Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mislim da je ona serija od 6 pobeda stvorila nerealnu i pogresnu sliku o kvalitetu tima. 

To je bila sok terapija i nesto laksi raspored i mislili smo da cemo na kraju i osvojiti EL. Poslednji rezultati mozda i najbolje oslikavaju da sa MAX 2 EL igraca ovo je nas maksimum.

Posted
1 minute ago, uini said:

nek navijaci nabave magicnu kuglu pa dodju samo kada igramo odlicno ( :

jok, nek uživaju i gledaju kako u poslednjem napadu bukvalno pustimo centra da zakuca, jer što da ne 🙂

lepota je u oku posmatrača

Posted
8 minutes ago, uini said:

jebiga, ne mora na tekme da se ide @medobrundo

ne mora, ja idem na svaku, nego mi žao ovih ljudi koji su potegli put u nadi da vide nešto smisleno i vredno sećanja

Posted
14 minutes ago, Sector said:

Samo da na kraju ne budemo zadnji na tabeli. 

Mislim, da mi je neko rekao da ću se toga pribojavati nakon pobjede u Pireju...

Ako opet budemo 14ti obesiću se,bože daj barem da budemo zadnji samo nemoj 14ti.

• Love 1
Posted
13 minutes ago, medobrundo said:

ne mora, ja idem na svaku, nego mi žao ovih ljudi koji su potegli put u nadi da vide nešto smisleno i vredno sećanja

Veruj mi, oni se super provode.

Posted (edited)

možda još koji put Duško da proba sa Petrusevim u odbrani u finišu

ima li još negde praksa da neka ekipa izbaci sve ofanzivce u finišu kad juri rezultat i treba da igra odbranu - pa onda kad odbrani napad ide sa ragbistima u juriš

Edited by medobrundo
  • Like 4
  • WOW 1
Posted

Katastrofalan šut za 3 pts, užasne role većine igrača i loša odbrana u prvom poluvremenu - i opet vam je za pobedu trebalo da se Dobrić ne pokaki u barem dva napada od X koliko ih je upropastio. Baš bezveze izgubljena utakmica a takve su najgore; nudio se Armani celo drugo poluvreme i niste to iskoristili. Poslednjih par utakmica su pokazatelj mog stava o Nedoviću, da sam navijačica Zvezde sad bih čupala kosu s glave, ovako ću se zadovoljiti sa - alibi igrač, bio i ostao. Što se tiče rukometnih izmena sa Vildozom, opravdano je samo ako je na klupi obavljao online šoping i koristio sezonska sniženja u Milanu. 

• Like 2
  • Tuzno 1
Posted

Ovo je bas sramotno bilo, da se umesto napada za -2 i igranja na jedan posed, svira nepostojeci faul i prakticno pokloni pobeda protivniku. Uz sve to, jos nekoliko gresaka na nasu stetu u momentima kad smo prilazili.

I generalno imamo dosta drugaciji kriterijum sudjenja od kada je krenulo sve ovo s Kampacom, ali sta ocekivati od privatne prcije. 

Nisam pobornik teorija zavere, jedan sam od retkih koji je pisao da je u proslogodisnjoj finalnoj seriji ABA lige bilo sasvim dobro sudjenje, ali ovo danas, i u nekoliko prethodnih utakmica je bas bas tendenciozno.

Zao mi je sto smo prinudjeni da igramo ovu lakrdiju od takmicenja, iskreno. Ali okej, borimo se do kraja i to je to, pa nek opet budemo deveti, nema veze. 

• Like 11
  • Tuzno 1
Posted

Boricemo se za "top 8", kasd uvedu play-in kao u NBA ali negdje do 12te ekipe...

Krive se sudije, a mi sutiramk 1/17 za tri u utakmicu gdje nama gori a oni odustali od EL. Igramo sa Ilicem koji je do ove italijanske mini turneje odigrao ukupno 18 EL minuta...

O nama i ovoj sezoni i potezima uprave treba snimiti dokumentarni film

• Like 2
  • Thanks 1
Posted (edited)

Nije mi jasna odluka da u finišu zameni Vildozu. Ni Vildozi nije bilo jasno zašto ga menja. Mi da smo bili na 70% svoje igre od pre mesec dana rutinski bi ovo dobili. Ništa posebno nije igrao Armani. Džaba i što su nam se ponudili na kraju, nismo umeli to iskoristiti a i sudije su nas debelo oštetile.

Edited by Volter
  • Like 1
Posted
1 minute ago, medobrundo said:

možda još koji put Duško da proba sa Petrusevim u odbrani u finišu

Najveća Ivanovićeva greška je školovanje Petruševa. Jedini visoki sa ofanzivnim doprinosom. Morao ga je dizati kad je bio na vrhuncu. Nikako onako spuštati.

Idemo dalje.

• Like 2
  • Thanks 2
Posted
1 hour ago, medobrundo said:

Fali još malo da obrnemo ceo krug, da nam Bentil postane najbolji i go to igrač ponovo.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Koliko sam samo borbi vodio ovde da pokazem ljudima koliki je bezmudas Dobric i da van Zvezde nece nigde ni da prismrdi EL. A mnogi ga ovde branise tad, dizali u zvezde... 

Posted

Sramotan je ovaj poslednji faul Bentilu, definicija kradje. Svaki put kad im je trebalo poen, dovoljno je samo da zabace glavu. Prestali su cak i elementarna pravila da postuju.

Protiv Partizana slicna prica u zadnjem minutu kada se sve sviralo. Protiv Zalgirisa su progutale pistaljku zadnja 3 minuta.

Jajarski, ali smo i sami krivi. Sramotne dve partije, duzni su ostali ljudima koji su se iscimali toliki put.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...