Jump to content

Ko osvaja?  

44 members have voted

1. 1. Ko osvaja?

• Argentina
      24
    • Francuska
      20
  2. 2. Ko ce zauzeti 3.mesto?

• Hrvatska
      21
    • Maroko
      23
  3. 3. Ko ce biti proglasen najboljim mladim igracem prvenstva?

• Enzo Fernandez
      16
    • Josko Gvardiol
      18
    • Neko treci
      10

Recommended Posts

Posted

Уживајте господо! Причаћете потомцима да сте гледали највећег.

Богиња на најљепши начин, најслађи, да се понадају хејтери.

Честитке Кампацу и Вилдози!❤️

• Like 11
  • Love 1
Posted
Just now, SunZero said:

steta zbog Mbapea

Što? Ima jednu titulu, a osvojiće još, jaki su kao zemlja... Ovo je ipak Messi time...

Posted (edited)
Just now, Bugl Khan said:

Al da su ljudi bili kao zgroženi, govorili da se blamiramo kad smo pisali da će im i tu poklonit penal. 7 utakmica SPa, u svakoj penal. 

Povraća mi se

Francuzima su svirali 2 penala tako da...Bila su ali mogao je lagano da ne svira 1 da je hteo da gura Argentince...

Edited by Don Dusko
Posted

Drago mi je zbog ovog naroda što je četiri godine štedeo i prešao pola sveta, žive fudbal i zaslužili su da se raduju. Luda noć će biti i u Dohi i širom Argentine. :classic_smile: Igrači su mi prilično gadni po ponašanju, ali bili su bolji danas.

Mbape je zlo i naopako za protivnike. Opasan igrač, opasan.

• Like 8
  • Love 2
Posted
Just now, Issey said:

Ovo se pušta kad izgube valjda... :smiley2:

Ne mora nužno da bude, videla sam da su Argentinci baš delili iako su došli do finala. 🙂 

Posted
8 minutes ago, Don Dusko said:

i tvoje teorije zaverese koje si prosipao ovde i tokom utakmice je isto zalosno.

Sta ce sad biti neko je potplatio Francuze da mese namerno penale?

Vidio si prvo penal i ako si objektivan sve ti jasno. 

Na kraju cestitke Argnetincima a ti probaj opet da me cenzurises

• Ha-ha 1
Posted
2 minutes ago, Bugl Khan said:

Al da su ljudi bili kao zgroženi, govorili da se blamiramo kad smo pisali da će im i tu poklonit penal. 7 utakmica SPa, u svakoj penal. 

Povraća mi se

Đe si bugi da navijamo:classic_biggrin:

Posted
2 minutes ago, Don Dusko said:

Francuzima su svirali 2 penala tako da...Bila su ali mogao je lagano da ne svira 1 da je hteo da gura Argentince...

Da li je bio ovaj za Argentinu?

Posted

Ovo je bila najbolja utakmica ikad! Posljedni pokusaj najveceg ikad da uzme jedini trofej koji mu fali i to kakva utakmica. Messi za sva vremena zavrsio bilo kakva poredjenja s Maradonom i svima dokazao da je najveci ikad iako tu odavno nema dileme. S druge strane Kylian Mbappe je pokazao da je danas najbolji igrac svijeta sa osjetnom razlikom u odnosu na ostale i da narednih 5 godina najmanje nece imati ravnog. Ko god da je osvojio bilo bi zasluzeno, epski duel dva fudbalska giganta, najveceg i njegovog nasljednika. Hvala za ovaj mec.

• Like 4
Posted

Argentina bukvalno sve pokazala na ovom SP-u od dobrog fudbala, temperamentnosti, karaktera do dobro poznate prgavosti i nesportskog ponašanja u nekim trenucima. Ne znam, šta drugo da kažem osim čestitke. :23:

• Like 2
Posted
3 minutes ago, Bugl Khan said:

Povraća mi se

Ajde brate mili, batali ove komentare. Večeras su prikazali odličan fudbal, koliko god ih ja ne volela i koliko god su igrači prljavi, borili su se do kraja. Gledali smo jedno od najboljih finala u istoriji a ti dođeš i kukaš o vama koji ste igrali sa autobusom ispred gola pola prvenstva. 

• Like 7
Posted

Odlična tekma, najuzbudljivije finale SP koje sam gledao.

Argentinci su prikazali bolji fudbal, pa se može reći da su zasluženo osvojili. Mesi krunisao karijeru, a Martinez heroj finala.

Ne bi bilo zasluženo da jajara, ziheras, I neznalica poput Desama ima dve boginje kao trener. Svakako žal za Mbapea koji je povukao kad je trebalo i odigrao odliv u tekmu, ali jbg ne mogu i Mesi on uzeti trofej, a obojica su zaslužili prema pruženom na terenu. 

• Like 1
Posted

zanimljivo vlasnik psg-a je iz katara, a gle cuda on je insistirao i gomilom kesa doveo mesija u psg. i gle cuda finale mesi protiv mbapea, i mesi osvaja sp. potpuno neocekivano.

po meni ono je cist penal kad je dao zuti za simuliranje. ne moze biti cistiji. 

al se ne uklapa u trofej mesiju.

na penale, nego kako. kako su i dosli do finala. uz cirkus sudjenje kako i dolikuje najkorumpiranijoj organizaciji u sportu. cestitke naseru i seicima.

i mesiju, eto uzeo je titulu.

• Like 1
  • Love 2
  • Ha-ha 3
  • Tuzno 2