Dracarys Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 Just now, MilošVB said: Zato što se igra u 7 a ja tada još radim i pravim milione. Kakvi su to milioni kada se radi u 7 uveče Nedeljom Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 (edited) 2 minutes ago, Dracarys said: Kakvi su to milioni kada se radi u 7 uveče Nedeljom Pa nemam radno vreme. Valja uvek biti "na usluzi" "klijenteli". Zato i jesu milioni, jer se i tada radi ako treba. Edited February 26, 2023 by MilošVB 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 1 hour ago, uini said: generalno od 1999. igraju jako lep basket kad god su konkurentni @SteveFrancis#3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 Just now, gggggggg said: @SteveFrancis#3 igraju lepo zbog frensisa? ne verujem u to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 Zapravo SA je igrao baš lepu timsku košarku cca 15 godina, uglavnom. Slično kao što GSW igra lep basket poslednjih 10 godina. Stvar ukusa, ali treba odati priznanje ekipi bez obzira na lične preferencije, što bi se reklo treba biti objektivan. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 Spursi 2014e su najlepša i najlogičnija košarka ikada. Mnogi kažu da su Dubsi igrali lepo i jesu posebno kad su uzeli prvu titulu sa ovom ekipom ali oni ipak počivaju na činjenici da Steph pogađa šuteve za koje bi svaki drugi smrtnik zaslužio šamar kakva je to divljina. Meni je to fascinantno ali ne baš prelepo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 nije trentno tema ko je lepsi, spursi ili dubsi, vec sto alex iz srbije bogohuli kako spursi nisu igrali lep basket 25 godina, kao da zna kakav su igeali pre cetvrt veka [evo ja ne znam]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 Ne igra Janis, steta, bas sam imao nameru da gledam Milvoki-Finiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 26, 2023 Author Share Posted February 26, 2023 @Dracarys jesi spreman za vcrs? Ozbiljan rival i test za ovu ekipu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 Jesam, ako mislimo da idemo na sesto mesto i direktan ulaz u plej of, ova utakmica se mora dobiti. Sa Dalasom igramo jos jednu utakmicu sredinom marta. Od tih utakmica najvise zavisi da li idemo direktno. Inace, mislim da veoma lagano obezbedjujemo poziciju 7-8 pred plej in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 Ne bih generalizovao Spurse, iako ih naravno ne volim nimalo. Imali su oni sezona jako lepe, ciste kosarke, a jednako i onih kada im je 2/3 rostera vise tuklo protivnike, nego sto je igralo kosarku. Naravno da necu moci da zaboravim 2007. nikada, ali nije fransiza San Antonio kriva za tu pljacku. Oni su igrali to sto su igrali tih godina (meni su naravno taj roster pun prljavaca i i te njihove 'forice' na parketu bili ogavni) i to je to. Duncan je nekako uvek tu strcao u svakom smislu, i ljudskom i kosarkaskom. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 Guglati beautiful game. Jbg . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 Zaista je sramotno guglati beautiful game kad se već zna šta je to. Prvih 5 utakmica Portlanda u ovoj sezoni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 26, 2023 Author Share Posted February 26, 2023 Na ovog su svi zaboravili Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoudemire Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 10 hours ago, uini said: pelikani su zrtvovani na odru pocasti sampionima 1972/73 sezone. mitch lob se vratio, festive raspolozenije svuda naokolo, rj barrett sabio ladno je proslo 50 godina od poslednje titule knicksa, unfuckinbelieveable. 8 hours ago, uini said: zbog cega smatras da ih drzi kao taoce? konacno tankuju k'o ljudi za gamechangera na draftu. pustili su dobre igrace za koje smatraju da se ne uklapaju [murray, poeltl], izbacili perverznjaka [primo] a razvijaju one u kojima vide cinioce dobrog buduceg sastava [vassel, keldon, sochan, branham] ako izvuku prvog pika, trebace im jos plejmejker da kompletiraju young core na svim pozicijama. daj, nemoj da zajebavas, koji su core vassel, keldon johnson, sochan i branham? za ovog zadnjeg nisam ni cuo. sve sam prosek ili ispod toga. trebace im nekoliko dobrih draftova da se povrate, usralo ih s wembyjem ili ne ovog juna. 1 hour ago, DameTime said: Zaista je sramotno guglati beautiful game kad se već zna šta je to. Prvih 5 utakmica Portlanda u ovoj sezoni. ja kad guglam beautiful game meni izlaze sunsi 2004/05 i sunsi 2006/07. svakako je lepota u ocima posmatraca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 (edited) @João Palhinha Ma ironična sam... Naravno da je lepota u oku posmatrača i o tome nemam naročitu potrebu da raspravljam. Svi volimo ono što prija oku 😉 ali na kraju dana cilj je proturiti loptu kroz obruč. Edited February 26, 2023 by DameTime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 26, 2023 Author Share Posted February 26, 2023 Kako losa kosarka, mnogo promasaja i izgubljenih lopti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 Ne igra dlo, lose nam se pise Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 18 minutes ago, João Palhinha said: daj, nemoj da zajebavas, koji su core vassel, keldon johnson, sochan i branham? givony bas nahvalio sohana i branhama, pogotovo ovog prvog. branham ima dobre statse u poslednjih desetak gameova ali ko zna koliko to znaci u ovoj situaciji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 Kako Baksi igraju bez Janisa, nisu mi jasni iz Bostona, cemu se nadaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 23 minutes ago, Dracarys said: Kako Baksi igraju bez Janisa, nisu mi jasni iz Bostona, cemu se nadaju. Preokrenuse Sansi. :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 Ima Boston cemu da se nada. Aferim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 26, 2023 Author Share Posted February 26, 2023 Crowder ce da bude veliko pojacanje za Buckse. Nije neki kvalitet kosarke ali dosta neizvjestan mec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts