DameTime Posted October 5, 2023 Share Posted October 5, 2023 Sledeći put kao što ste skočili na generalizaciju o muškom rodu, isto uradite i za ženski rod (čast izuzecima za koje znam da to urade) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 5, 2023 Share Posted October 5, 2023 Nikad mi ne bi palo na pamet da Lilard šara okolo, s obzirom da otkako ga znam (preko ekrana), priča o lojalnosti. Još jednom, ko najviše trubi o lojalnosti, taj je nema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted October 5, 2023 Share Posted October 5, 2023 Lilika na čelo da opizdi loyality tatoo, ko Tyson. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted October 5, 2023 Share Posted October 5, 2023 3 hours ago, Don Dusko said: To znaci da je Lilika govnoar a ne svi muskarci. To znaci da zene ne varaju muskarce 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted October 5, 2023 Share Posted October 5, 2023 Kad smo kod Loyality karticaZar plačipička nije već komited tu frans? 2 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted October 5, 2023 Share Posted October 5, 2023 Za sve vesti iz NBA od danas mogu da kažem samo: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 1 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 (edited) 12 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Sta je ovo bog te mazo . Bolje Bol na Braču nego čir na želudcu. Edited October 6, 2023 by bodo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 2 minutes ago, bodo said: Sta je ovo bog te mazo Ti si sav moj Bol, ti si sav moj Bol 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 👌 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabke Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 On 10/5/2023 at 3:08 PM, Miki28 said: Nugetlije, oce li ta nova tema? Sto se mene tice, 'ajd ti slobodno otvori Miki. Da se drzimo sablona kao prosle godine. 🙂 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted October 7, 2023 Share Posted October 7, 2023 (edited) Večeras počinje preseason u NBA-u. Prvo Mavsi i Wolvsi pa GSW i LAL. Edit Vec su odigrali prvu. Edited October 7, 2023 by bodo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 7, 2023 Author Share Posted October 7, 2023 12 hours ago, cabke said: Sto se mene tice, 'ajd ti slobodno otvori Miki. Da se drzimo sablona kao prosle godine. 🙂 Imajuci u vidu da je istorijski trenutak za navijace Nuggetsa ali i Jokicevce jer su konacno dobili Lakerse i uzeli titulu, red bi bio da imate tu cast da otvorite temu jer bilo sad i ko zna kad. Ekipe sa 1 titulom: Cavsi, Raptorsi, Mavsi, Blazersi, Wizardsi, Okc, Hawksi, Kingsi i eto Nuggetsi. Cestitke, elitna lista🏆 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted October 7, 2023 Share Posted October 7, 2023 17 minutes ago, Miki28 said: Imajuci u vidu da je istorijski trenutak za navijace Nuggetsa ali i Jokicevce jer su konacno dobili Lakerse i uzeli titulu, red bi bio da imate tu cast da otvorite temu jer bilo sad i ko zna kad. Ekipe sa 1 titulom: Cavsi, Raptorsi, Mavsi, Blazersi, Wizardsi, Okc, Hawksi, Kingsi i eto Nuggetsi. Cestitke, elitna lista🏆 Kad ce više da dođe red na nekoga od tria @SteveFrancis#3, @stoudemire ili moja malenkost da otvori temu 😁. Nije humano to više. U međuvremenu sam i djed postao. Srećom ne mraz. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 7, 2023 Author Share Posted October 7, 2023 @bodo ako Lakersi ne uzmu, Sunsi je uzimaju. To ce biti WCF pa nek pobijedi bolji a ako vec moramo izgubiti ne bi mi bio problem zbog vas jer ste Črue Sunsi👍 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted October 7, 2023 Share Posted October 7, 2023 10 minutes ago, Miki28 said: @bodo ako Lakersi ne uzmu, Sunsi je uzimaju. To ce biti WCF pa nek pobijedi bolji a ako vec moramo izgubiti ne bi mi bio problem zbog vas jer ste Črue Sunsi👍 A ja mislio da bi ti najradije GSW da uzme ako ne uzme LAL, jer bi time imao vise municije da zajebavas Delgada. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted October 7, 2023 Share Posted October 7, 2023 Imajuci u vidu da je istorijski trenutak za navijace Nuggetsa ali i Jokicevce jer su konacno dobili Lakerse i uzeli titulu, red bi bio da imate tu cast da otvorite temu jer bilo sad i ko zna kad. Ekipe sa 1 titulom: Cavsi, Raptorsi, Mavsi, Blazersi, Wizardsi, Okc, Hawksi, Kingsi i eto Nuggetsi. Cestitke, elitna lista[emoji471] Ima neke satisfakcije kad ekipa uzme svoj prvi prsten dok je ti aktivno pratiš.Malo je ziceraški kada odabereš da navijaš za ekipu koja pre tvog začeća već ima 5 ili više osvojenih titula plus je najfavorizovanija od strane lige 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 7, 2023 Author Share Posted October 7, 2023 Just now, Horium said: A ja mislio da bi ti najradije GSW da uzme ako ne uzme LAL, jer bi time imao vise municije da zajebavas Delgada. 😄 Vec imam dovoljno ali ako KD uzme, Lebron pada na no3 u prici o aktivnim igracima😉 Steph nije GOAT PG ali je najbolji igrac zadnjih 10 godina, to je jasno svima. Covjek napravio revoluciju i Lebrona natjerao da promijeni timove. 1 minute ago, Luchifer89 said: Ima neke satisfakcije kad ekipa uzme svoj prvi prsten dok je ti aktivno pratiš. Malo je ziceraški kada odabereš da navijaš za ekipu koja pre tvog začeća već ima 5 ili više osvojenih titula plus je najfavorizovanija od strane lige Onda se pridruzi i organizujte rostilj redom sa Bullsima, Spursima, Pistonsima, Heat, Celticsima, Mavsima, Warriorsima, Cavsima Raptorsima i Bucksima😀 I u doba mog pracenja 6 titula, nije lose😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted October 7, 2023 Share Posted October 7, 2023 Onda se pridruzi i organizujte rostilj redom sa Bullsima, Spursima, Pistonsima, Heat, Celticsima, Mavsima, Warriorsima, Cavsima Raptorsima i Bucksima[emoji3] I u doba mog pracenja 6 titula, nije lose[emoji6]Navijači nageca organizuju burek sa kolom, roštilj je passe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 7, 2023 Author Share Posted October 7, 2023 2 minutes ago, Luchifer89 said: 31 minutes ago, Miki28 said: Onda se pridruzi i organizujte rostilj redom sa Bullsima, Spursima, Pistonsima, Heat, Celticsima, Mavsima, Warriorsima, Cavsima Raptorsima i Bucksima I u doba mog pracenja 6 titula, nije lose Navijači nageca organizuju burek sa kolom, roštilj je passe Avangarda😀 Sta Jokicevci organizuju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted October 7, 2023 Share Posted October 7, 2023 Avangarda[emoji3] Sta Jokicevci organizuju?Planiramo trade u Boston, moramo samo da vidimo sa Stivensom šta šalje u Kolorado.Ipak je lepše šuriti lejkerse noseći zeleni dres 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted October 7, 2023 Share Posted October 7, 2023 39 minutes ago, bodo said: Kad ce više da dođe red na nekoga od tria @SteveFrancis#3, @stoudemire ili moja malenkost da otvori temu 😁. Nije humano to više. U međuvremenu sam i djed postao. Srećom ne mraz. Moje saucesce buraz, gotove nade o osvajanju pre nego sto je sezona pocela. 😞 Ako nista, ovo ce ti barem biti za nauk da ne cackas mecku i prizivas prognoze od dokazanih "strucnjaka". U suprotnom, docekaces da otvaras temu kad i Miki doceka ovo On 5/19/2023 at 5:20 AM, Miki28 said: Da, vidimo se u game 5 na istom mjestu Predanja kazu, da on i dan danas sedi ispred monitora i sa ushicenjem ceka da pocne cetverta peta utakmica. 1 1 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 7, 2023 Share Posted October 7, 2023 8 minutes ago, Miki28 said: Avangarda😀 Sta Jokicevci organizuju? Pecenje Bureka i ispijanje koka kole. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 7, 2023 Author Share Posted October 7, 2023 17 minutes ago, Luchifer89 said: Planiramo trade u Boston, moramo samo da vidimo sa Stivensom šta šalje u Kolorado. Ipak je lepše šuriti lejkerse noseći zeleni dres Naravno, ima nade za tebe i u zelenom Jokicevskom dresu da dodjes do vece cifre od 2 titule u tvom zivotnom vijeku pracenja, na svakih 15 godina po titula godina pa bice😉 sledeca 2038 12 minutes ago, Sombor Shuffle said: Moje saucesce buraz, gotove nade o osvajanju pre nego sto je sezona pocela. 😞 Ako nista, ovo ce ti barem biti za nauk da ne cackas mecku i prizivas prognoze od dokazanih "strucnjaka". U suprotnom, docekaces da otvaras temu kad i Miki doceka ovo Predanja kazu, da on i dan danas sedi ispred monitora i sa ushicenjem ceka da pocne cetverta peta utakmica. Ne ne, ispred telefona sa ushicenjem. 11 minutes ago, Don Dusko said: Pecenje Bureka i ispijanje koka kole. Jokicevci ne piju koka kolu. To se dalo vidjeti ljetos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted October 7, 2023 Share Posted October 7, 2023 Kad se somborski Larry udruži sa leprikonom, pokojni Red će da vasksrne - šteta što će vama tada samo Austin od velike 3ojke ostati 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts