Don Dusko Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 Just now, jevrem69 said: koga bre Dule, ja sam bio neutralan u ovom finalu, ali sada iz petnih zila navijam za trikolore, zasluzili su nakon ovakvog povratka ................ oladi malo, popij neku radzu, ili jedan mate caj .................. Ja sam miran.Samo te teorije zavere... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 Nek neko kaže ovom Aci informaciji da je golman Martinez,Molina je bek. Koliko lik lupa celu utakmicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 Mesi je lipso, jedva hoda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 2 minutes ago, double fault said: Jel se izjasnio za koga navija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 1 minute ago, Issey said: Mesi je lipso, jedva hoda... Stim da je on igrac koji se lako regenerise tokom meca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 Auuuh ovo je moglo i da se odbije od ruke Lorisa, ipak dobro ispalo za Francuze. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 3 minutes ago, Polivalentni Stevica said: Nek neko kaže ovom Aci informaciji da je golman Martinez,Molina je bek. Koliko lik lupa celu utakmicu. Ja koja pre koji minut gledam kad je bila izmena golmana i zašto, a onda vidim Martinezovu frizuricu... Budala. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 Ovaj Aca...pa stvarno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 Mislim da ce ih pretrcati Francuzi u OT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 Ako budu penali, Francuzi bede Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 Koliko se otvoreno igralo u zavrsnici, uzivancija. Neka nastave tako. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 Argentina pala cim je izasao najbolji igrac utakmice Di Maria. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanPG Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 Pljacka vijeka.Послато са M2007J20CG помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 2 minutes ago, Helena said: Ovaj Aca...pa stvarno Promenio RTS posle minut... kakav odmor za uši i dušu komentatori na Bein-u 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 7 minutes ago, DameTime said: Nad jednim kog je uveo sada je napravljen penal, drugi oteo loptu Mesiju i započeo akciju koju je Mbape vrhunski završio. Tako da i te kako izmene imaju veze, uveo je prave igrače. Ja bi rekao da se radi o vođenju repke sa klupe u stilu Piksija. Ej ti 10 minuta pre kraja napadaš a potpuno si bezopasan u tim napadima umesto da zatvaraš utakmicu. I naravno pošto umor stiže ne mogu da isprate trkače i to je to. Nije to još gotovo sada će doći sebi i Argentinci. Jedino im je loša stvar što nema Di Marije koji je bio najbolji kod ARG. FRA će da bunari na ove trkače. Bez Žirua nema tu alternative. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 Tako je, greška selektora koji je izveo Di Mariu misleći verovatno da je sve rešeno. Čim je on izašao, Mbape se pojavio na utakmici na drugoj strani i okrenuo sve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 Jbg, turnirsko takmičenje, utakmice na 3,4 dana a svaka utakmica bitna. Ali Francuzi iskoristili ono što im se pružilo na utakmici i ipak zasluženo produžili utakmicu i nadu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaka blazic Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 simon marcinjak zapamtite o ime! taj ne sme da prodje ^^ axaxaxa kakva lopovcina, kako ga nije sramota da ne sudi onu penalcinu i jos sudi kontra faul da ne bude nikakvog spora ili vara. pa im sad u 98. minutu sece kontru 3 na 2 da bi dao zuti karton. djorkaef izneverovao kod penala, ceo stadion se smeje ^^ 2:0 je... :bard: 2 argentinska stopera su uvek buzdovani, moze se tu do het trika alezz do titule!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 Just now, Klotzen said: Ja bi rekao da se radi o vođenju repke sa klupe u stilu Piksija. Ej ti 10 minuta pre kraja napadaš a potpuno si bezopasan u tim napadima umesto da zatvaraš utakmicu. I naravno pošto umor stiže ne mogu da isprate trkače i to je to. Pa ne znam kako kao Piksi, treba imati muda i klupirati redom Žirua, Dembelea i Grizmana. Očigledno je bilo da mora promeniti potpuno pristup i to je donelo rezultat. Just now, Klotzen said: Nije to još gotovo sada će doći sebi i Argentinci. Jedino im je loša stvar što nema Di Marije koji je bio najbolji kod ARG. FRA će da bunari na ove trkače. Bez Žirua nema tu alternative. Videćemo. Ja kažem Mbape postiže het-trik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 Kao piksi je Argentinac a ne Dešamp. On je glavni krivac što gledamo produžetke. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 Bas bi mi bilo krivo da Mesi ovo ne uzme. :[ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 Just now, Klotzen said: Kao piksi je Argentinac a ne Dešamp. On je glavni krivac što gledamo produžetke. Aha, nismo se razumeli. Ja sve vreme pričam o Dešampu 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 1 hour ago, DameTime said: Ovo Zvezdin topik? ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 Da vidimo, pukovnik il' pokojnik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 1 minute ago, Čvarkov said: ? Šala, druže, šala, pošto pričaš u prvom licu množine a igraju Argentinci i Francuzi. 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts