Drug Crni Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 Ne mogu da zamislim SP bez alkohola 😞 Bezalkoholno pivo mi je egal sa veganskim gumenim bombonama sto se bljutavosti tice 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 10 minutes ago, Kosjan Willavić said: Ne mogu da zamislim SP bez alkohola 😞 Bezalkoholno pivo mi je egal sa veganskim gumenim bombonama sto se bljutavosti tice Pazi sada ovo. Na stadionu neće moći da se služi alkoholno pivo, sem u "korporativnim zonama". To znači bogataši, buržuji, političari će moći da uživaju u alkoholnom pivu, ali raja ne. Ja samo da kažem da su revolucije počinjale i za manje. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 Bukvalno su organizatori uterali onu stvar sto se tiče alkohola.Iako je to donekle bilo i očekivano,bukvalno su sačekali zadnji trenutak da to obelodane. Zato će se na EP u Nemackoj popiti dosta piva.😃 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 3 minutes ago, Polivalentni Stevica said: Bukvalno su organizatori uterali onu stvar sto se tiče alkohola.Iako je to donekle bilo i očekivano,bukvalno su sačekali zadnji trenutak da to obelodane. Zato će se na EP u Nemackoj popiti dosta piva.😃 E da....pa i 2026 u USA/Mexico ima da ss toči, ali zato nikada, ali nikada zemljama kao što je Katar ne treba dozvoliti da organizuju ništa na globalnom nivou. Kada su tako rigorozni oko benigne stvari kao pivo, zamisli kako se odnose prema drugima koji nisu po njihovim standardima, pa zamisli da moraš da živiš u takvoj državi, a da nisi neki jebeni šeik. Bukvalno ništa. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 Na ovom prvenstvu će igrati 9 najboljih strijelaca svojih reprezentacija u povijesti: Cristiano Ronaldo Lionel Messi Robert Lewandowski Romelu Lukaku Luis Suarez Aleksandar Mitrović Gareth Bale Enner Valencia Cyle Larin U sastavu je trebao biti i Sadio Mane, ali se jučer povukao zbog ozljede. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 Nova verzija 😄 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 Haha, malo me plaši da je od originala prošlo preko 25 godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 Zanimljivost iz rubrike Verovali ili ne. Camavinga ima sina koji je star 7 god. 😬 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 Na stranu idiotska zabrana točenja alkohola nezavisno od SP i ispričana priča ko im uopšte dade organizaciju. Mnogo gore je to što se ovim potezom šabanija koja vlada Katarom pokazala kao krajnje nepouzdan partner. Svaki detalj u vezi mečeva se zna već tipa šest meseci, npr. u milimetar se zna koliki će biti šatori za piće i gde će stajati, da bi ovi dva dana pred SP doneli odluku koja sve menja. Sutra mogu da zabrane ženama sudijama da uđu na stadion ili ko zna šta još. Takav potez ne povlače ozbiljni saradnici nego obična bahata malograđanska skupina koja je igrom slučaja došla do para i moći pa se kurče kao esenesovski lokalni šerif na steroidima. Nadam se da će Badvajzer kao i svaka drugi oštećeni partner odrati Fifu za obeštećenje, tako da nikada više toj korumpiranoj marvi ne padne na pamet da se ovoliko kockaju. 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 2 hours ago, MrTripleDouble said: Zanimljivost iz rubrike Verovali ili ne. Camavinga ima sina koji je star 7 god. 😬 To nije tacan podatak, mislim da mu je to mladji brat. Bila je neka slika gde su skupa pa je neko bacio buvu tad cini mi se. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 2 hours ago, MrTripleDouble said: Zanimljivost iz rubrike Verovali ili ne. Camavinga ima sina koji je star 7 god. 😬 7 minutes ago, Kosjan Willavić said: To nije tacan podatak, mislim da mu je to mladji brat. Bila je neka slika gde su skupa pa je neko bacio buvu tad cini mi se. Kao Boban u Hustle-u 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted November 19, 2022 Share Posted November 19, 2022 Telegrafova emisija posvecena svetskom prvenstvu se zove "pa dobro, sigurno" 😁 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted November 19, 2022 Share Posted November 19, 2022 12 hours ago, Don Juan said: E da....pa i 2026 u USA/Mexico ima da ss toči, ali zato nikada, ali nikada zemljama kao što je Katar ne treba dozvoliti da organizuju ništa na globalnom nivou. Kada su tako rigorozni oko benigne stvari kao pivo, zamisli kako se odnose prema drugima koji nisu po njihovim standardima, pa zamisli da moraš da živiš u takvoj državi, a da nisi neki jebeni šeik. Bukvalno ništa. Aj to, ali sto ne mozes sa ortakom da se drzis za ruke ili da se poljubite... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted November 19, 2022 Share Posted November 19, 2022 On 11/16/2022 at 8:38 PM, Bugl Khan said: Što više dokumentaraca, priča, priloga o tome pogledam, to sam više ljut. Ne želim uopće više gledat to. Znam koga su potplatili, predsjednike kojih saveza, znam da nisu radili ni malo diskretno, nego hotelske sobe i koferi s parama. Znam da postoji svjedokinja koja je sve vidjela na svoje oči, ali ne smije progovorit jer joj u ugovoru stoji da ako iznese bilo što o bilo čemu dok je radila za njih, mora platit ogromnu cifru, bili oni krivi ili ne (tu su se fino zaštitili). Postoje snimci novinara, koji su provalili što se dešava, i sami nudili pare određenim predsjednicima svaeza. Ima snimaka di frajeru nude tipa milion eura za njuegov savez kao protuuslugu. I pitaju ga oćete na račun saveza, lik kaže ne, ne, na moj račun. Uglavnom, svim tim potplaćenim govnima je jedna stvar zajednička. Pričala je u netfliksovom dokumentarcu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted November 19, 2022 Share Posted November 19, 2022 https://sportklub.rs/katar2022/vesti/licemerni-zapad-izvinjavajte-se-pa-onda-drzite-lekcije/ Kakva pateticna jajara, demagogija nivoa Vuciceve. Zasto bi se random Joe iz Kornvola izvinjavao za stvari iz 18. veka kada je rodjen pre 35 godina i ako kaze da je FIFA korumpirana a Katar uzasno mesto za odrzavanje SP? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 19, 2022 Share Posted November 19, 2022 4 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 19, 2022 Share Posted November 19, 2022 Quote Infantino "održao lekciju" Evropi: "Osećam se kao građanin Katara, kao gej, kao migrantski radnik..." 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 19, 2022 Author Share Posted November 19, 2022 (edited) Uopste me ne bi iznenadilo da vidimo jednog protiv drugog u finalu. Ubijedjen sam da ce i Argentinu i Portugal maximalno gurati, da se susretnu ova dvojica na SP i da to obeljezi ovo SP Edited November 19, 2022 by Miki28 typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted November 19, 2022 Share Posted November 19, 2022 @Bugl Khan i @alpaka Bereta Sida, sta je bre ovo 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted November 19, 2022 Share Posted November 19, 2022 3 minutes ago, pantelia said: @Bugl Khan i @alpaka Bereta Sida, sta je bre ovo 😄 Ne znam brt nisam iz Hrvatske 😅 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted November 19, 2022 Share Posted November 19, 2022 1 minute ago, alpaka Bereta Sida said: Ne znam brt nisam iz Hrvatske 😅 Izvini molim te, ne znam kako sam tebe uspeo da ''obelezim'' pitanje je trebalo da bude upuceno @gledan van, ludilo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 19, 2022 Share Posted November 19, 2022 49 minutes ago, pantelia said: sta je bre ovo Pa piše ti - cringe fest 😄 Po meni nije, ideja je čak i ok al ne znam da li mi se sviđa 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted November 19, 2022 Share Posted November 19, 2022 2 hours ago, Miki28 said: Ubijedjen sam da ce i Argentinu i Oortugal maximalno gurati, da se susretnu ova dvojica na SP i da to obeljezi ovo SP Edited 2 hours ago by Miki28typo 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted November 19, 2022 Share Posted November 19, 2022 9 hours ago, Kosjan Willavić said: https://sportklub.rs/katar2022/vesti/licemerni-zapad-izvinjavajte-se-pa-onda-drzite-lekcije/ Kakva pateticna jajara, demagogija nivoa Vuciceve. Zasto bi se random Joe iz Kornvola izvinjavao za stvari iz 18. veka kada je rodjen pre 35 godina i ako kaze da je FIFA korumpirana a Katar uzasno mesto za odrzavanje SP? Slabo je ovo, fali nešto tipa da su nezahvalni a došli su na sunčanih +30 (i mogu da šetaju u gaćama, jelte) umesto da se smrzavaju ili plaćaju visoke cene grejanja. Izjava je čist debilizam ali pokazuje pod kakvim je Infantino pritiskom, verovatno je morao da pegla situaciju kod mnogih. Jedno jeste u pravu, nije njegova greška nešto što je učinjeno pre 12 godina, ali jbg, posao je takav. Znam da nije moguće ali bih ozbiljno cenio Fifu da je u nekom trenutku odjebala Katar zbog svih nedela. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts