Drug Crni Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Ima li logicnog objasnjenja za 10+ nadoknadu vremena u drugom poluvremenu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Jel ima neki dobar kanal za highlights sa utakmica? Ono na youtube je smeće sve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted November 21, 2022 Author Share Posted November 21, 2022 Kod Engleza jedino ne valjaju štoperi. Oni će prodati protiv jačih rivala. Bekovi su korektni. Šteta što nema Džejmsa, ali Tripije igra u vrhunskoj formi. Zato su na sredini terena i napadu brutalni. I ovi igrači koji ulaze sa klupe mogu da prave razliku. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 (edited) 38 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: Bellingham je cudo Samo neka tako nastavi. Imam njegovu bronzanu ruki kartici iz Paninija. Lepo njemu, lepo meni. 😁 Edited November 21, 2022 by Don Juan Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 1 minute ago, Don Juan said: Samo neka tako nastavi. Imam njegovu bronzanu ruki kartici iz Paninija. Lepo njemu, lepo meni. 😁 I nek jos u Real predje da bude lijepo i meni 🥰 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Just now, alpaka Bereta Sida said: I nek jos u Real predje da bude lijepo i meni 🥰 Pa pazi, to će mi verovatno povećati kapital, tako da nemam ništa protiv 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ćira Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Englezi su mi bili velika nepoznanica. Ogromne pare ulazu u fudbal. Ne treba više pričati o ligama petice jer PL po prihodima i ulaganjima odskače od preostale 4. U Rusiji su dosli do polufinala uz doduše povoljan žreb. Potcenjena ekipa mogu do finala imaju kvalitet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Onakav gol kakav je Saka dao (drugi) kad se usetao u 16, pa je drkao loptu 10ak sekundi, krenuo da je gubi, ali em ga niko nije napao, em je golmana mrzelo da se baci, ja ne znam, al ono se ne vidja u opstinskim ligama. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Mislim da sam prvi put u zivotu gledao ovakav Iran. Nikad nisu bili sila,nikad nisu pucali od talenta niti plenili igrom. Medjutim,bili su uvek komforni u takvoj poziciji i igrali ono sto jedino najbolje znaju - dupli blok, odbrana nisko, linije koje stoje blizu, ne daju prostor za igru rivalu..tvrda i cvrsta repka. Ovo danas je bilo sve kontra. Nisam sklon raznim teorijama,ali cinjenica da danas nisu pevali drzavnu himnu mozda govori o necemu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Nista specijalno ovde nisu pokazali Englezi. Los sastav, Kejn ih vadi jer mnogo ucestvuje u igri, ali bukvalno je svako bolje resenje od Sterlinga i Maunta. Isto, ne treba ti Rajs sa ovakvim protivnikom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 2 minutes ago, McLeod said: Nista specijalno ovde nisu pokazali Englezi. Los sastav, Kejn ih vadi jer mnogo ucestvuje u igri, ali bukvalno je svako bolje resenje od Sterlinga i Maunta. Isto, ne treba ti Rajs sa ovakvim protivnikom Mene iskreno čudi da mu ne igra Foden.Zna on da igra i po levoj strani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Foden lagano unutra, Medison, Grilis, moze do ujutru da se kombinuje. Belingema da pomeris malo napred. Mislim rezultat je top, ali gledali smo utakmicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 (edited) 1 hour ago, Drug Crni said: Ima li logicnog objasnjenja za 10+ nadoknadu vremena u drugom poluvremenu? Negde sam procitao da su instrukcije sudijama za ovo SP da nadoknadjuju mnogo vise nego inace, tj. da racunaju i one sitne prekide i zato se ocekuje da dosta utakmica na prvenstvu traje 100ak minuta. Cini mi se da je i juce na otvaranju prvo poluvreme produzeno za 5 minuta, a nije bilo nekih prekida osim onog VARa na pocetku. Ovaj danas je izgleda bas bukvalno shvatio instrukcije jer nije bilo ni za 14 u prvom, a tek za 10 u drugom kod 6:1. Verovatno ce zavisiti od sudija, evo na Holandija - Senegal je bilo 2 minuta u prvom, mada ovde stvarno nije bilo prekida, inace bi se verovatno svirao kraj bez nadoknade pre ovih novih pravila. Edited November 21, 2022 by Del Piero 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 1 minute ago, Del Piero said: Negde sam procitao da su instrukcije sudijama za ovo SP da nadoknadjuju mnogo vise nego inace, tj. da racunaju i one sitne prekide i zato se ocekuje da dosta utakmica na prvenstvu traje 100ak minuta. Cini mi se da je i juce na otvaranju prvo poluvreme produzeno za 5 minuta, a nije bilo nekih prekida osim onog VARa na pocetku. Ovaj danas je izgleda bas bukvalno shvatio instrukcije jer nije bilo ni za 14 u prvom, a tek za 10 u drugom kod 6:1. Verovatno ce zavisiti od sudija, evo na Holandija - Senegal je bilo 2 minuta u prvom, mada ovde stvarno nije bilo prekida, inace bi se verovatno svirao kraj bez nadoknade. Znaci ide se polako u realizaciju ideje da se fudbal igra 2x30 sa stopiranjem sata zbog prekida. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Just now, Miki28 said: Znaci ide se polako u realizaciju ideje da se fudbal igra 2x30 sa stopiranjem sata zbog prekida. Kad pogledas vise ima smisla da se stopuje nego nadoknada od 24 minuta. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaka blazic Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 (edited) ... Edited November 21, 2022 by jaka blazic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Biti golman Velsa je najstresnije zanimanje. Pucaju na njega i njegovi i protivnici. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Koliko neinspirativna grupa... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Ono što je meni čudno je da stadioni uopšte nisu popunjeni. To je pogotovo čudno jer su svi stadioni u gradu Doha, ako sam dobro čuo najdalji je 40km od centra grada. Ja sam bio na SP 2006. u Nemačkoj i da je bilo slobodnih karata u Berlinu i Lajpcigu ja bih definitivno išao na te tekme. Recimo da sam u Dohi otišao bi na ovu utakmicu. Ova čak i ako bude loša biće dosta borbe i imaće šta da se vidi. SAD je ok krenuo,njih svi uvek podcene a uvek odigraju korektno. Možda bi oni mogli i da prođu ovu grupu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Mnogo loša utakmica. Ko napravi r tačna dosavanja u nizu na polovini protivnika sobika nagradu. 1 minute ago, Klotzen said: Ono što je meni čudno je da stadioni uopšte nisu popunjeni. To je pogotovo čudno jer su svi stadioni u gradu Doha Ma solidno su popunjeni, nego Velšani nose crveno pa ih mešaš sa praznim stolicama 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Ovde jedan gol ako bude, makar iz penala, biće uspeh... Trči se dosta, ali je malo kvaliteta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Bolji su Ameri al što bi se reklo jalova inicijativa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Lijepa akcija, bravo! Uvijek uz Amere u fuci 😁🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Ja sam Amere isto iz nekog razloga uvek gotivio u fudbalu. Lepa akcija za gol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 It’s called soccer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts