Manu Posted December 28, 2022 Share Posted December 28, 2022 Dallas Knicks > New York Knicks 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted December 28, 2022 Share Posted December 28, 2022 Šta me ovo snašlo faca 😄 čovek u neverici 3 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted December 28, 2022 Share Posted December 28, 2022 pelicansi drugi na zapadu sa utakmicom iza denvera a veliku vecinu sezone igreju bez najboljih igraca. willie green obavlja odlican posao. niko ne prica jos o coty ali mislim da bi treba da bude medju prvima ako ne i prvi favorit u ovom trenutku. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted December 28, 2022 Share Posted December 28, 2022 1 hour ago, gggggggg said: pelicansi drugi na zapadu sa utakmicom iza denvera a veliku vecinu sezone igreju bez najboljih igraca. willie green obavlja odlican posao. niko ne prica jos o coty ali mislim da bi treba da bude medju prvima ako ne i prvi favorit u ovom trenutku. Kada bi bili kompletni (sto ne znam koliko je realno), ekipa im je mozda i najdublja u ligi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted December 28, 2022 Share Posted December 28, 2022 (edited) 3 hours ago, bosMan_jr said: Kada bi bili kompletni (sto ne znam koliko je realno), ekipa im je mozda i najdublja u ligi. rekao bih da su clippersi jos uvek najdublji ali i pelicansi imaju bas puno upotrebljivih igraca. ove sezone su bas proradili murphy, marshall i jos ostaje kira lewis da udje u fazon. kakav podcast simmonsa o jokicu, vec mi bilo neprijatno slusati posle nekoliko minuta. izgleda da mu je on najveci fanboy od svih. Edited December 28, 2022 by gggggggg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted December 28, 2022 Share Posted December 28, 2022 9 hours ago, Triticum vulgare said: Šta kažu doktori u vezi povrede Pokuševskog? Nadam se da nije ništa ozbiljno.. Nema objave jos uvek u vezi perioda odsustva ili stepena povrede. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 28, 2022 Share Posted December 28, 2022 (edited) @gggggggg, jel njegov podcast ili gostuje kod nekog od njegovih? po naslovu nisam skuzio da je uopste o basketu epizoda. edit, to je ovaj, meni izlazi neki drugi kada odem na ringer, nfl i ta sokocala https://www.theringer.com/the-bill-simmons-podcast/2022/12/28/23529189/luka-jokic-60-20-10-game-all-time-fun-nba-team-and-nfl-burning-questions-chargers-eagles Edited December 28, 2022 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted December 28, 2022 Share Posted December 28, 2022 prvo, vrati mi like... drugo, dobar podcast o doncicu i jokicu prvih pa oko 45 minuta i sastavljanje all-time fun nba ekipe... trece, loweov monolog o durantu je isto odlican. igra brutalno ove sezone i sutira kao nikada pre, zato sam i kacio njegov shooting chart pre neki dan. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted December 28, 2022 Share Posted December 28, 2022 11 hours ago, Instinkt said: Šta me ovo snašlo faca 😄 čovek u neverici Mislim da i generalno a i ovde vecina ljudi misli da on dobija MVP ali da nije najbolji igrac lige (ili imam pogresan utisak), ali ove sezone zaista dokazuje da jeste. Bukvalno gazi sve protivnike na sve moguce nacine, ne znam koji to tim njega moze da zadrzi na razumnom ucinku i koja je to taktika protiv njega, kako se braniti? Za bukvalno svakog drugog igraca postoji makar u teoriji varijanta sta treba da radis kao tim kako bi ga zaustavio, ali on mi deluje kao da jedini moze da isporucuje iz tekme u tekmu,uvek. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 spiker u detroitu imao 'nam flashback 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 Borio se King koliko je mogao, 27p (10-18 FG, 5/5 FT, 2/5 3PM) 9sk 6as (6to) - doduse statsi izgledaju bolje nego sto je stvarno odigrao, priznacu. Na kraju prodao sansu da se vratimo turnoverima, a beverley i russ su imali takve erbolove, da je King cak i uhvatio jedan Raselov koji je bio klasicna parabola... Jebiga, odigrao Majami vrhunski vcrs, Jimmy je bio nepogresiv i rasturao je svojim footworkom sve, pick herroa i AdebaYa nije mogaod a se brani celu utakmicu i kad nema Obrve Bam se izivljavao, Tajler je lepo vodio igru... Loni Voker je bas u kanalu, on i Rivs vcrs minus igraci.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 Bruklin masina za mlevenje. Denver u prvoj cetvrtini razigran 40 poena ubacili Sakramntu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 Sta reci nakon ovakvog poraza? 🤦♂️ "Barem nismo prosli kao Niksi", pretpostavljam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 Impresivan comeback win Sacramenta nad Denverom, a pretilo je blowoutom. Nasli su dobitnu petorku Davion-Fox-Monk-lyles-Sabonis i uspeli da dobiju, Joker je omasio klac sut za +2 i za pobedu. Monkic je najjaci, kakav igrac i gotivac..Foxic i Sabonis stvarno dobar dynamic duo, Joker odlican u napadu ali svi ga posteno izbusise na drugoj strani terena 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 (edited) Foks je standardno nocna mora za Jokica, jurio ga Jokara 50 puta po tekmi oko kosa, nije mogao da dise na kraju. Uprkos svemu je Denver ovo trebao dobiti kao sto je trebao izgubiti juce. Pravednih 1-1 i split ovih tekmi u Sakramentu. Edited December 29, 2022 by Problem sa licnim greskama 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 (edited) džaba bilo konja vranih po livadi razigranih, 7 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Foks je standardno nocna mora za Jokica, jurio ga Jokara 50 puta po tekmi oko kosa, nije mogao da dise na kraju. kanta od igrača, glorifikovani-zaboravih-ko; ne ume da stane na loptu kao haliburton, osmotri pa doda neverovatnu asistenciju saigraču na 4 metra od sebe, u 1-0 kontri --- edit trey lyles > luka mitrović Edited December 29, 2022 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wesley Sneijder Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 Lyles vadi loptu iz auta ovde, sudija na metar, ne vidi. Poslednji faul nad Monkom em je bio cista lopta, em je ovaj pre toga napravio faul u napadu. 2 direktne greske u poslednjih 2 minuta na stetu Denvera. Ne razumem Malouna, covek ne zove nijedan napad za MPJa u poslednjoj cetvrtini, a u odbrani ga drzi na Foxu. Pa koji ce ti djavo na terenu onda?! I ceka do 6 minuta do kraja da vrati Jokica, glup challenge trosi bez razloga... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 9 minutes ago, Wesley Sneijder said: Lyles vadi loptu iz auta ovde, sudija na metar, ne vidi. to ti je kao ono kucanje aarona gordona; mnogo je lepo pa je gre'ota da se sudi 🙃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar u piku Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 Ukrali su ovu tekmu,ovo je trebalo na produzetke ići.Denver bez Jamala,Gordona,Brauna i Grina je odličan bio na back to back gostovanju.Sad slede dve protiv jakih timova sa zapada gde bi svi sem Grina(možda i on)trebali igrati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 Aleksej Pokusevski sustained a non-displaced tibial plateau fracture in the Thunder’s Tuesday night win over the San Antonio Spurs. This means that there is a break or crack in his left tibia that has not resulted in a fragment of the bone being separated. A 6-8 week injury is never good, but this is probably amongst the better possible outcomes compared to an ACL tear or a displaced fracture that would have resulted in a longer recovery period and greater long-term consequences. This injury can often lead to further complications with the meniscus, but thankfully it seems Pokusevski has avoided this. This is the same injury that Darius Bazley suffered towards the end of last season which has seen him return with no consequences to his athleticism, agility and physical capabilities. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 Trenerska promena Vaughn-Nash je Coach Vlada-Ivanovic rokada za bogate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 21 minutes ago, Dobar u piku said: Sad slede dve protiv jakih timova sa zapada gde bi svi sem Grina(možda i on)trebali igrati. Grin je mislim četiri nedelje odsutan, neće on skoro na teren. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 Ovo je Donte kojem sam se nadao, neka vrsta Džoa Dumarsa za ekstremnu sirotinju. Sa druge strane, često osporavani Taj Džerom (nije rođak Taja Gibsona) je neka NBA verzija Endija Višnjevskog iz najboljih dana. Pobeđena uvek neprijatna Juta, neugodni Norvežanin poslat kući. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 @uini Fox je vrlo nadaren, u to nema sumnje, ali ovo su neki efekti naknadne pameti. Izmenjalo se X trenera, igrača oko njega i GM-ova i evo kao konačno nešto pobedjuju. Pre svega jer su se opametili da ne gomilaju igrače na poziciji 1-2, a i trejd za Sabonisa je ispao bolji nego što se očekivalo. Jer Foxu treba visoki koji na sa loptom i sam. Ne vidim dugoročno neke uspehe za njih (sorry @AgroLaki) iako kapiram da je za ovu franšizu samo po sebi uspeh ne držati fenjer u konferenciji. I dalje se kladim na Halibartona, koji je u ruki sezoni pokazao više BBIQ-a nego Fox za karijeru, mislim ako govorimo o plejmejkingu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 1 hour ago, Milko Miller said: Trenerska promena Vaughn-Nash je Coach Vlada-Ivanovic rokada za bogate. Pod Nešom jednostavno KD i Kajri nisu hteli da igraju jer nikada neće biti B2B MVPs, Von ih ne ugrožava i onda peglaju kako treba. Zajebavam se, ali ne sasvim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts