Milos 3.14 Posted February 18, 2023 Share Posted February 18, 2023 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 18, 2023 Share Posted February 18, 2023 love ce izgleda stvarno heat. navodno cavsi nisu zeleli da ga puste kada su culi da ce najverovatnije u miami... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted February 18, 2023 Share Posted February 18, 2023 Top fit za Hit. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted February 18, 2023 Share Posted February 18, 2023 Čudo nece kod svog velikog prijatelja Jamesa Jonesa, titulu su zajedno uzeli. No u Miami bukvalno nema neke 4ke, mogao bi i starter biti kakva je konkurencija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 18, 2023 Share Posted February 18, 2023 lol, pa sto ga onda pustaju ako misle da ce time pojacati tim u plej ofu u njihovoj konferenciji. Realno, Lav bi mogao posluziti nekim timovima koji kubure za visokim, a Majami je jedan od tih. On je sa procentima nikad slabiji igrac, ali sa tricama je jos uvek granicno pristojan sa 35.4% s tim da on mozda ima potencijala da efikasnost poveca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 18, 2023 Share Posted February 18, 2023 2 hours ago, Don Dusko said: @DameTime be like: Vodim ga na onu planinu i ostaviću ga tamo... @Dracarys Staviću Brona na listu ako ti Dejma staviš na svoju Joke aside, pitanje je imalo jedan važan deo, a to je u ovom trenutku. Tako da sigurno AD i Kandža nisu ispred Embiida i Dejma s obzirom na sezone koje igraju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 18, 2023 Share Posted February 18, 2023 (edited) 20 minutes ago, DameTime said: Vodim ga na onu planinu i ostaviću ga tamo... @Dracarys Staviću Brona na listu ako ti Dejma staviš na svoju Joke aside, pitanje je imalo jedan važan deo, a to je u ovom trenutku. Tako da sigurno AD i Kandža nisu ispred Embiida i Dejma s obzirom na sezone koje igraju. E sad, ako je pitanje, ovog minuta ili sekunde, onda Kari, Durent, Bron, mozda i Janis, videcemo dijagnozu za zglob, ne bi bili na listi. Kavaj i AD naravno van TOP10. I Embid je nesto izjavio u fazonu, nije najzdraviji ovih dana Edited February 18, 2023 by Dracarys Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 18, 2023 Share Posted February 18, 2023 34 minutes ago, Dracarys said: E sad, ako je pitanje, ovog minuta ili sekunde, onda Kari, Durent, Bron, mozda i Janis, videcemo dijagnozu za zglob, ne bi bili na listi. Kavaj i AD naravno van TOP10. I Embid je nesto izjavio u fazonu, nije najzdraviji ovih dana Nemoj baš biti bukvalista pa da navedenim igračima obrišeš sjajnu sezonu zato što su trenutno povređeni. Onda preostaje Kornet u top 10 😂 S druge strane, šta su AD i Kawaii odigrali da se nađu na toj listi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 18, 2023 Share Posted February 18, 2023 leonard igra vrhunsku sezonu, na nivou svojih ozbiljnijih 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 18, 2023 Share Posted February 18, 2023 (edited) Mislim na to da je odigrao 34 od 61 utakmice koliko su Klipersi odigrali do sada. Statistički je kul (ne baš na nivou ozbiljnijih sezona), ali mi taj uzorak nije dovoljan da uđe u top 10. Edited February 18, 2023 by DameTime slovo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 18, 2023 Share Posted February 18, 2023 ma kasno sam skapirao da opet pravite liste, chavo delje tek poslednjih 20ak tekmi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 18, 2023 Author Share Posted February 18, 2023 10 minutes ago, uini said: ma kasno sam skapirao da opet pravite liste, chavo delje tek poslednjih 20ak tekmi https://www.statmuse.com/nba/ask/kawhi-leonard-stats-the-last-20-games 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 18, 2023 Share Posted February 18, 2023 26 minutes ago, uini said: ma kasno sam skapirao da opet pravite liste, chavo delje tek poslednjih 20ak tekmi Jasno i samo nek nastavi tako, drago mi je što se vratio, ali jbg availability is the best ability. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 18, 2023 Share Posted February 18, 2023 ko drugome jamu kopa, sam u nju upada Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 18, 2023 Share Posted February 18, 2023 Na muci se poznaju junaci. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted February 18, 2023 Share Posted February 18, 2023 Koje sramocenje 🤣🤣🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 18, 2023 Share Posted February 18, 2023 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted February 18, 2023 Share Posted February 18, 2023 9 hours ago, gggggggg said: jokic antetokounmpo durant curry doncic james tatum embiid lillard butler Ovo je i moja lista, možda bih zamenio mesta LeBronu i Tatumu i Lilardu i Butleru ali to je tih top5/top10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted February 18, 2023 Share Posted February 18, 2023 Srecan 28. rodjendan, debeli. Da odvedes Denver do titule i Srbiju na krov sveta ove godine. 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted February 18, 2023 Share Posted February 18, 2023 1 hour ago, uini said: Sta je liku sa ocima?! Izgleda kao cekicara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 Skills challenge bez skilla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 @DameTime Cestitam. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 19, 2023 Author Share Posted February 19, 2023 @DameTime update CV. Cestitke💪 Ali ovo zakucavanje Simmsa, ko da si u biblioteci. Nisu losa kucanja bila od McClunga, kreativan je bio. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 On 2/17/2023 at 3:17 PM, uini said: ne, već onako kako sam opisao (ako neko sad krene da komentariše "lockdown" u naslovu, zaklaću se kašikom) Ovdje, kod preuzimanja,prvi put kad Curry pokusava probiti, Love igra vrhunsku odbranu. Rad nogu koji bi postidio i mnogog beka. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 julije bi trebalo da promisli pre nego sto pristane na fiks ideje kao sto je 3pts shootout; mali se slomio k'o @Magianakon polufinala u nisu 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts