Miki28 Teoljub Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Dejvis udavi ovu loptu vcrs. On i Hoilett privatizovali Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Jeste da uglavnom gledam na rts-u (osim kad prenosi JASAMNEMANJAMATIC), ali nisam primetio da je ovaj komentator prenosio jos neku utakmicu osim 2 puta Hrvate. Mogu ljudi da pomisle da ga namerno stavljaju zato sto je iz Bosne, da dosole jos malo 🙄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 4 minutes ago, Miki28 said: Dejvis udavi ovu loptu vcrs. On i Hoilett privatizovali Neznam šta tačno je dobio sa tim što je zamenio strane Daviesu i Buchananu. Ovaj prvi udavio loptu, a drugi nestao... Inače, nekako očekivan tok utakmice. Kanada počela eksplozivno, ali je Hrvatska kako je odmicalo vreme iskusno koristila svav prostor koji su ovi ostavljali pozadi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Evo ga Majer Ugazili ih na kraju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Kakav kiks odbradbenog iz Kanade... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Kanadjani su poluamateri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Svaka cast Kanadi. Nisu zasluzili ovako visoke poraze. Dosli ljudi da igraju fudbal, iako mnogi ne znaju. Postovanje za stav i hrabrost. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Na kraju ipak rutinirana Kanada od strane Hrvatske. Pocetnicke greske Kanade uz jako limitirane igrace. Jesu bljesnuli, imaju intentzitet za jedno 20 minuta maksimalno i onda se gase, tj. samounistavaju. Tacno je da u tih 20 minuta izgledaju mocno, pun potencijal pokazuju al ito nije dovoljno. Dovoljno je eto za 4:1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Kao sto sam napisao nakon utakmice sa Belgijom, Kanada placa danak velikom neiskustvu. Mlada su ekipa,a Kanada kao reprezentacija nema nikakvu tradiciju ucesca na Mundijalima. Pa,njihovog prethodnog ucesca se ne secaju ni roditelji ovih igraca,a kamoli igraci. Sve je to jedna velika skola za njih i kao sto je neko napisao - ova generacija treba da dostigne neke visine za 4 godine. Ipak,zasluzuju cestitke za dva hrabra (i pomalo naivna nastupa)..pridobili su simpatije stilom i pristupom. Ubedjen sam da ce protiv Maroka izaci 100% motivisani da dobiju. U to ne sumnjam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekifisher Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 15 minutes ago, Kosjan Willavić said: Cuo sam zivahnije posmrtne govore od njega veceras. 🙂 Očigledno nisi ispratio gol Kanade. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ćira Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Hrvati su drugi na svetu, Kanadjani drugi put na svetskim prvenstvima 🤷♂️ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Sto se tice Hrvatske. Impresionirala me mirnoca nakon primljenog gola. Ne da nisu izgubili glavu,vec nastavili da igraju svoju igru u koju su verovali. To je iskustvo, rutina i kvalitet koji poseduju. I samopouzdanje viceprvaka sveta. Individualno i timski su klasu (ako ne i dve) iznad Kanade. U Hrvatskoj reprezentaciji bi mogao igrati samo Davies. Odlicna predstava tima..Kovacic porobio. Kramaric izvanredan, Perisic opet u 'beast mode-u' u reprezentaciji.. Gvardiol top prospekt. Ja ne vidim kako ce ona Belgija da dobije ovu Hrvatsku..ali bilo je i vecih cuda u fudbalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siki Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Maroko pobedi Canadu,Belgija Hrvate I onda bi komsije isle kuci? Pa da navijamo za taj scenario. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Hrvatska je ozbiljne ekipa i teško ih pobediti, još lutaju sa napadačem ali im je srednji red najači na svetu a Gvardiol najbolji štoper na ovom SP. Naravno biće im čupavo sa Belgijom ali verujem da prolaze dalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Hrvatska napunila Borjanovu mrežu i pokazala zašto je nivo iznad nas već decenijama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
badenac Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 12 minutes ago, Drug Crni said: Sto se tice Hrvatske. Impresionirala me mirnoca nakon primljenog gola. Ne da nisu izgubili glavu,vec nastavili da igraju svoju igru u koju su verovali. To je iskustvo, rutina i kvalitet koji poseduju. I samopouzdanje viceprvaka sveta. Individualno i timski su klasu (ako ne i dve) iznad Kanade. U Hrvatskoj reprezentaciji bi mogao igrati samo Davies. Odlicna predstava tima..Kovacic porobio. Kramaric izvanredan, Perisic opet u 'beast mode-u' u reprezentaciji.. Gvardiol top prospekt. Ja ne vidim kako ce ona Belgija da dobije ovu Hrvatsku..ali bilo je i vecih cuda u fudbalu. Mislim da su imali i srece u nesrecu jer su gol primili na pocetku utakmice .Bilo bi mnogo gore da je gol primljen u sezdeset i nekom minutu ,pri rezultatu 0:0 na primer .Rani pogodak u mrezi ih je otreznio i opomenuo a Kanadjanje umrtvio toliko da nisu igrali ni priblizno isti presing kao protiv Belgije. Perisic - odlican igrac.Steta sto je nacionalisticko ludilo i dalje prisutno na Blakanu jer bi on svojom igrom i iskustvom preporodio Zvezdu.Za njega vredi dati veliki novac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Da, nacionalizam je glavna prepreka u dolasku Perisica u Zvezdu. 1 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Hrvatska je fudbalska velesila, tako se i ponasaju na terenu pa ovakva gazenja nisu uopce iznenadjenje. Mi (BiH) i Srbija se uopce ne bi trebali poredit s njima jer smo u fudbalu miljama iza njih. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 33 minutes ago, Perkos2 said: Hrvatska je ozbiljne ekipa i teško ih pobediti, još lutaju sa napadačem ali im je srednji red najači na svetu a Gvardiol najbolji štoper na ovom SP. Naravno biće im čupavo sa Belgijom ali verujem da prolaze dalje. Ruben Dias, VVD, Varane, Rudiger pa i Upamecano igraju badminton? Ne bih se slozio ni da im je najbolji vezni red jer su mi Spanci ispred njih. Polako, igrali su sa Kanadom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Gvardiol danas meni nije pokazao nista sto bi potvrdilo tu izjavu. Okrenuo ga Dejvis za onaj slobodnjak u drugom kao klinca, Bjukenon ga izvozao dva puta isto. Naravno, odlican igrac. Isto vazi i za vezni red, pogotovo sto su ovi matori u padu, a mladi nedorasli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Jos jedan glas ovde za hrvatski vezni red. (sto ne znaci da ih Spanija ne bi eliminisala) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Sad sam video neku Borjanovu izjavu od pre nekog vremena..u kojoj kaze da je on rodjen u Srbiji..da je on iz "Krajine,a ne iz Hrvatske" i da je Dalmacija de facto Srbija.. Pa ,kad je vec tako,red je da se izvinem HRT analiticaru Josku Jelicicu..neka ga polivaju do milje volje..sam pao sam se ubio.. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Pravu snagu Hrvatske videcemo ipak u mecu sa Belgijom i jacim reprezentacijama, posto Maroko, a posebno Kanada ipak nisu bas neki reper. Belgijanci koliko god da su na konopcima, sa starijim igracima u timu i pod imperativom pobede u poslednjem mecu u grupi, ipak predstavljaju i dalje sam vrh evropskog fudbala. Cuh od rodbine da je danas u Briselu posle utakmice tamo bilo opsadno stanje, udarili Marokanci na Marokance 😂 8 minutes ago, erwin said: ovo sto je deo hrvatskih navijaca tamo radio je velika sramota, ali eto, to se ne tice ljudi iz Fife ................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts