Big Ticket Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 Уживајте господо! Причаћете потомцима да сте гледали највећег. Богиња на најљепши начин, најслађи, да се понадају хејтери. Честитке Кампацу и Вилдози!❤️ 11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 Just now, SunZero said: steta zbog Mbapea Što? Ima jednu titulu, a osvojiće još, jaki su kao zemlja... Ovo je ipak Messi time... Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 8 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 GOAT 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 Majstori, nema šta ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 Samo za navijače Argentine, uživajte 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 Al da su ljudi bili kao zgroženi, govorili da se blamiramo kad smo pisali da će im i tu poklonit penal. 7 utakmica SPa, u svakoj penal. Povraća mi se 3 1 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 Uzivo! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 (edited) Just now, Bugl Khan said: Al da su ljudi bili kao zgroženi, govorili da se blamiramo kad smo pisali da će im i tu poklonit penal. 7 utakmica SPa, u svakoj penal. Povraća mi se Francuzima su svirali 2 penala tako da...Bila su ali mogao je lagano da ne svira 1 da je hteo da gura Argentince... Edited December 18, 2022 by Don Dusko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 1 minute ago, DameTime said: Samo za navijače Argentine, uživajte 😄 Ovo se pušta kad izgube valjda... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 Najbolje finale ikada bez sumnje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 Drago mi je zbog ovog naroda što je četiri godine štedeo i prešao pola sveta, žive fudbal i zaslužili su da se raduju. Luda noć će biti i u Dohi i širom Argentine. Igrači su mi prilično gadni po ponašanju, ali bili su bolji danas. Mbape je zlo i naopako za protivnike. Opasan igrač, opasan. 8 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 Poslednji argument koji govori da Messi nije najveci sada pada u vodu. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 Just now, Issey said: Ovo se pušta kad izgube valjda... Ne mora nužno da bude, videla sam da su Argentinci baš delili iako su došli do finala. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 8 minutes ago, Don Dusko said: i tvoje teorije zaverese koje si prosipao ovde i tokom utakmice je isto zalosno. Sta ce sad biti neko je potplatio Francuze da mese namerno penale? Vidio si prvo penal i ako si objektivan sve ti jasno. Na kraju cestitke Argnetincima a ti probaj opet da me cenzurises 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 2 minutes ago, Bugl Khan said: Al da su ljudi bili kao zgroženi, govorili da se blamiramo kad smo pisali da će im i tu poklonit penal. 7 utakmica SPa, u svakoj penal. Povraća mi se Đe si bugi da navijamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 2 minutes ago, Don Dusko said: Francuzima su svirali 2 penala tako da...Bila su ali mogao je lagano da ne svira 1 da je hteo da gura Argentince... Da li je bio ovaj za Argentinu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 Svak čat Messiju.Ostatak najodvratnija ekipa koja je ikad osvojila prvenstvo. Maradona i dalje ostaje bog. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 Ovo je bila najbolja utakmica ikad! Posljedni pokusaj najveceg ikad da uzme jedini trofej koji mu fali i to kakva utakmica. Messi za sva vremena zavrsio bilo kakva poredjenja s Maradonom i svima dokazao da je najveci ikad iako tu odavno nema dileme. S druge strane Kylian Mbappe je pokazao da je danas najbolji igrac svijeta sa osjetnom razlikom u odnosu na ostale i da narednih 5 godina najmanje nece imati ravnog. Ko god da je osvojio bilo bi zasluzeno, epski duel dva fudbalska giganta, najveceg i njegovog nasljednika. Hvala za ovaj mec. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 Ako je bilo kontakta jeste bio penal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 Argentina bukvalno sve pokazala na ovom SP-u od dobrog fudbala, temperamentnosti, karaktera do dobro poznate prgavosti i nesportskog ponašanja u nekim trenucima. Ne znam, šta drugo da kažem osim čestitke. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 3 minutes ago, Bugl Khan said: Al da su ljudi bili kao zgroženi, govorili da se blamiramo kad smo pisali da će im i tu poklonit penal. 7 utakmica SPa, u svakoj penal. Povraća mi se Ajde brate mili, batali ove komentare. Večeras su prikazali odličan fudbal, koliko god ih ja ne volela i koliko god su igrači prljavi, borili su se do kraja. Gledali smo jedno od najboljih finala u istoriji a ti dođeš i kukaš o vama koji ste igrali sa autobusom ispred gola pola prvenstva. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 Odlična tekma, najuzbudljivije finale SP koje sam gledao. Argentinci su prikazali bolji fudbal, pa se može reći da su zasluženo osvojili. Mesi krunisao karijeru, a Martinez heroj finala. Ne bi bilo zasluženo da jajara, ziheras, I neznalica poput Desama ima dve boginje kao trener. Svakako žal za Mbapea koji je povukao kad je trebalo i odigrao odliv u tekmu, ali jbg ne mogu i Mesi on uzeti trofej, a obojica su zaslužili prema pruženom na terenu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 Again, at last 🇦🇷 Jedna od najboljih ( ne i najkvalitetnijih ) finalnih utakmica . 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaka blazic Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 zanimljivo vlasnik psg-a je iz katara, a gle cuda on je insistirao i gomilom kesa doveo mesija u psg. i gle cuda finale mesi protiv mbapea, i mesi osvaja sp. potpuno neocekivano. po meni ono je cist penal kad je dao zuti za simuliranje. ne moze biti cistiji. al se ne uklapa u trofej mesiju. na penale, nego kako. kako su i dosli do finala. uz cirkus sudjenje kako i dolikuje najkorumpiranijoj organizaciji u sportu. cestitke naseru i seicima. i mesiju, eto uzeo je titulu. 1 2 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts