zorex Posted September 27, 2023 Share Posted September 27, 2023 Sansi bili masu nesimpatični i onda dovedu Grejsona Alena. 11 1 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted September 27, 2023 Share Posted September 27, 2023 Jedino objasnjenje je da je Deandrija postao toliko negativan asset da je nabadao pesnicom ljude na treningu i da dalje nije moglo. Ovo je bas katastrofa trejd. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted September 27, 2023 Share Posted September 27, 2023 imo sunsi prosli dobro. verovatno nisu mogli izvuci vise za aytona od ovoga. jos tri dobra igraca za rotaciju, nije to uopste lose. nece jahati ovu veliku trojku toliko tokom sezone. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 27, 2023 Share Posted September 27, 2023 Ja sam pročitao negde da je trejd Ejtona baziran na Jokiću, jer su videli da imali/ne imali Ejtona, Jokića ne mogu da zaustave i onda su potegli za proširenjem rotacije gde su još dobili Alena i Litla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted September 27, 2023 Share Posted September 27, 2023 Ma koja 3 dobra igraca, ffs Bleda senka prime Jusufa i 2 gole suoklepine 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted September 27, 2023 Share Posted September 27, 2023 Ako Nurkic prestane bit idiot i ulaziti fizicki nespreman u sezonu moze on donijeti dosta Sunsima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted September 27, 2023 Share Posted September 27, 2023 Alen je odličan šuter i retko antipatičan lik. Ali Nurkić pa to se ni u snu nisam nadao. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 27, 2023 Share Posted September 27, 2023 (edited) Ma odličan trejd za sve tri strane... Sunsima su bili potrebni igrači za rotaciju, da se reše Aytona, i to su dobili. Bucksi tražili drugog superstara kao hitnu reakciju nakon blamantnog ispadanja u R1 i da se osvete MajEmiju preko trejda, to su i dobili. Mi smo tražili najprihvatljiviji način da damo Dejma a dobijemo neki fair deal, mislim da smo odlično prošli u trejdu samo ćemo ispasti slepci kad Jrua prosledimo dalje. Inače, ne znam da li sam neka baba Vanga, ali u trejdu su meni 3 najgotivnije ekipe u ligi. Jedini način da prežalim Dejmov odlazak je bio da ode kod Giannisa (još uvek ne mogu da verujem da se to i desilo). Cele prošle sezone sam kukala da nekako uradimo trejd Puma za Nurka. I na sve to smo dobili odličan paket u ovom trejdu. Edited September 27, 2023 by DameTime Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted September 27, 2023 Share Posted September 27, 2023 (edited) 9 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Ma koja 3 dobra igraca, ffs Bleda senka prime Jusufa i 2 gole suoklepine pa sta bi ti za aytona, neces dobiti all-nba igrace. imate tri all-stara i ostale prasinare. allen little i nurkic su korisni igraci. usput, da su booker i durant zeleli aytona da ostane u ekipi, sigurno bi ostao. edit: pre par meseci svi padali u nesvest jer ste doveli watanabea, metua, diopa i gordona i sada ova trojica nevaljaju...kao da su neka druga liga u odnosu na ove iz jula. Edited September 27, 2023 by gggggggg 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ljutikrilo Posted September 27, 2023 Share Posted September 27, 2023 ko će sad igrati pleja u baksima? lilard? a ko od spoljnih igrača baksa će igrati odbranu? konaton, bizli i dragić? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 27, 2023 Share Posted September 27, 2023 6 minutes ago, ljutikrilo said: ko će sad igrati pleja u baksima? lilard? a ko od spoljnih igrača baksa će igrati odbranu? konaton, bizli i dragić? Igraju Janis i Bruk Lopez. Portis i Krauder mogu da uskoče. Gube malo u odbrani, ali ono što oni dobijaju u napadu je nemerljivo. Baksi su na istoku ubedljivo najpotentnija ekipa u napadu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 27, 2023 Share Posted September 27, 2023 22 minutes ago, Čvarkov said: Sad vi Sansima pošaljete Vukčevića za Nurkića i svi srećni, samo Sansi pijani. Ja bih pre Ejtona ali ako ne može... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 27, 2023 Share Posted September 27, 2023 56 minutes ago, Magia said: Blazersi ubedljivi pobednici trejda. Sunsi wtf? Blazersi je pitanje. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted September 27, 2023 Share Posted September 27, 2023 1 hour ago, Dracarys said: Izgleda da će se večeras znati gde ide Džru, tako da Lejkersi otpadaju. Ko bi mogao da bude kontender a da da Portlandu nešto plus pikove? Fila? Njujork? Majami? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenson Posted September 27, 2023 Share Posted September 27, 2023 1 minute ago, Dzep said: Ko bi mogao da bude kontender a da da Portlandu nešto plus pikove? Fila? Njujork? Majami? Fora bi bila da sad Miami dadne isti paket sa Jrua kao sto je nudio sa Damea😂😂.. nesto moraju... popusili su dva vazna igraca na ljeto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted September 27, 2023 Share Posted September 27, 2023 2 minutes ago, Nenson said: Fora bi bila da sad Miami dadne isti paket sa Jrua kao sto je nudio sa Damea😂😂.. nesto moraju... popusili su dva vazna igraca na ljeto... Majami uopšte nije loše prošao što nije dao onoliko koliko je Heat tražio, pošto je stvarno bilo previše subreddit heat je u neverici, kreće linč Rajlija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki8 Posted September 27, 2023 Share Posted September 27, 2023 (edited) Nabio je i Nurkica pre dve sezone u pje of-u . Nurkic je jos gori igrac sada. Ayton je mnogo bolji igrac od Nurkica. Barem nema drvene ruke kao on i ume da zavrsi oko obruca. Edited September 27, 2023 by Miki8 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 27, 2023 Share Posted September 27, 2023 Neka peva ova kuća, nek se kolo zaigra 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted September 27, 2023 Share Posted September 27, 2023 Prvo jedno nepopularno I Told You So Znao sam da Majami škrtari i da blokbaster trejdovi nisu njihov stil. Milvoki je izgubio na odbrani, ali je dobio u napadu. Odlično je Dame kompatibilan sa Janisom , nemaju izgovor ni jedan ni drugi, moraju da napadnu titulu, pogotovo što će se tu nakačiti još igrača. Finiks se rešio Ajtona i on njih, suštinski razvod u kom je Ajton bolje prošao. Dobili su na papiru neke rol plejere, videćemo šta će od toga ostati na papiru. Portland doveo centra koji je generacijski i skladu sa novom ekipom i koji je u stvari dobar igrač, dobili su 2 pika i utopiće Džrua koji je vrlo poželjna roba za većinu ekipa, pogotovo kontendera 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
displejnejm Posted September 27, 2023 Share Posted September 27, 2023 Au jbt, od ovoga može da se rikne. Baš nisam očekivao, sve se mislim Lilard ide gde je namerio, tj. u Majami, kad ono... Nema šta, Baksi sada mogu i za 3, a mogu i jako i do samog kraja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted September 27, 2023 Share Posted September 27, 2023 Moram se složiti sa @gggggggg. Da su Book i KD htjeli stopirati ovaj trejd oni bi to i učinili. Vogel se valjda isto nešto pita u toj priči. Bar ja to zamišljam da je tako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki8 Posted September 27, 2023 Share Posted September 27, 2023 1 minute ago, DameTime said: Neka peva ova kuća, nek se kolo zaigra Nece otici dalje od finala istocne konferencije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted September 27, 2023 Share Posted September 27, 2023 1 hour ago, uini said: sad sunsi moraju da plate janjRe sto duguje jusuf 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 27, 2023 Share Posted September 27, 2023 4 minutes ago, Milos 3.14 said: Prvo jedno nepopularno I Told You So Znao sam da Majami škrtari i da blokbaster trejdovi nisu njihov stil. Milvoki je izgubio na odbrani, ali je dobio u napadu. Odlično je Dame kompatibilan sa Janisom , nemaju izgovor ni jedan ni drugi, moraju da napadnu titulu, pogotovo što će se tu nakačiti još igrača. Finiks se rešio Ajtona i on njih, suštinski razvod u kom je Ajton bolje prošao. Dobili su na papiru neke rol plejere, videćemo šta će od toga ostati na papiru. Portland doveo centra koji je generacijski i skladu sa novom ekipom i koji je u stvari dobar igrač, dobili su 2 pika i utopiće Džrua koji je vrlo poželjna roba za većinu ekipa, pogotovo kontendera Apsolutno mi nije žao što si bio u pravu, naprotiv 😄 Ipak, ne mislim da je to zato što su škrtarili, već oni u startu nisu mogli da ponude previše. Kad pogledaš ovaj paket prosto je bolji od onog što bi nam Heat dao. Očigledno nije uspelo Dejmovo insistiranje na Heatu i sve što je išlo uz to (medijski). Moram da bacim i hejt na temu utapanja Jrua, mislim da bi bilo korisnije ostaviti ga uz Sc00ta i Sharpea. Inače nas čeka zanimljiva sezona, volim što će ovaj duo iritirati mnoge gledaoce NBA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted September 27, 2023 Share Posted September 27, 2023 26 minutes ago, Dzep said: Ko bi mogao da bude kontender a da da Portlandu nešto plus pikove? Fila? Njujork? Majami? clippersi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts