Drug Crni Posted January 19, 2023 Author Share Posted January 19, 2023 Nepotrebno se ovoliko izmrcvario protiv ovog picopevca. Sta je tu je. makar je PCB out 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 2 minutes ago, Dracarys said: Novak nije spreman za osvajanje AO Nije, ali ni nema potrebe sad da bude. Bice za deset dana. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 Sramota je za same organizatore turnira da neko mora da traži izbacivanje. Setite se one žene od pre par godina koja je sve vreme dobacivala Nadalu kako je dosadan, mrtva pijana. I nikom ništa ceo set. Nadal se smejao, začuđen. Na kraju je izveli napolje. Tenis je kulturan sport. Alkoholičari neka idu na druga mesta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 Zašto si tako okrutan prema Bekeru 😭 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 (edited) 4 minutes ago, John Terry said: Tenis je kulturan sport. Alkoholičari neka idu na druga mesta. Nemoj tako. I ja sam alkoholičar ali ne dolazim pijan na mečeve.. Edited January 19, 2023 by MilošVB 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 5 minutes ago, MilošVB said: Nemoj tako. I ja sam alkoholičar ali ne dolazim pijan na mečeve.. Pa kakav si ti alkoholicar onda? Part time? To je bre zivotni poziv. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 Da rezimiramo dan; Ispali redom Ruud, Fritz, Zverev, Busta, Novakova polovina fino pročišćena. Još da je ispao i drugi dosadni Španac Bautista.. Al nema veze. Prođe De Minaur, sledeću sa prilično umornim Bonzijem, pa čeka Novaka ako Bog da 🙂 Smarač je, dosta trči, vraća, bar 50 % više daje u Australiji nego inače.. Ali je ipak 3 klase ispod Đokovića. Od ozbiljnijih igrača ostadoše Rune i Rublev, a jedan ne može dalje. Novak da zagreje ovu nogu pre meča, pa da izađe bar na 50% mogućnosti; Griša će se sam pobediti. 5 more 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 19, 2023 Author Share Posted January 19, 2023 Odlicno vece za Australijance. Prosli Popirin, De Minor i Kokinakis vodi. Ajmo Marketa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 Dimitrov dobro izgleda, ne treba ga potceniti. De Minaur može nezgodan da bude pred domaćom publikom. Rune ipak najopasniji jer je ubedljivo najbolji teniser po potencijalu, nadam se da će zbog mladosti neki meč pred 1/4 finale da odigra lose i da ispadne. U 1/2 bi svakako čekao neki smešan protivnik za tu fazu, samo da sa povredom bude sve ok tj. pod kontrolom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 19, 2023 Author Share Posted January 19, 2023 Dobri odgovori i razgovori Novaka i na terenu posle meca i sa Barbarom. Zasto ga Kurijer ne intervjuise posle meceva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 jel ovo ceronja na es? kakav covek moras da budes pa da navijas za kokkinakisa protiv murraya 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 19, 2023 Author Share Posted January 19, 2023 Ceronja komentarise Zaber - Vondrusova. Banjac radi Mareja i Kokija Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 izvinjavam se gospodinu ceronji. sada sve ima smisla ako je u pitanju banjac. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 Koja je silna šteta zbog Marijevog zdravstvenog stanja Ma bravo Eva 😋❤️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 E moj Fricko, kakvu si sansu propustio. Pa ovako se i na US openu nije otvorio zreb (tu bi ipak isao na in-form Ruuda u 1/8) -> ovde su se bukvalno svi sklonili iz tog dela - Mateo, Zverev, Kasper, cak i Misa... Nisam gledao mec pa ne mogu da sudim, verujem da je Popirin igrao odlicno, ali ne moze biti slucajno poraz od Holta i Popirinika koji su van 100 u pocetnim rundama slemova (cak mu je i mrtvi Basila uzeo set) a onda ovamo na manjim turnirima i mastersima se kolje ravnopravno sa Nadalom, Noloom i svima iz teniskog vrha. Mentalno ovaj decko mora mnogo da radi, i pred Russellom je puno nezahvalnog posla, jer je ovaj decko u stanju da pobedi svakoga, ali i da izgubi svakog jer ocigledno nije najboljeg mentalnog sklopa. Kakav bi to igrac bio sa talentom Frica, i mentalnom snagom i pobednickim mentalitetom jednog Roddicka. Na njega treba da se ugleda kad su americki teniseri u pitanju i da kaze sebi, kad je on osvojio Slem, zasto ne bih mogao i ja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
orionbre Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 Kakav poen Marija za brejk 😄 Instant klasik Definitivno mi je najzabavnije da navijam za njega u ovoj fazi karijere 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 Rodik i Fric ne idu u istoj rečenici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 Naravno da ne idu (za sada) ali Fricko je definitivno znatno talentovaniji teniser, i neko sa ozbiljnim potencijalom da uzima velike turnire pogotovu kad se Djokovic i ostaci Nadala povuku. Niko od mladjih ne deluje da ce biti neki surovi dominator, pa cak ni Alkaraz, tako da ce biti tu novih imena na slamovima i ja verujem da Fric moze da uzme jedan. Za sad mu fale veci rezultati na slemovima, tek je na W probio prvi put u svoje QF, ali polako, prosla sezona je bila sezona proboja u top ten, osvajanje mastersa i pobeda nad Nadalom u finalu, pa onda se ukazala sansa na zavrsnom gde je bio odlican, osvojena i prva 500-ica, odbranjen Istburn... Tek mu je 25 godina, ja ga svakako vidim kao top ten igraca narednih 5+ godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 Koji car Ja ne mislim tako o Fricu-nit je tako mlad, nit je talentovaniji od Rodika, a lošije je građe za tenisera. Neće uzeti nijedan slem 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 37 minutes ago, gggggggg said: izvinjavam se gospodinu ceronji. sada sve ima smisla ako je u pitanju banjac. To mu je verovatno jedini ispravan izbor koji je napravio u zivotu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 WTA ko WTA, više je pravilnosti i reda bilo na divljem zapadu nekad nego u njihovoj rang listi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 Sledi klasično samoubistvo Kokinakisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 Tesko, ne moze Endi do preokreta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 A stvarno, jos kad bi Agut ispao, otvaranje zreba bi bilo prilicno zastrasujuce, koliko se secam ( a ne secam se bas najbolje 🙂) nije dobro prolazio kad bi se raspad zreba desio. Jos kad bi ovo sa nogom bilo vise drame nego realnosti, lakse bi se cekalo to finale 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts