osim kill bill koje se nikad nisam nakanio da odgledam pa njih izostavljam sa liste.
 6. Juče su Kinezi lansirali misiju na mesec koja bi trebala da bude interesantnija za praćenje. Plan je da sonda pokupi oko 2kg materijala sa površine i sa dubine od 2m i da to vrati na zemlju. Očekuje se da bi mogla da se vrati polovinom decembra. Nadam se da kinezi neće biti škrti sa informacijama jer im je u interesu da se malo pohvale a i da mi imamo šta da gledamo na ovu temu. Evo jedne animacije od minut i po koja objašnjava plan misije :
 7. To je jedini relalan izbor. Čovek ima odlične veze sa FRA i NEM a pred Bajdenom je popravljanje odnosa sa EU koje je Tramp urnisao. Takođe je interesantno da je podržavao intervencije u Siriji i Libiji i zbog toga gotovo došao u sukob sa Obamom. Videćemo kada se kompletira cela vlada šta se sve može očekivati od ove administracije.
 8. Prvo instaliraj office ili onaj open office (besplatan je) pa ćeš moći te word i exel da otvaraš. A za slike idi na "open with" pa izaberi šta već ima windows, ili instaliraj program koji si pre koristio za gledanje slika pa će te on pitati da li da sve slike poveže da se automatski otvaraju u njemu.
 9. [ko to tamo peva] Šta ostade od onolikog čoveka ? mršav post na temi o dijeti [/ko to tamo peva] 🙂
 10. Klotzen

  Filmska muzika

  Uvodna numera iz Vikinga : Cela + lyrics u videu.
 11. Mislim da bi bio neizmerno ponosan na ovu pesmu da može ovo da vidi :
 12. Trenutno je zabranjeno okupljanje više od 5 ljudi. Takođe treba imati u vidu da je većina eparhija izvan Srbije tako da treba uzeti u obzir i njihove zakone oko putovanja u doba korone. Za izbor je potrebno prisustvo 2/3 od 40 članova sabora a verujem da za ovakvu stvar će gledati da imaju što više ljudi na tom izboru. Zbog toga je recimo odloženo redovno zasedanje sinoda u maju ove godine iako je za to bilo potrebno samo 1/2 prisutnih a na kraju nije ni održano iako je po istom tom ustavu obavezno.
 13. Spominju se tru grupe u crkvi. Jedna grupa je ekipa iz BiH, HR i SLO i tu se očekuje da će ili banjalučki Jefrem ili zagrebački Porfirije dobiti većinu glasova. Kod CG ekipe Joanikije je verovatno jedini izbor. Treća grupa su ostali koji uglavnom glasaju za nekog iz Srbije a ovog puta se najviše priča o Irineju. Naravno to ne mora ništa da znači mislim da će proći dosta vremena do izbora novog patrijarha, neki spominju čak naredno leto (korona + par drugih problema), a do tada možda još neko ispliva. Za to vreme moguće je i da se Mitropolit Hrizostom nametne kao ozbiljan kandidat jer će on vod
 14. Televizor nikad nije velik. Neko pravilo za Full HD televizore je 1,5 X dijagonala ti je rastojanje sa kog treba da gledaš taj TV. Znači podeli najduže rastojanje do TV sa 1,5 i to ti je otprilike optimalna veličina.
×
×
 • Create New...