freethrow Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 (edited) Žao mi je Mudrog Čoveka, siguran sam da će napraviti lepu karijeru, ali ne kod nas. Spoiler http://www.youtube.com/watch?v=ebyL76VOwzg Edited February 9, 2023 by freethrow Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 24 minutes ago, Miki28 said: @DameTime jbg Gary se vratio kuci(GSW)? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 Kako je bilo juce, zadovoljan sam, ekipa se fino pojacala. Rasel-Bizli-Bron-Vanderbilt-AD Bench: Sreder, Loni Voker, Rivs, Rid, Hacimura, Bamba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 9, 2023 Author Share Posted February 9, 2023 @delgado @Dracarys nema izgovora da se ne izbori plejof i napravi pometnja. Nek ovak vas pocne da igra kosarku a ne da juri statse. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 Da je ovo otpocetka sezone, pa da kazes tako nesto, ovako, veceras nam sledi poraz od Baksa i onda ostaje jos 25-26 utakmica, a direktan plej of je za 5 pobeda zaostatka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 6 minutes ago, Miki28 said: @delgado @Dracarys nema izgovora da se ne izbori plejof i napravi pometnja. Nek ovak vas pocne da igra kosarku a ne da juri statse. Glavni izgovor je trejdovan, nema ga više 😜 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 Nas ce Atlanta da ugazi kao biljnu vash 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 Prema najnovijim informacijama, nece Kari jos mesec dana, a za to vreme igramo 3 puta sa njima i to ce odluciti sve. Tada ih moramo razguziti i pritisnuti najjace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 9, 2023 Author Share Posted February 9, 2023 6 minutes ago, DameTime said: Glavni izgovor je trejdovan, nema ga više 😜 Ako potpise za Klipane onda ce biti izgovor da je Russ i dalje u LA i da je neprijatno kad se sretnu😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 1 minute ago, Miki28 said: Ako potpise za Klipane onda ce biti izgovor da je Russ i dalje u LA i da je neprijatno kad se sretnu😀 Izgovor će biti da je oformljen supertim u LA - Kandža, Ras i PG13 koji još vuče PTSD iz Oklahome 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 4 minutes ago, Dracarys said: Prema najnovijim informacijama, nece Kari jos mesec dana, a za to vreme igramo 3 puta sa njima i to ce odluciti sve. Tada ih moramo razguziti i pritisnuti najjace. SHowdown za najboljeg igrača poslednje decenije. Wow! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 Mali prekid trade programa, Bogdan je svoj potpisan dres iz Atlante dao na aukciju a prikupljeni novac će ići za pomoć narodu Turske. Bravo, Bogi ❤️ 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 Preigrao se Ujiri mukica. I sada ce izgubiti GTJ i VanVlita nizasta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 Raduje me povratak GP dvojke. Ukoliko bi došao i Anunobi, to bi bilo jako interesantno. Uprkos popularnom mišljenju, ne mislim da nam je odsustvo Stefa izgovor za neke lošije igre sada - Poole može i mora da vodi ekipu kao skorer i primarni loptopipač, a sa GP2 i DDV ne bi trebalo nikada da ostaje skroz sam u odbrani. Wiggara se budi, Klej igra mnogo bolje od početka januara, ostalo je još da se Kuminga i Drejmond nekako srede u glavi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 Evo, Redzi Dzekson ce biti slobodan. Nagetsi ako zele, mogu ga pokupiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 11 minutes ago, Dracarys said: Evo, Redzi Dzekson ce biti slobodan. Nagetsi ako zele, mogu ga pokupiti. Trebaće neki spoljni igrač da popuni rupu koja je nastala trejdom Bonesa. Ali pazi, dao si perspektivnog igrača za dva pika druge runde. WTF?! Napravili super posao sa Brajantom i onda ovo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 54 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Nas ce Atlanta da ugazi kao biljnu vash ako. čitam da smo zainteresirani za Walla ako dođe do buyouta od Houstona Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 9, 2023 Author Share Posted February 9, 2023 Bice igraca na buyout marketu, imce sta da se potpise. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 jel moze neko da mi preprica ko je gde, treba mi za fantazi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 1 hour ago, stefan81888 said: Znači samo Muskala. OK, neka tako i bude. Verovatno će neko krilo dovući na buyoutu. Ocekivao sam samo Plumlee-a, ili Naz Ried-a. Mogao je i TB da se pojuri. Ovako sta ga znam. Mekan mi je on suvise za ono sto nama treba. Ali dobro. Cilj za pocetak, dogegati se u PO sa celom ekipom. 9 igraca za PO rotaciju odlicno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 19 minutes ago, greenenvy said: Ocekivao sam samo Plumlee-a, ili Naz Ried-a. Mogao je i TB da se pojuri. Ovako sta ga znam. Mekan mi je on suvise za ono sto nama treba. Ali dobro. Cilj za pocetak, dogegati se u PO sa celom ekipom. 9 igraca za PO rotaciju odlicno. I ja sam očekivao nekog drugog jer su se razna druga imena vrtela, ali je u suštini bilo bitno da se dovede još neko na centru gde je injury prone TimeLord. Zna se ko su 8 za PO plus još par osigurača/iznenađenja, zdravlje je što kažeš najbitnije. Valjda će malo spustiti gas što se tiče minutaže i odmarati igrače dok se ne uđe u završnicu regularnog dela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 Sad kad vratimo Bartona, da nam kida zivce 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 11 minutes ago, Sombor Shuffle said: Sad kad vratimo Bartona, da nam kida zivce hvala bogu, nije dozvoljeno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 GS priznao gresku. Na leto su sustinski mogli da biraju izmedju Gp3 i mudrog smeceta. Dali su mu sansu jos pola godine ali ocigledno ovaj sistem nije za njega. Ne znam ni gde zavrsio na kraju, Detorit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 (edited) 2 hours ago, Horium said: Denver FO klasicni luzeri. I ne zasluzuju da ostvare neki veci uspeh. Ne mogu a da se 100% ne slozim sa ovim. Znaju da draftuju igrace, itekako znaju da razvijaju igrace, umeju i lepo da sklope ekipu, ali da trejduju brate ne znaju, ama nikako. Od svega su uspeli da dovedu igraca, na poziciji gde ce imati 8-10 minuta po mecu, cak i u regularci + dali malog Bounsa za 2 pika 2 runde (Pejton otisao za 5). Pa jbt 5 minutes ago, gggggggg said: hvala bogu, nije dozvoljeno. Kamen sa srca 😇 Edited February 9, 2023 by Sombor Shuffle 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts