Jump to content

Feminizam & renesansa: Žene će roditi revoluciju

Recommended Posts

Posted
52 minutes ago, Helena said:

Ja ne razumem post, otud upitnik, kakve veze ima sa temom, prilično ozbiljne stvari se pišu i dobijemo priču o fotošopu.

Postavio sam post o najuspesnijem zenskom startapu ikada, i to u vezi proizvoda koji je usao u milione domova i kompanija i olaksao mnoge stvari, ne znam stvarno kako je ovo neozbiljna stvar. 

Posted

Nisam shvatila.

Još sam pod utiskom toga što je pisala Vilhelmina i DT, a ona rečenica u postu kako žene znaju da za komplikuju stvari je bila ko biber po pilavu.

I još ta, reklama ili šta, By Women, kao da je ne znam ko napravio.

Posted
6 hours ago, Helena said:

Nisam shvatila.

Još sam pod utiskom toga što je pisala Vilhelmina i DT, a ona rečenica u postu kako žene znaju da za komplikuju stvari je bila ko biber po pilavu.

I još ta, reklama ili šta, By Women, kao da je ne znam ko napravio.

Vilhelmina je postavila svoj post u 7 ujutru, ja u 2 popodne, izmedju nije bilo odgovora, nisam se ja ubacio u ozbiljnu konverzaciju sa saljivim skecom nakon 5 minuta. 

Ovo je svakako mesto i za isticanje uspeha zena, u ovom slucaju uspeha u preduzetnistvu. 

• Like 4
Posted

Nije 40wins ovde uleteo klizeći, a i forum kao forum, diskusije se razvijajuu u različitim pravcima.

Iako priznajem da mi je zatitralo levo oko zbog dela rečenice da žene često komplikuju stvari :classic_smile:

Posted

Eh pa to je naravno opste poznato, isto kao sto su zene neodlucne kod prostih dnevnih obaveza tipa sta obuci i kako zavrsiti razgovor sa BFF preko telefona.

Salim se xD

Posted

Zavisi koje žene i koji muškarci 😁 Evo sad sam na putovanju sa najboljim drugom s faksa - ja sam unapred pripremila sve outfite, kraće sam u toaletu/kupatilu, imam i kraću skincare/sleeping rutinu, ne tražim da me slika na svakoj jbn lokaciji, brže se razbudim... Meanwhile on nije siguran šta da obuče, duže se zadržava u toaletu, ima dužu rutinu, jedva ustaje i napravila sam mu 20 fotki na svakoj lokaciji... 

Što on kaže, obrnuli smo rodne uloge 😁

Posted (edited)

Može romantična ljubav da se razvije iz prijateljstva, naravno (rekla bih da je to i najbolja osnova za brak, kad je prisutan prijateljski odnos), ali nije obavezno. To su stereotipne predstave o muško-ženskim prijateljstvima, da uvek ima nešto iza toga 😁

U realnosti, ako nema seksualne privlačnosti, sve ostaje na prijateljskom odnosu.

Edited by DameTime
Posted
1 hour ago, 40Wins said:

I ja sam tako otisao sa drugaricom, sami na putovanje... Bilo nam skoro 6 godina braka. 😄

Cujes da prica o njegovoj skincare rutini, nema od toga nista 😛

• Ha-ha 1
Posted
1 hour ago, DameTime said:

U realnosti, ako nema seksualne privlačnosti, sve ostaje na prijateljskom odnosu.

Ili se nesretnik duže zadržava u toaletu...

i-guess-ill-fuck-off-now-goodbye.gif

• Like 1
  • Ha-ha 5