bergkamp bcd Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 3 hours ago, NikadProtivKaline said: napisao u pp, da ne oftopicimo ovde dalje elem, sto se tice sutrasnje tekme - kakva su vam ocekivanja? To je EL, ima 34 kola pa je moguce svasta. Toliko je bilo meceva u kojima su pobedjivale losije ekipe jer su bolje igrale ispod svakog nivoa. Mislim da ce biti izmedju 5 i 10 razlike, dovoljno Efesu, dovoljno i nama. Uostalom, videli smo kako je to bilo u mecu Cibona-Partizan, Partizan koji je bio bolji za jedno 50 razlike se glupirao u odbrani 15 minuta, proslavio izvesnog Kapustu i na kraju je bilo "samo" 24 razlike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadd Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 (edited) Neko ocekivanje za sutra da vidim bar 20 minuta dobre kosarke, u onih 20 neka ovi prave razliku, manje bitno. Isto, da se vidi bar jedna petorka koja ce u kontinuitetu pruziti dobar otpor i nesto pismeno odigrati u napadu. Vlada fino vodio i ucestvovao protim mzt-a, ovo je sad nesto skroz drugo, aj da vidimo kako ce se ovde snaci. E da, voleo bih da ne gledam Simketa kako preskace Vladu i glumi prvog trenera pored zivog (jos uvek) prvog trenera. Nakon rasporeda sedenja na media day-u sve mi deluje kao da imamo 2 ravnopravna sefa, sto nije i ne moze da bude dobro. Edited October 6, 2022 by Nenad010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 6 minutes ago, Nenad010 said: Neko ocekivanje za danas da vidim bar 20 minuta dobre kosarke, u onih 20 neka ovi prave razliku, manje bitno. Isto, da se vidi bar jedna petorka koja ce u kontinuitetu pruziti dobar otpor i nesto pismeno odigrati u napadu. Vlada fino vodio i ucestvovao protim mzt-a, ovo je sad nesto skroz drugo, aj da vidimo kako ce se ovde snaci. E da, voleo bih da ne gledam Simketa kako preskace Vladu i glumi prvog trenera pored zivog (jos uvek) prvog trenera. Nakon rasporeda sedenja na media day-u sve mi deluje kao da imamo 2 ravnopravna sefa, sto nije i ne moze da bude dobro. Pa valjda sutra igramo? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadd Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 1 hour ago, СтелаРоса said: Pa valjda sutra igramo? Sutra brate moj... Meni izgleda dani presporo prolaze. Mada dosta toga sto sam napisao moze i na vecerasnju tekmu da se odnosi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 Protiv Panatinaikosa ipak u Pioniru. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 Zar je išta osim Pionira i bilo opcija? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 7 minutes ago, Sokmeniki said: Protiv Panatinaikosa ipak u Pioniru. немогуће 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 Jbg mislio sam da cemo ko i prosle godine prvu u Areni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 Bez Dobrica(ocekivano) i Nedovica (skroz neocekivano😆) sutra 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 2 hours ago, Sam B said: Sta znam, ja bih hteo da vidim neku povezanost ekipe ofanzivno, neku strategiju i naravno defanzivno hustle i jedinstvo. aha, pa da javis radonjicu sta igramo vs pao, nece to tako ici ( : Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 Da napravimo anketu da li se Nedović vraća pre ili posle Nove? [emoji1] 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 (edited) Imamo neke kadrovske probleme, igraćemo bez Nemanje Nedovića i Ognjena Dobrića, ali smo i za to spremali rešenje, iako nije lako kombinovati. Raspored nam ne ide baš na ruku, jer imamo pet gostovanja u prvih sedam kola Evrolige. Ne znamo kada će se njih dvojica da se vrate, radili su deo treninga sa timom, ali ne znam kada će moći da rade pod kontaktom.” Ovo zvuci kao da su jedno mesec dana daleko od terena🙄 Edited October 6, 2022 by Gudura 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 Imam visoka ocekivanja za gostovanje u Stambolu - da vidim smisla, stava i malo pojedinacnog kvaliteta.Sent from my M2007J20CG using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 52 minutes ago, ǝɔɐɟ ǝdɐʇ said: Da napravimo anketu da li se Nedović vraća pre ili posle Nove? 1.85-1.85 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 52 minutes ago, Gudura said: Imamo neke kadrovske probleme, igraćemo bez Nemanje Nedovića i Ognjena Dobrića, ali smo i za to spremali rešenje, iako nije lako kombinovati. Raspored nam ne ide baš na ruku, jer imamo pet gostovanja u prvih sedam kola Evrolige. Ne znamo kada će se njih dvojica da se vrate, radili su deo treninga sa timom, ali ne znam kada će moći da rade pod kontaktom.” Ovo zvuci kao da su jedno mesec dana daleko od terena🙄 Sta reci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 Gluščević propo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 4 hours ago, ǝɔɐɟ ǝdɐʇ said: Da napravimo anketu da li se Nedović vraća pre ili posle Nove? Kuću dajem da će sigurno debitovati pre Đurđevdana. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 28 minutes ago, Laki21 said: Kuću dajem da će sigurno debitovati pre Đurđevdana. On do djurdjevdana ima jos 3 puta da se povredi.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 Prvo da zaleči ovu povredu koja je bila toliko sitna da su ga spremali da igra polufinale EP. BTW, da ne listam sad postove unazad, ja sam ako se ne varam prognozirao oko NG. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 Al ste dosadni ... 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 Danas sve neke utakmice na kos razlike, odluka u poslednjoj cetvrtini itd Sutra cemo malo da razbijemo tu neizvesnost. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 Nece moci lako da se tokom sezone brani cinjenica da smo za dva nepotrebna igraca dali preko 500k(raduljica,holand) i da smo za nedovica dali 300k plus platu preko milion... A nismo imali para za Shabaza... krecemo u sezonu sa 0 igraca na poziciji 2. Mislim da to u istoriji EL niko nije uspeo. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 Interesuje me smo kako vam ne dosadi. Ja vise ne mogu da citam. Sve isto i prezvakano. OK, izgubicemo sa 40 razlike, Nedovic je povredjen, Raduljica je penzioner, Holand nemac pojma, trener pocetnik i nemac pojma,............ . Dajte iskopajte nesto novo, pa da se zanimamo. Inace, jedva cekam da pocne utakmica. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 Koliko smo prodali sezonskih, a koliko komsije? Ok, nisu dugo igrali, ima i toga. Ali je roster taj koji kljucno odredjuje nivo lozenja i prodaje karata. Mi cemo u decembru imati 3000 ljudi u Pioniru. Ali kod komsija se zna ko se bavi sportskim pitanjima, a ko onim drugim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts