Jump to content

Recommended Posts

Posted

lol, pa sto ga onda pustaju ako misle da ce time pojacati tim u plej ofu u njihovoj konferenciji.

Realno, Lav bi mogao posluziti nekim timovima koji kubure za visokim, a Majami je jedan od tih.

On je sa procentima nikad slabiji igrac, ali sa tricama je jos uvek granicno pristojan sa 35.4% s tim da on mozda ima potencijala da efikasnost poveca.

Posted
2 hours ago, Don Dusko said:

@DameTime be like:

friendship-over-friendship.gif

Vodim ga na onu planinu i ostaviću ga tamo...

@Dracarys Staviću Brona na listu ako ti Dejma staviš na svoju :wicked: Joke aside, pitanje je imalo jedan važan deo, a to je u ovom trenutku. Tako da sigurno AD i Kandža nisu ispred Embiida i Dejma s obzirom na sezone koje igraju.

• Ha-ha 1
Posted (edited)
20 minutes ago, DameTime said:

Vodim ga na onu planinu i ostaviću ga tamo...

@Dracarys Staviću Brona na listu ako ti Dejma staviš na svoju :wicked: Joke aside, pitanje je imalo jedan važan deo, a to je u ovom trenutku. Tako da sigurno AD i Kandža nisu ispred Embiida i Dejma s obzirom na sezone koje igraju.

E sad, ako je pitanje, ovog minuta ili sekunde, onda Kari, Durent, Bron, mozda i Janis, videcemo dijagnozu za zglob, ne bi bili na listi. Kavaj i AD naravno van TOP10.

I Embid je nesto izjavio u fazonu, nije najzdraviji ovih dana

Edited by Dracarys
Posted
34 minutes ago, Dracarys said:

E sad, ako je pitanje, ovog minuta ili sekunde, onda Kari, Durent, Bron, mozda i Janis, videcemo dijagnozu za zglob, ne bi bili na listi. Kavaj i AD naravno van TOP10.

I Embid je nesto izjavio u fazonu, nije najzdraviji ovih dana

Nemoj baš biti bukvalista pa da navedenim igračima obrišeš sjajnu sezonu zato što su trenutno povređeni. Onda preostaje Kornet u top 10 😂

S druge strane, šta su AD i Kawaii odigrali da se nađu na toj listi?

Posted (edited)

Mislim na to da je odigrao 34 od 61 utakmice koliko su Klipersi odigrali do sada. Statistički je kul (ne baš na nivou ozbiljnijih sezona), ali mi taj uzorak nije dovoljan da uđe u top 10. 

Edited by DameTime
slovo
  • Like 2
Posted
26 minutes ago, uini said:

ma kasno sam skapirao da opet pravite liste, chavo delje tek poslednjih 20ak tekmi

Jasno i samo nek nastavi tako, drago mi je što se vratio, ali jbg availability is the best ability. 

• Ha-ha 1
Posted
9 hours ago, gggggggg said:

jokic

antetokounmpo

durant

curry

doncic

james

tatum

embiid

lillard

butler

Ovo je i moja lista, možda bih zamenio mesta LeBronu i Tatumu i Lilardu i Butleru ali to je tih top5/top10. 

Posted
On 2/17/2023 at 3:17 PM, uini said:

ne, već onako kako sam opisao (ako neko sad krene da komentariše "lockdown" u naslovu, zaklaću se kašikom)

Ovdje, kod preuzimanja,prvi put kad Curry pokusava probiti, Love igra vrhunsku odbranu. Rad nogu koji bi postidio i mnogog beka.

• Like 2
  • Thanks 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...