Jump to content

KK ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2022/23-Све што смо желели, све што смо хтели..


Šarac

Recommended Posts

Nažalost večeras nisam bio u hali. Ali sam zato imao sreću da vidim na TVu kadar sa Sašom i Mokom. Ta scena ovogodišnjim rezultatima daje zvezdaški sjaj.
 
Čuvajmo naše igračke i trenerske legende, ako nastavimo da ih se odričmo postavlja se pitanje za koga mi uopšte i navijamo.
 
Idemo dalje, utakmica po utakmica, to je jedini način razmišljanja koji ima smisla u ovakvom sistemu takmičenja.
Podseti me da sam hteo da kažem da mi je puno srce kada vidim Moku pored terena i da to polako postaje tradicija.
Mislim Moka ima raznih izjava i gafova, to je jedno..
Ali je Moka jedan od najvećih, i legenda ne samo Zvezde i Srbije nego i košarke u Evropi.
I puno mi je bilo srce a bogami i oko kada je Saša poljubio grb.
  • Like 5
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Luka Pokazna vezba osnova kosarke Mitrovic

Pefi Old skul uzvraca udarac Markovic

Branko Razbijac kladionca Lazic

Luca Duh Marcusa Wiliamsa koji hoda Vildoza

 

Clash Ovca klasicna kupio sendvice, sokove, cokoladice na pumpi na autoputu platio milion dinara.

 

Sve kako treba da bude veceras.

 

Zgazi ih sve.

Oooo

 

  • Like 3
  • Ha-ha 16
Link to comment
Share on other sites

I još jedna stvar. Devojke su večeras poražene u Francuskoj i to većom razlikom nego što su dobile u Beogradu čime su eliminisane u 1/16 finala Evrokupa.

 

Ukupna ocena je pozitivna, bilo ih je lepo gledati i ove godine u Evropi.

  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Kosjan Willavić said:

Tacno ga treba drzati makar zbog budalesanja na predstavljanju ekipe pre meca, kad je vec bespotrebno doveden letos 😄

Tacno kad bi djokovic bio gost na mecu ovaj bi mu priso u fazonu wasup bro i vratio nazad

  • Like 2
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Kosjan Willavić said:

Tacno ga treba drzati makar zbog budalesanja na predstavljanju ekipe pre meca, kad je vec bespotrebno doveden letos 😄

 

Treba ga ostaviti jedino u slucaju da ostane zabrana do kraja februara. Onda ne bi imalo smisla bilo koga otpustati, jer nece biti dolazaka 1/1. Ako pa bude sanse da se dovede nesto kvalitetno sto ce dodatno podici broj nasih kvalitetnih minuta u toku meca, treba biti ozbiljan i omoguciti to Dusku.

 

Sve je to super, jeste simpatican on, ali cisto kosarkaski, gubi se u odbrani i srlja u naladu. Jednostavno pravi vise stete nego koristi.

  • Like 5
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

Vildoza ce nam biti taj game changer u tekmama za trofeje. Bukvalno je neverovatno koliko nam znaci i koliko je dobar napadac, sam krem evropske kosarke. Danas je bilo dovoljno samo malo da ubaci trojku, da podeli neki pas i da se svi na terenu opuste i znaju da ce sve biti okej.

 

I da, Pefi i da je omasio sve trojke one, bukvalno vintage partija, nisam stigao statistiku da vidim, ali podelio je bar 10 asistencija, i jos pet su saigraci promasili. Vintage partija iz reprezentativnih dana kada je isto bio taj lik koji iz drugog plana sjebe citav skauting protivnika. On ako je u stanju da igra, ne cak ni ovako, moze i malo slabije od ovog, bukvalno je kao nacrtan bekap plej. 

 

Lazarevic igra ono sto smo svi jos prosle godine kod Radonje videli da moze, ali iz nekog razlgoa mu Radonja bas nesto i nije verovao. Povremeno ga ubacivao, imao je neke sekvence, ali sad je bukvalno pusten s lanca. Nadam se da nece biti klupiran kad se svi oporave, jer ima najmanji renome, ali je bas bitan igrac. 

 

Sudije bas tendenciozno krenule u 1/4, posle smo se odmakli toliko da im nije ni vredelo da kraduckaju. Nek se EL napase, od kad je krenula cela ova prica s Kampacom, imamo duplo gore sudjenje nego pre. 

 

Inace, mozda subjektivni utisak, al ovo je nasa najbolja utakmica od pocetka sezone. Mada, ruku na srce, Monako je kao nacrtana ekipa da ih dobijemo. Gomila sljakera sa jednim generalom koji igra basket za sebe, generalno ekipa bez nekog preteranog talenta, nisu ni nesto suterski inspirisani, bas onako da mozemo uvek lepo da ih dobijemo, takav mi je utisak, takve ekipe nam leze. 

 

Elem, Mike James kakav god da je kancer, meni je on najlepsi igrac za gledanje u EL kad ovako sipa kao danas. Uz to je podelio nekih par no look pasova, rispekt, pretalentovan kosarkas. 

 

I naravno, brat Holand koji ne ume da polozi levom rukom, a bek je, a igra EL. 

  • Like 25
Link to comment
Share on other sites

Kako divno veče..

 

Ovo je najbolja igra OVOG tima od kako je zajedno, kud i kamo bolje nego u Grčkoj. 

Napad upada u oči jer je funkcionisao kao nikada do sada, ali odbrana je bila ona koja je rešila meč. Mislim da niko sem Reala ne može u ovom trenutku da odigra ovako, meni, kome je to najbitniji deo igre pod obručima, ovo večeras je bilo tačno to što sam i stavio u gif - čista poezija. Savršene rotacije, udvajanja, preuzimanja, zagrađivanje, skok...pure love, pure pleasure.

 

Neverovatno je kako su Ivanović i tim kliknuli, jednostavno ne pamtim da sam ikada video nešto slično.

 

I da ne zaboravim, Pefi je odgirao utakmicu za kakvu zaista nisam mislio da je sposoban, i to opet ne mislim u napadu (a tu je bio praktično savršen) već u odbrani. Svaka rotacija, svaki pokret tačno na vreme, logično, rezonski, sa smislom i razumevanjem kako igre tako i individalnih karakteristika protivnika. 

 

Svrš.

Edited by Laki21
  • Like 28
  • Love 1
Link to comment
Share on other sites

Vrhunski protok lopte, bez oklevanja, svaki prostor se koristio za šut, bez previse okolišanja i premišljanja.

 

I dalje smetaju bespotrebno teski sutevi Nedovica. Trebao bi neko da mu izvadi statistiku, daj Boze da je 5% takvih pogodio. Npr Monako prilazi na 61:50 i ide napad posle nekoliko neiskoriscenih, bitan za prekid serije, uzima pretezak sut bez ikakve potrebe, naravno promasuje. Srecom oni nisu poentirali i nakon toga ide prvo dvojka pa Dobric trojka i prelomismo.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...