Jump to content

KK ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2022/23-Све што смо желели, све што смо хтели..


Šarac

Recommended Posts

19 minutes ago, Brynner said:

Uzgred, vrlo bitna stvar - Kampaco dodaje jedan bitan element ovom timu - up tempo igru, trčanje nakon dobre odbrane. Ne znam kakva je statistika, ali odokativno igramo previše sporo za moj ukus.

 

Kad istrči u ledja odbrani Partizana. Doduše i nije neka odbrana, ali nema veze, bitan je potez. Ubrza igru samo tako.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Bravo Zvezdo! Uprkos svemu i u inat svima!

Kampaco je igrač kakav nikada nije igrao u kkcz. Inteligentan momak, smiren i bukvalno nikada se ne predaje. Oduševljen sam sa njim. Čast je imati takvu ličnost u klubu a sva deca sto se bave bilo kojim sportom, njega i Noleta da gledaju i da se ugledaju. 
 

Edit

Djurovic je težak smrad a tv arena treba rasformirati,  ove nazovi novinare lustrirati, a prava na PL od €600 miliona pokloniti ljudima u turskoj i siriji koji su izgubili sve zbog zemljotresa. 

Edited by Ćira
  • Like 12
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Ali komentatori na Areni koji ne smeju ništa da komentarišu, Smajlagić niej dozvolio lake poene Petruševa, što je pohvalno. 😄

 

Kako ih nije sramota samo, nevezano za ovu utakmicu već za ceo koncept uključujući one sramotne komentare hrvatskih utakmica na svetskom prvenstvu. Ja bukvalno na ulicu ne bih smeo da izadjem od sramote zbog toga.

 

Napalm.

 

  • Like 9
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

Ne verujem da ću ovo napisati, ali ipak hajde to da pripišemo tome što sam taoc momenta - Nebojša doktor robotike Čović je najveći pobednik večerašnjeg događaja.

 

Za to ima nekoliko razloga, a prvi je svakako taj što sada mirne duše može da traži carte blanche od onoga koji namiče novac za oba kluba, budući da ga je Željko Obradović abolirao za sve neuspehe u Evroligi (a u domaćim okvirima je ionako sve od trofeja multiplikovano pouzimao) tako što ne može da ubode nijedan trofej, pa čak ni kupić, otkako je opet seo na klupu KKP.

 

Pa tako Čović ispred sebe ima busiju od planine alibija, jer kad najbolji evropski trener sa igračima koje je doveo i budžetom kojim raspolaže nije kadar da izbaci Zvezdu ni iz borbe za namanje bitan trofej, onda doktor iz Železnika može samo da nakrivi kapu, čekajući da protivnika ščepaju za vrat ugovori koje je letos potpisivao sa igračima i neplaćeni porez od cirka osam miliona evra.

 

Jer, ako pregrmi ovu sezonu i u sledeću uđe kao evroligaš, postoji ozbiljna verovatnoća da Čović više neće videti Obradovića ni u retrovizoru.

 

Naravno, serija Partizanovih neuspeha protiv Zvezde može da se zaustavi već ovog proleća u Aba ligi, ali ovo što gledamo od početka sezona u sudaru dva kluba jeste ozbiljna indikacija.

 

Dakle, ako hoda kao patka, zvuči kao patka i izgleda kao patka - onda postoji izvesna verovatnoća da je u pitanju zaista patka. 

Edited by Nek grmi jako
  • Like 22
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...