Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja bi otvorio našu kad nas već ima par ovdje. Ali stvarno o Maroku i Kanadi nemam pojma. A da lupetam kako su opasni i nabrajam najbolje igrače nema smisla. Jedino prošle nastupe da prepisujem s Wikipedije. I slike kad hoću stavit mi skoro nikad ne da. Uvijek prevelika slika. 

Tako da je najbolje da Ludilo 1 napravi to. 

Posted

Za slike smanjis rezoluciju i odes na tinypng sajt da ih kompresuje dodatno. Sto se tice ekipa, u svakoj grupi ima skoro bar jedna o kojoj ne zna niko mnogo. Bacis pogled na neke klipove, rezultate, kako generalno igraju i to je to. Sto bi se ti cimao vise od nasih sportskih radenika.

Posted
6 minutes ago, Kooineeperk said:

Najavio sam ranije, mogu i ja barem jednu grupu koju niko nece 🙂

Mogu grupu A na primer. 

Grupa A rezervisana 🙂

• Thanks 1
Posted
33 minutes ago, Contador54 said:

Mogu ja jednu grupu, bilo koju gde igraju ekipe sa spanskog govornog podrucja?

To bi ti onda bile C i E grupe. Po 2 tima u grupi pricaju spanski 🙂 

Posted

35 minutes ago, Contador54 said:

Mogu ja jednu grupu, bilo koju gde igraju ekipe sa spanskog govornog podrucja?

1 minute ago, Kooineeperk said:

To bi ti onda bile C i E grupe. Po 2 tima u grupi pricaju spanski 🙂 

Izaberi C ili E, ili obe 😁

Posted
4 hours ago, Bugl Khan said:

Ja bi otvorio našu kad nas već ima par ovdje. Ali stvarno o Maroku i Kanadi nemam pojma. A da lupetam kako su opasni i nabrajam najbolje igrače nema smisla. Jedino prošle nastupe da prepisujem s Wikipedije. I slike kad hoću stavit mi skoro nikad ne da. Uvijek prevelika slika. 

Tako da je najbolje da Ludilo 1 napravi to. 

Dogovorite se pa napišite zajedno.

• Like 1
Posted
4 hours ago, McLeod said:

Za slike smanjis rezoluciju i odes na tinypng sajt da ih kompresuje dodatno. Sto se tice ekipa, u svakoj grupi ima skoro bar jedna o kojoj ne zna niko mnogo. Bacis pogled na neke klipove, rezultate, kako generalno igraju i to je to. Sto bi se ti cimao vise od nasih sportskih radenika.

Bold: puno posla brate.

Bold 2: 🤣🤣🤣🤣

2 hours ago, Kooineeperk said:

Najavio sam ranije, mogu i ja barem jednu grupu koju niko nece 🙂

Mogu grupu A na primer. 

Uzmi našu slobodno, ako ti se da.

Posted (edited)
43 minutes ago, Don Juan said:

Izaberi C ili E, ili obe 😁

Ajde da se zapljunem za grupu E. Kada bi trebalo otvoriti temu, sto pre ili da sacekam da selektori objave spiskove?

Edited by Contador54
Greska prilikom kucanja
  • Like 1
Posted (edited)
8 minutes ago, Contador54 said:

Kada bi trebalo otvoriti temu, sto pre ili da sacekam da selektori objave spiskove?

Proceni kako misliš da je najbolje, nema pritisaka 🙂

Edited by Don Juan
Posted
20 minutes ago, Constantin said:

Čekajte da vidimo...vidite kako Talijani i Ukrajinci kidišu na Iransko mesto, a ni nas ne zaboravljaju....:s_w:

Što misliš s ovim? Nisam u toku

Posted
1 minute ago, Bugl Khan said:

Što misliš s ovim? Nisam u toku

Dokoni umovi, po nekim portalima, svaku sitnicu vezuju za eventualnom suspenzijom naše reprezentacije sa WC. Od kapitenske trake do neuvodjenja sankcija Rusiji. Budući da su Talijani i Ukrajinci agresivni u svojim zahtevima da zamene reprezentaciju Irana, tračak nade ide i u našem smeru. Niko to ozbiljno za sada ne iznosi, ali kog zmija ujede i guštera se boji, pa se eto malo i paranoiše. :smiley2:

Posted (edited)
6 minutes ago, Constantin said:

Dokoni umovi, po nekim portalima, svaku sitnicu vezuju za eventualnom suspenzijom naše reprezentacije sa WC. Od kapitenske trake do neuvodjenja sankcija Rusiji. Budući da su Talijani i Ukrajinci agresivni u svojim zahtevima da zamene reprezentaciju Irana, tračak nade ide i u našem smeru. Niko to ozbiljno za sada ne iznosi, ali kog zmija ujede i guštera se boji, pa se eto malo i paranoiše. :smiley2:

Ma daj. Presmiješno. Btw, ni naši ne kleče, nit će nositi dugine boje na traci. Iran je u domeni nenogućeg, vas valjda spominju samo internet trolovi.

EDIT: A kako bi to Talijani mijenjali Iran? UEFA je avoju kvotu popunila kvalifikacijama, u kojima su Talijani ispali prije finala. Sve da i ide mjesto Europi, zašto bi išlo njima?

Edited by Bugl Khan
Posted
8 minutes ago, Bugl Khan said:

Ma daj. Presmiješno. Btw, ni naši ne kleče, nit će nositi dugine boje na traci. Iran je u domeni nenogućeg, vas valjda spominju samo internet trolovi.

EDIT: A kako bi to Talijani mijenjali Iran? UEFA je avoju kvotu popunila kvalifikacijama, u kojima su Talijani ispali prije finala. Sve da i ide mjesto Europi, zašto bi išlo njima?

https://www.danas.rs/sport/italijani-traze-od-fifa-izbacite-iran-ubacite-nas-na-mundijal/

Posted
4 minutes ago, Constantin said:

Ok treba biti pošten i reći da ovo nije došlo iz FS Italije, nego od nekog dokonog političara.

Mislim da je već ranije bilo reči da ne postoji šansa da Italija ide na SP, i ako bude neko izbacivanje, a to je tehnički jako teško izvodljivo, menjaće ga tim iz Azije, pa čak i Novi Zeland ima veće šanse.

Ali dobro.

9 minutes ago, Drug Crni said:

@Kvaratskheliakoju grupu "uzimas"?

Grupe A i E su rezervisane. Možeš da biraš neku preostalu 🙂

• Like 2
Posted

I grupa "F" je rezervisana..bez obzira sto se izjasnjavaju negativno,stvarno ne vidim zasto neko od "susjeda" nece da je otvori?
(verovatno ne zele da baksuziraju..ima i za to leka :lol_2:)

Meni je svejedno. Hteo bih da vidim koju ce Nakamura da otvori.

Ko ce nasu grupu? @dzoneeejavii seee :classic_biggrin:

Posted
34 minutes ago, Don Juan said:

Ok treba biti pošten i reći da ovo nije došlo iz FS Italije, nego od nekog dokonog političara.

Mislim da je već ranije bilo reči da ne postoji šansa da Italija ide na SP, i ako bude neko izbacivanje, a to je tehnički jako teško izvodljivo, menjaće ga tim iz Azije, pa čak i Novi Zeland ima veće šanse.

🙂

Tako to ide @Don Juan...lobiranjem pojedinaca. Naravno, da ne bude zabune, nisam uopšte, ni za trenutak, pomislio da je to u redu. "Zeleni teren" je jedino merilo, a zagovaraocima tih ideja želim sve najgore. Samo ne verujem da bi bili gadljivi na takvu odluku ..ni Talijanci ni Ukrajinci.

Posted
34 minutes ago, Drug Crni said:

I grupa "F" je rezervisana..bez obzira sto se izjasnjavaju negativno,stvarno ne vidim zasto neko od "susjeda" nece da je otvori?
(verovatno ne zele da baksuziraju..ima i za to leka :lol_2:)

Meni je svejedno. Hteo bih da vidim koju ce Nakamura da otvori.

Ko ce nasu grupu? @dzoneeejavii seee :classic_biggrin:

Nije F rezervirana. Sad najozbiljnije kažem; ako se nekome radi F, slobodno nek radi. jer se nnama ne radi, jbg. Možda nije fer, al takvi smo nas 3 očito, ljenčine.

Posted

Razumem ^
Medjutim,
Ko bolje poznaje vasu repku od vas?

Pa,
Niko.

Meni je najlogicnije/najbolje da bude neko od vas.
Meni je svejedno koju cu..ako necete vi, nominujem Meka :classic_biggrin:

Posted
8 minutes ago, Drug Crni said:

Razumem ^
Medjutim,
Ko bolje poznaje vasu repku od vas?

Pa,
Niko.

Meni je najlogicnije/najbolje da bude neko od vas.
Meni je svejedno koju cu..ako necete vi, nominujem Meka :classic_biggrin:

Onda može ovako. Ko želi ( a vidim da ima ljudi koji žele raditi grupe) raditi našu, može mi slat PM s bilo kakvim pitanjima, ja ću odgovrit vrlo rado. Jer repku baš pratim oduvijek, i imat ću sigurno odgovor na bilo koje pitanje.

• Like 1
Posted
22 minutes ago, Bugl Khan said:

Nije F rezervirana. Sad najozbiljnije kažem; ako se nekome radi F, slobodno nek radi. jer se nnama ne radi, jbg. Možda nije fer, al takvi smo nas 3 očito, ljenčine.

Ništa, onda da vas banujemo lepo i to je to. :classic_biggrin:

Ako se ne uspete nakaniti da otvorite celu grupu možete da dogovorite sa onim ko to bude radio da napišete neki bolji tekst o Hrvatskoj a taj drugi da pokrije ostale ekipe i tehničku pripremu.

• Like 2