40Wins Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 52 minutes ago, Helena said: Ja ne razumem post, otud upitnik, kakve veze ima sa temom, prilično ozbiljne stvari se pišu i dobijemo priču o fotošopu. Postavio sam post o najuspesnijem zenskom startapu ikada, i to u vezi proizvoda koji je usao u milione domova i kompanija i olaksao mnoge stvari, ne znam stvarno kako je ovo neozbiljna stvar.
Helena Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Nisam shvatila. Još sam pod utiskom toga što je pisala Vilhelmina i DT, a ona rečenica u postu kako žene znaju da za komplikuju stvari je bila ko biber po pilavu. I još ta, reklama ili šta, By Women, kao da je ne znam ko napravio.
40Wins Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 6 hours ago, Helena said: Nisam shvatila. Još sam pod utiskom toga što je pisala Vilhelmina i DT, a ona rečenica u postu kako žene znaju da za komplikuju stvari je bila ko biber po pilavu. I još ta, reklama ili šta, By Women, kao da je ne znam ko napravio. Vilhelmina je postavila svoj post u 7 ujutru, ja u 2 popodne, izmedju nije bilo odgovora, nisam se ja ubacio u ozbiljnu konverzaciju sa saljivim skecom nakon 5 minuta. Ovo je svakako mesto i za isticanje uspeha zena, u ovom slucaju uspeha u preduzetnistvu. 4
DameTime Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Nije 40wins ovde uleteo klizeći, a i forum kao forum, diskusije se razvijajuu u različitim pravcima. Iako priznajem da mi je zatitralo levo oko zbog dela rečenice da žene često komplikuju stvari
McLeod Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Eh pa to je naravno opste poznato, isto kao sto su zene neodlucne kod prostih dnevnih obaveza tipa sta obuci i kako zavrsiti razgovor sa BFF preko telefona. Salim se xD
DameTime Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Zavisi koje žene i koji muškarci 😁 Evo sad sam na putovanju sa najboljim drugom s faksa - ja sam unapred pripremila sve outfite, kraće sam u toaletu/kupatilu, imam i kraću skincare/sleeping rutinu, ne tražim da me slika na svakoj jbn lokaciji, brže se razbudim... Meanwhile on nije siguran šta da obuče, duže se zadržava u toaletu, ima dužu rutinu, jedva ustaje i napravila sam mu 20 fotki na svakoj lokaciji... Što on kaže, obrnuli smo rodne uloge 😁
40Wins Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago I ja sam tako otisao sa drugaricom, sami na putovanje... Bilo nam skoro 6 godina braka. 😄
DameTime Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) Može romantična ljubav da se razvije iz prijateljstva, naravno (rekla bih da je to i najbolja osnova za brak, kad je prisutan prijateljski odnos), ali nije obavezno. To su stereotipne predstave o muško-ženskim prijateljstvima, da uvek ima nešto iza toga 😁 U realnosti, ako nema seksualne privlačnosti, sve ostaje na prijateljskom odnosu. Edited 11 hours ago by DameTime
McLeod Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 hour ago, 40Wins said: I ja sam tako otisao sa drugaricom, sami na putovanje... Bilo nam skoro 6 godina braka. 😄 Cujes da prica o njegovoj skincare rutini, nema od toga nista 😛 1
fillam Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 hour ago, DameTime said: U realnosti, ako nema seksualne privlačnosti, sve ostaje na prijateljskom odnosu. Ili se nesretnik duže zadržava u toaletu... 1 5
Recommended Posts