DameTime Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 @bodo Srećan rođendan, sve najbolje! 🧡 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 3 minutes ago, DameTime said: @bodo Srećan rođendan, sve najbolje! 🧡 Hvala Dejmice ❤️ 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 4 hours ago, uini said: cam thomas 44pts, uau. Prvi Maxin dobar potez u fantaziju u poslednje 3 sezone ... 5 minutes ago, uini said: ako jos jednom neko napise "nadjite nekog.." zaklacu se kasikom Same here. Pre neki dan bas videh ono dvoje - brat i sestra sto su putovali da gledaju Jimmy-a, nije igrao, pa su dobili nesto od Herroa, pa kad se Jimmy pojavio stvarno deca odusevljena, i nba zvanican nalog sharuje find someone who look at you... Kad je tesko nalazim flasu rakije u podrumu, nemam vremena za neku detaljnu pretragu 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 Dva džangrizavca... Nedelja je, vikend, njih dvojica se ovako umilno gledaju, broomance iz udžbenika, a vama smeta opis na Instagramu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 Ma sve je to lepo, nego me nervira taj worldwideweb narativ "Find someone who ..." @Miki28 Nista ne vredi ni da pobedjujemo sve redno, a onda se neko od udarnog dvojca polomi na duze, onda ponovo zatvaramo radnju. Ovako, ako su obojica relativno zdravi i preskacu b2b utakmice i odmaraju kada se proceni da treba, imamo sansu do samog kraja posebno sto ne znamo jos situaciju oko trejdova i koje ekipe ce u tank i uskoro ce sve biti dosta jasnije. Svakako ima ekipa od kojih mozemo biti bolji, dovoljno meceva ima... Neka budu samo oni zdravi i da daju sebi sansu sto duze, nista vise ne trazim.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoudemire Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 11 hours ago, Dobar u piku said: Volim Nikolu kao brata,ali Jamal kad se zapali za mene je to nešto savršeno,da ga utroje neće dodati,a pogađa svaki šut bez problema. Inače Nikola baš pasivan meč je odigrao. nothing personal ali kako može prangijanje za 3 da ti bude lepše od jokarinog igranja košarkom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 5, 2023 Author Share Posted February 5, 2023 11 minutes ago, stefan81888 said: Sjajna ponuda. Ja bih prihvatio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 3 minutes ago, João Palhinha said: nothing personal ali kako može prangijanje za 3 da ti bude lepše od jokarinog igranja košarkom? O ukusima se ne raspravlja... I ja kažem daj mi zatrpavanje koša trojkama svaki dan, a nedeljom i dvaput. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 6 minutes ago, DameTime said: O ukusima se ne raspravlja... kako kada uglavnom u životu raspravljamo o ukusima, nije kao da smo relevantni za 85% stvari o kojima imamo mišljenje u životu? pitam se ovo generalno, svaki put kad čujem tu kovanicu o ukusima & neraspravljanju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoudemire Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 pa to zato što si slaba na damea lillarda, simples. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 11 minutes ago, Miki28 said: Sjajna ponuda. Ja bih prihvatio Ma ko zna i da li je tačno ali sezona je zabavljanja praćenjem rumora, pršte vesti koje raspaljuju maštu. Verovatno će se desiti ono o čemu se malo piše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 (edited) Pa nije košarka počela sa Lillardom. Volela sam ja i trpače i(li) šutere i pre njega, Iverson, Reggie Miller, Arenas i sl. Pritom drugi omiljeni igrač za gledanje danas mi je Steph, zato sam stavila upravo ovaj klip. @João Palhinha 3 minutes ago, uini said: kako kada uglavnom u životu raspravljamo o ukusima, nije kao da smo relevantni za 85% stvari o kojima imamo mišljenje u životu? pitam se ovo generalno, svaki put kad čujem tu kovanicu o ukusima & neraspravljanju. Slažem se generalno sa ovim što si pitao, ali ipak je ovde stvar u ukusu, šta bilo ko od nas više voli da vidi na terenu. Edited February 5, 2023 by DameTime slovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 5, 2023 Author Share Posted February 5, 2023 1 minute ago, stefan81888 said: Ma ko zna i da li je tačno ali sezona je zabavljanja praćenjem rumora, pršte vesti koje raspaljuju maštu. Verovatno će se desiti ono o čemu se malo piše. Klipani su mi definitivno dark horse u toj trci za njega jer stvarno mislim da bi Balmer mogao povuci ovaj potez pa makar to bila i renta na par mjeseci jer sa Kyrie i Kawhi-PG13 dvojcem zdravim, to moze biti jako zanimljivo. Svakako da imaju igraca da ponude a i plate da matchuju s tim da ja mislim da bi se tu morao ubaciti Mann 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 5, 2023 Author Share Posted February 5, 2023 @freethrow Ocekivao sam ovo, nimalo naivno. Ovo ce biti 4-6 nedelja pa mozda i vise. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 Ako bude toliko odsustvovao, Voriorsima ce biti opasnost i propustanje plej Ina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 ovo samo meni može da se desi. fritroua zabole za fantazi, ide da gleda dobrića 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 Morali bi sada na dedlajnu zesce da se pojacaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 1 minute ago, uini said: ovo samo meni može da se desi. fritroua zabole za fantazi, ide da gleda dobrića Voli rasne šutere... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 Više volim (Sašu) Lošića nego Dobrića, al ajde. Evo izgovora za Lejkoba da raspička ekipu, Kleja u Washington, Poola u Jutu za Angea, Drejmonda u Tursku i Wisemana u šumu. Nek se nose svi u tri lepe pizde materine. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoudemire Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 16 minutes ago, DameTime said: Pa nije košarka počela sa Lillardom. Volela sam ja i trpače i(li) šutere i pre njega, Iverson, Reggie Miller, Arenas i sl. Pritom drugi omiljeni igrač za gledanje danas mi je Steph, zato sam stavila upravo ovaj klip. @João Palhinha ouch. naravno, neka cveta hiljadu cvetova ali millera nisam mogao da smislim kao igrača, a kao komentatora još manje. iverson mi je bio tek za nijansu prijemčiviji. steph curry je, s druge strane, zaista jedan od najgotivnijih superstarova, a warriorse ne volim nikako zbog greena i nekih kerrova postupaka o kojima nećemo sada. dame mi je isto dobar, lojalan lik ali malo previše prangija za moju šoljicu čaja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 poole za irvinga, drejmond menja naziv podcsta u flat earth semitic show @freethrow 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 5, 2023 Author Share Posted February 5, 2023 7 minutes ago, Dracarys said: Ako bude toliko odsustvovao, Voriorsima ce biti opasnost i propustanje plej Ina. Ide allstar, tu ode 1 nedelja ali brine sto odmah nisu utvrdili grade 1 sto znaci da je ozbiljnije. Od starta mi je djelovalo da je slicno KD-u 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 (edited) 5 minutes ago, João Palhinha said: ouch. naravno, neka cveta hiljadu cvetova ali millera nisam mogao da smislim kao igrača, a kao komentatora još manje. iverson mi je bio tek za nijansu prijemčiviji. steph curry je, s druge strane, zaista jedan od najgotivnijih superstarova, a warriorse ne volim nikako zbog greena i nekih kerrova postupaka o kojima nećemo sada. dame mi je isto dobar, lojalan lik ali malo previše prangija za moju šoljicu čaja. Ma sve kul, samo htedoh reći da se kod mene preferencija određenog tipa igrača samo prenela na Stefa i Dejma, koji su šuteri današnje generacije. 😄 Inače Arenasa baš volim i za njega mi je jako krivo što nije napravio još veću karijeru... Tako kao što sam ja slaba na Dejma i njega, neko je slab na Jokića, Janisa, Lebrona i tako to ide u krug. 😄 P.S. Ti li si bio stoudemire na forumu, pa si promenio nick? Htela sam da te označim posle neke pobede i nikako nisam mogla 🙂 Edited February 5, 2023 by DameTime 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 @DameTime Naravno da si volela Hibachija, pa on je Lillard pre Lillarda:D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts