Jump to content

KK ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2022/23-Све што смо желели, све што смо хтели..


Šarac

Recommended Posts

35 minutes ago, mister-no said:

Sve je naopako krenulo.
A što se grbo rodi vreme ne ispravi.
Osvajamo sve i bukvalno nakon par dana Radonja odlazi. Gubimo kontinuitet.
Ok, nije jedini trener na planeti.
Da preskočimo ono valjanje u blatu oko raskida.
Prvi kontingent pojačanja Adams, Holand, Bentil, Martin, Ilić, Raduljica, plus trener Jovanović.
Realno, "dobro smo na kraju i ispali" ako se po jutru dan poznaje.
Sad, opet gubimo kontinuitet što je negde opet uslovljeno prethodnim prelaznim rokom. Niti smo dobili sadašnjost, niti budućnost a kamoli oboje.
Dobro, dobili smo balast za budućnost u vidu nekih igrača.
Jedino pozitivno je što će tu biti Topić, za koga bi trebalo pre svega strpljenja..
Od igrača jedini će mi nedostajati Dobrić. Kampaca ne možeš da ne voliš..
Osim Kaline, nemam ni neku posebnu želju. Možda Goran Dragić.
Duško, ne sviđa mi se toliko toga..
Ulazak u utakmicu, rotacije, i apostrofirao bih, gde sam mislio da će biti najjači, -mentalna priprema.
Mi smo bar navikli prethodnih godina da u ovako važnim utakmicama ne možeš u prvoj četvrtini da primaš 30p. Ili ne možeš a da ne napraviš bar 20 faulova, ima "krv da propišaju" za tih 30p.
I nisam očekivao da mu se desi "Cibona".
Izgleda da je Duško zaista najbolji kada je potcenjen.
Od pozitivnih stvari, ima zdrav pristup sportu, košarci, ne kuka na povrede i sudije..
I mora da ostane, prvo da vidimo tu njegovu selekciju, drugo kontinuitet, i treće ne vidim neko ozbiljno rešenje na vidiku. Rešenje koje ne znači ozbiljan rebuild.
Mada smo i ovako pred ozbiljnim rebuilding-om zahvaljujući vizionarskim prelaznim rokovima i poslovanju.


 

Slazem se dobrim delom. Ipak:

 

Radonjicev odlazak nije popratilo valjanje u blatu. To je bilo mnogo izrazenije nakon prvog mandata. Prosli put smo se rastali relativno civilizovano. Covek rekao da nece kod nas nego kod Grka za vece pare. Potpuno legitimno, mada ne bas ok, jer je dan-dva pre toga bilo sasvim sigurno da ostaje. Tu je Covic pristojno objasnio sta se desavalo kad je postalo neizdrzivo da se razlog njegovog i Kalinicevog odlaska ne komentarise. Prvi odlazak Radonjica je bio pracen durgacijom muzikom (Roaming i slicne stvari).

 

Neshvatljivo, barem sa danasnjeg stanovista, je sa kim smo mi hteli odbraniti titulu. Neshvatljivo na poziciji trenera, neshvatljivo na poziciji igrackog kadra. Raduljicin potpis je jednostavno neobjasnjiv. Adams, Bentil, Martin, Holland su delimicni ili potpuni promasaji struke (ili koga vec u klubu), ali to se dâ objasniti. Moze da se desi (pozeljno bi bilo ne u ovolikom broju). Raduljica je jednostavno... ne znam sta.

 

Doselekcija je bila kvalitetna, ali iz razlictih razloga stihijski odradjena. Gorak ukus ostaje zbog cinjenice da smo kasnije dobili neophodan novac nego komsije (to nije bila slucajnost), kojima zameram cinkarenje za neisplacene plate koje su nas kostale 2,5 meseca neigranja Campazza (da, mislim da je Gazda tu rekao istinu). Kako je njihov poreski dug (sto nije nikakva tajna) ostao bez posledica, to je misterija. Moje glasno razmisljanje da i mi treba da prestanemo placati porez je izgleda usvojeno. Sad ga ni mi ne placamo izgleda.

 

Za Duska sam rekao sta mislim. Jedna od boljih stvari je da gleda zdravo, racionalno i sportski na rivalitet. Znaci, ne mora sve biti na zivot i smrt, postoji day after. Jakovljevic mu sinoc na Areni upravo to zamerio. Zamerio mu je, s druge strane s potpunim pravom, da je ocajno spremio utakmicu i da mu je ekipa u 1. poluvremenu izgledala nakaradno u odbrani.

 

KKP nas je dobio zbog veceg kontinuiteta oko igrackog kadra, boljeg timinga oko priliva sredstava i najvise (u stvari jedino) zbog naseg kiksa u Zagrebu. Bez toga tu im ni Zoc ne bi bio od pomoci. Sinoc dobiti kod njih nije bilo realno, ali opet smo bili u dometu da se nisu u serijama masili ziceri i slobodna bacanja sto nas prati celu sezonu (bacanja posebno). Ponavlja se ono da smo domaca ekipa i da na strani imamo sansu kad se protivnik opusti i/ili potceni. Ako nas tad krene i protivnik se ne probudi na vreme, imamo sansu. Tako smo dobili Oly, Maccabi. Ali, to zavisi ponajvise od protivnika. To se sinoc nije desilo, kao ni protiv Zalgirisa ili  PAO u gostima gde smo sâmi gubili dobijene meceve. Ako je do nas, onda se skupe odredjeni delovi tela i samoubijanje i prosipanje mleka je neminovnost. Sinoc smo opustili ruku kad smo bili na -20, pogodili trojke u serijama, ali kad je opet bilo stani-pani, nista. Ni bacanja, ni otvoreni sutevi, ni polaganja, ni skok. Paraliza.

 

Sledeca sezona znaci opet remont. Imali smo mnogo igraca koji su dovedeni i koji su nam sirili roster. Na kraju se opet svelo na to da smo se mogli pouzdati na njih nekoliko, a ostali su zakazali. Sad cemo videti da li ce Dusko praviti cut kao Zoc i zahvaliti se pojedincima, iako neki od njih i imaju ugovor. Pitanje je naravno da li su ti rastanci finansijski podnosljivi. Kako god, sad pamet u glavu i pametno trositi novac. KKP ostavlja utisak da mnogo smislenije ulaze novac koji ima i da to barem izvana gledajuci izgleda profesionalnije. Ja ne znam sta se planira se Teodosicem, ali zaista nisam za njega. Imam utisak da bismo njime dobili Pefi 2.0 situaciju. Jednostavno, ako zelimo da takmicarski budem konkurentni u EL ne trebaju nam igraci ciji je prime prosao, ma koliko oni bili zvucno ime. Em su takvi igraci u godinama i ne pruzaju vise onaj kvalitet na kojem su potpuno s pravom i neosporavano izgradili ime nego su mnogo podlozniji povredama. Jednostavno, ako se ima para, njih treba trositi na igrace u prime. Neka ih bude manje, ali da su nosioci. To je bolje nego da pravimo ergelu gde ce ih dobar deo sedeti na tribinama izvan rostera ili biti na terapijama.

 

 

  • Like 6
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, Ljubitelj baklave said:

Niko nije skinuo KKCZ sa ABA trona, tj jeste, ali ne na nacin koji bi trebao da bude prirodan ( sistem, mukotrpan rad, kontinuitet itd itd ), sve je ovo zamenjeno sa ubacivanje enormne kolicine para u dve sezone, tako da ne obazirem se ja na taj njihov "sistem" koji je na staklenim nogama ( citaj: drzavna jasla ) , kao sto je otvorena cesma, tako moze i da bude zatvorena, u roku od odmah i za nas i za njih i da se oba tima vrate u blato, gde ce opet KKCZ da ima prednost. 

 

Isto smo i mi tako njih skinuli, isto su i oni tako izdominirali devedesetih... Pricali smo vec o tome. Nekome smrkne, drugome svane. I sve to je politicka odluka.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Koliko Nebojsa Covic voli klub i postuje navijace smo mogli po ko zna koji put da vidimo sinoc gde je bukvalno tri minuta posle poraza i gubitka titule u Aba ligi njegova pudlica objavila koji igraci odlaze i za koje pare. To je valjda bila najbitnija cinjenica da se obznani u tom trenutku tik po zavrsetku poraza da eto i tako pokazemo sta nam rade. 

Saznasmo tako i detalje ugovora Dobrica i Vildoze. Ne znam da li je normalno ali svakako znam da nije uobicajna praksa da treci klub objavljuje detalje ugovora izmedju igraca i novog kluba. Pogotovonl sto nikako ne saznasmo kolike su plate nasih igraca npr Raduljice ili koliko je imao Filip Covic, tako da ako nismo zaratili i sa Pao i Virtusom do sada eto lepe prilike da nas napuse zbog spekulacije sa visinom ugovora njihovih igraca ako je to tamo u opste i tajna.

 

Niko nikada u ovoj zemlji nije odgovarao za los rad i lopovluk pa tako nece ni ovaj frustrirani isprdak za sve ono sto je ucinio u ovoj sezoni, od Raduljice, Holanda u Portoriku, zajebancija sa Topicem i Kampacom pa do uzgajivaca grla krupnog zuba Jovanovica na mestu trenera. 

 

Sto se komsija tice konacno iskukali titulu Obraefekat moze gusla kako je na jedvite jade sa siromasnim rosterom uspeo da pobedi globtroterse dok mu deca pokazuju srednjake majke se smeju a sudije sviraju klizanje Pantera kao faul. I da obavezno napomene kako radi za ljubav ne za platu.

I ovde sto se tice Covica pometlan si i u sudijskoj organizaciji od strane Zorana Savica lika koji drezdi ispred sudijskih svlacionica dok ti pises saopstenja koja vise ni Bagzi ne cita samo ih forvarduje. 

 

Nije problem poraz jer sa vremena na vreme on dobro i dodje da se redovi prociste. Ovde je problem sto ni posle xy poraza necemo nauciti nista a dokaz tome su ciljano pusteni tvitovi od sinoc i najavljani dolazak Teodosica u 37 godina. Covic i ekipa su u fazonu nismo mi nista lose radili nego su nas sile mraka i bezumlja prevarile ali dobro uvek pobedi na kraju. 

 

Da se ne naljuti niko znam koliko ja volim ovaj sport i klub ali svako pracenje ovog kluba dok je Covic u klubu me podseca na sns i Vucica koji dok se drzava raspada dize plate i daje neke podsticaje deci do 16 godina a narod kaze vidi bre oni prosli nisu ni davali. Tako i sada ode titula posle najgore vodjenje sezone od strane uprave ikada ali tri min posle toga AAAAAAA EVROLIGA DAJ TEODOSICA IDEMO CIGANI OSVAJAMO SVEEEE.  Mozda i zasluzujemo Covica ne znam...

  • Like 33
Link to comment
Share on other sites

Ja ne znam šta je čudno i neobjašnjivo kod Raduljice. Lik je potpisan po instrukciji, ne da bi igrao već da se izravnaju neki računi/izvuče neka kinta, i to je to. Ne treba uopšte tražiti neku "košarkašku" logiku u njegovom potpisu. Preofirno je to odrađeno pa im generalno jebem mater ali to je to. 

  • Like 7
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

11 minutes ago, Kankkunen said:

Problem je što jedna pogrešna selekcija upropasti dve do tri sezone.

Sad smo u situaciji da ponovo gradimo od temelja, kontinuiteta nigde.

Baš to sam rekao u nekim od prethodnih postova, veliki je problem što ovoliko (najmanje 2 sezone, od dolaska Obradovića) kaskamo i kasnimo u svim stvarima za ozbiljan rezultat u EL u odnosu na komšije, i po kvalitetu i po ozbiljnosti - znači i logistika, i uprava, i trener i stručni štab, i igrački kadar, i (koliko god to trivijalno i/ili smešno zvučalo, tako je) kondicioni, fizio i medicinski staf, i marketing i ostale neizostavne kockice koje su potrebne i pod moranjem za prvenstveno jedan ozbiljan i kvalitetan EL klub, a onda i isti takav rezultat u EL.

 

Moguće i da će nenadoknadivo biti, i da će se "odlepiti" i "pobeći" nam, ne daj Bože, ali ne bi me uopšte to čudilo, ali ajde videćemo već nadam se vrlo brzo i vreme ispred nas će pokazati i reći odgovore na ova pitanja.

Edited by Шутер из блока
Link to comment
Share on other sites



Čović u narednoj sezoni ovako ukiseljen, mator i bolešljiv može biti samo gori a tu mu je potencijal sky high. Lepo je iznad neko primetio da samo žena može da ga trpi pa sede tamo iza koša sami ko izopštenici jer to i jesu.
Čokijev karakter, ili ono što je ostalo od njega, dokazano nije sposoban da uči iz svojih grešaka jer mu sujeta to ne dozvoljava a poltroni kojima se okružio će mu uvek polizati svaku govnjivu odluku.
Decenijsko nepostojanje ni trunke odgovornosti, sankcije ili kazne za greške i loše povučene poteze ga je dodatno iskrivilo do ove forme jedne tužne kreature koja nema u upravi jednog sposobnog profesionalca od poverenja kao desnu ruku, ni nekog savetnika - stručnjaka od integriteta koji je duže u klubu ali verovatno ni iskrenog prijatelja. 

To samo Vesna može ili mora da trpi ali mi ne bi trebali da moramo...

Mislim da samo navijači mogu da ga oteraju...da je vezir 'teo, to bi se već desilo.

Kakve fijoke i folderi...nismo deca.
 

Edited by Wingwalker
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, Mendez said:

Ja ne znam šta je čudno i neobjašnjivo kod Raduljice. Lik je potpisan po instrukciji, ne da bi igrao već da se izravnaju neki računi/izvuče neka kinta, i to je to. Ne treba uopšte tražiti neku "košarkašku" logiku u njegovom potpisu. Preofirno je to odrađeno pa im generalno jebem mater ali to je to. 

Apsolutno tako, samo zato da se operu i izvuku pare iz kluba, samo još jedan u nizu kombinacija posle Kešelja, Antića, Cirbesa u drugom mandatu, pa i Kuzmića ove dve sezone, možda ima još nekih takvih slučajeva ali sad ne mogu da se setim. Ako, ne daj Bože, dođu Teodosić, Marjanović i/ili Bjelica (znači ijedan od ovih, a ne bi me uopšte začudilo i nekoliko/svi ovi) to će značiti da se nastavlja sa ovim, sada već nažalost ustaljenim (a naravno uopšte nedopustivim i zločinskim, znači ni NI JEDNA, a kamoli ovoliko) kombinacijama.

Edited by Шутер из блока
Link to comment
Share on other sites

18 minutes ago, Tamburinjo said:

Koliko Nebojsa Covic voli klub i postuje navijace smo mogli po ko zna koji put da vidimo sinoc gde je bukvalno tri minuta posle poraza i gubitka titule u Aba ligi njegova pudlica objavila koji igraci odlaze i za koje pare. To je valjda bila najbitnija cinjenica da se obznani u tom trenutku tik po zavrsetku poraza da eto i tako pokazemo sta nam rade. 

Saznasmo tako i detalje ugovora Dobrica i Vildoze. Ne znam da li je normalno ali svakako znam da nije uobicajna praksa da treci klub objavljuje detalje ugovora izmedju igraca i novog kluba. Pogotovonl sto nikako ne saznasmo kolike su plate nasih igraca npr Raduljice ili koliko je imao Filip Covic, tako da ako nismo zaratili i sa Pao i Virtusom do sada eto lepe prilike da nas napuse zbog spekulacije sa visinom ugovora njihovih igraca ako je to tamo u opste i tajna.

 

Niko nikada u ovoj zemlji nije odgovarao za los rad i lopovluk pa tako nece ni ovaj frustrirani isprdak za sve ono sto je ucinio u ovoj sezoni, od Raduljice, Holanda u Portoriku, zajebancija sa Topicem i Kampacom pa do uzgajivaca grla krupnog zuba Jovanovica na mestu trenera. 

 

Sto se komsija tice konacno iskukali titulu Obraefekat moze gusla kako je na jedvite jade sa siromasnim rosterom uspeo da pobedi globtroterse dok mu deca pokazuju srednjake majke se smeju a sudije sviraju klizanje Pantera kao faul. I da obavezno napomene kako radi za ljubav ne za platu.

I ovde sto se tice Covica pometlan si i u sudijskoj organizaciji od strane Zorana Savica lika koji drezdi ispred sudijskih svlacionica dok ti pises saopstenja koja vise ni Bagzi ne cita samo ih forvarduje. 

 

Nije problem poraz jer sa vremena na vreme on dobro i dodje da se redovi prociste. Ovde je problem sto ni posle xy poraza necemo nauciti nista a dokaz tome su ciljano pusteni tvitovi od sinoc i najavljani dolazak Teodosica u 37 godina. Covic i ekipa su u fazonu nismo mi nista lose radili nego su nas sile mraka i bezumlja prevarile ali dobro uvek pobedi na kraju. 

 

Da se ne naljuti niko znam koliko ja volim ovaj sport i klub ali svako pracenje ovog kluba dok je Covic u klubu me podseca na sns i Vucica koji dok se drzava raspada dize plate i daje neke podsticaje deci do 16 godina a narod kaze vidi bre oni prosli nisu ni davali. Tako i sada ode titula posle najgore vodjenje sezone od strane uprave ikada ali tri min posle toga AAAAAAA EVROLIGA DAJ TEODOSICA IDEMO CIGANI OSVAJAMO SVEEEE.  Mozda i zasluzujemo Covica ne znam...

Razumem bes i delimicno opravdanu kritiku.


Ali, bez Covica dobrim delom ne bi bilo danasnje Zvezde sa ovoliko (20tak?) titula u zadnjih 10tak godina. Mislim da se prelako prelazi preko te cinjenice.

 

Da je rukovodstvo kluba gresilo, jeste. Da se neka dovodjenja igraca jednostavno ne mogu objasniti, sigurno. Ali, mislim da je u situaciji koja vlada u drzavi nerealno ocekivati da neko sa drugim odlikama/osobinama moze voditi bolje ovaj klub. Verovatno ima i takvih ljudi, bez dileme. Ali, plediram za to da se bilo kakve promene takve vrste promisljeno urade, a ne u afektu koji bi doneo stetu. Ako treba da bude promena u upravi, onda to moraju biti strucni i provereni ljudi. Ostoyah 2.0 za Zvezdu (ne samo da je kosarkaski neuk nego i drzavni covek jedan kroz jedan)? Ne, hvala. I valjda je svima ovde jasno da ti novi ljudi moraju biti u dobrim odnosima sa vladajucom strujom. A to je, mislim, velikom broju ljudi koji zele da vide ledja Covicu po svaku cenu, ponajveci problem. Zata treba dobro razmisliti, koga treba menjati i ako se vec menja ko treba da dodje. Dakle samo kazem, watch what are you wishing for.

 

U vezi toga pitanje, sta je sa Covicem zdravstveno? Nije bio ni na G4, a sinoc ga nisam ni ocekivao u Areni.

  • Like 2
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

19 minutes ago, Kankkunen said:

Problem je što jedna pogrešna selekcija upropasti dve do tri sezone.

Sad smo u situaciji da ponovo gradimo od temelja, kontinuiteta nigde.

Eh sad... Kontinuitet ponovo nigde, a titula imamo u serijama.

 

Jesmo usrali ovu sezonu, nemamo kontinuitet u tom kvalitetu koji i ja zelim i koji nam je potreban, ali da cemo zbog toga 2-3 sezone biti u bedaku ne verujem. Jednostavno, ove sezone je protivnik podigao konkurenciju na veci, profesionalniji nivo, jedva nas dobio i ako prihvatimo bacenu rukavicu ima sanse da se vratimo bolji i jaci u svakmo pogledu.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, drakon1 said:

Razumem bes i delimicno opravdanu kritiku.


Ali, bez Covica dobrim delom ne bi bilo danasnje Zvezde sa ovoliko (20tak?) titula u zadnjih 10tak godina. Mislim da se prelako prelazi preko te cinjenice.

 

Da je rukovodstvo kluba gresilo, jeste. Da se neka dovodjenja igraca jednostavno ne mogu objasniti, sigurno. Ali, mislim da je u situaciji koja vlada u drzavi nerealno ocekivati da neko sa drugim odlikama/osobinama moze voditi bolje ovaj klub. Verovatno ima i takvih ljudi, bez dileme. Ali, plediram za to da se bilo kakve promene takve vrste promisljeno urade, a ne u afektu koji bi doneo stetu. Ako treba da bude promena u upravi, onda to moraju biti strucni i provereni ljudi. Ostoyah 2.0 za Zvezdu (ne samo da je kosarkaski neuk nego i drzavni covek jedan kroz jedan)? Ne, hvala. I valjda je svima ovde jasno da ti novi ljudi moraju biti u dobrim odnosima sa vladajucom strujom. A to je, mislim, velikom broju ljudi koji zele da vide ledja Covicu po svaku cenu, ponajveci problem. Zata treba dobro razmisliti, koga treba menjati i ako se vec menja ko treba da dodje. Dakle samo kazem, watch what are you wishing for.

 

U vezi toga pitanje, sta je sa Covicem zdravstveno? Nije bio ni na G4, a sinoc ga nisam ni ocekivao u Areni.

Imao je neku (koliko sam čuo hitnu) operaciju (ja čuh srca, ali @Filbi napisa da je valjda stomačna aorta u pitanju).

Edited by Шутер из блока
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

33 minutes ago, John Terry said:

 

Isto smo i mi tako njih skinuli, isto su i oni tako izdominirali devedesetih... Pricali smo vec o tome. Nekome smrkne, drugome svane. I sve to je politicka odluka.

 

Koliko se secam , 2014 su pukli od Nolana Smitha, a igrali su Evroligu te sezone. Ostali su bez Evrolige za narednu, KKCZ je dovela to leto Jovica i Kalinica iz Kragujevca, Bobi je bese bio vec kod nas, iz Mege, Zirbes, Laza itd itd, samo je Markus dosao od tih jacim imena, ali ni blizu ugovora danasnjih. Porediti KKCZ sa KKP 2014 i 2023 je ludilo. 

Pogledaj tim koji je imao Vujosevic u 1/2 te sezone, dobili smo ih nakon 1 1 u prve dve kod nas, dve na strani kod njih. 

 

Timovi slicnih rostera i budzeta, posteno je uzeta titula sa hard workom i bez milonskih ulaganja. Ovo sto su oni uradili od 7. mesta ABA lige i 8 mil duga za porez, preko noci, to nije normalno niti bilo gde moguce , sem u Srbiji. Nikakav sistem, vec kupljeno preko noci, kao kad ti rodjak pokloni Ferari , dobio na lutriji i eto, dao ti poklon. 

 

Smesno je uopste porediti tadasnju Zvezdu i ovaj KKP. 

  • Like 11
  • Thanks 3
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Isključivi krivac za ovu sezonu je Nebojša Čović.

U sezoni gde ti se glavni rival dodatno pojačava sa kvalitetnim igračima,ti se zajebavaš sa izborom trenera,postavljaš Dovlu koji ne može da vodi EK ekipu.

Nagomilavanje igračkog kadra sa igračima sumnjivog kvaliteta.(Holand,Adams,Bentil) Plus dovodjenje igrača se radilo neplanski.

Ortačka kombinacija sa Raduljicom,gde lik sedi pored klupe u mokasinama,igra svaku desetu utakmicu po dva minuta,a dobija uredno platu.

Napravio je dosta dobrih stvari za Zvezdu,ali taj njegov stav mogu sve sam,uglavnom može biti poguban po nas.

 

Duško je izvadio na neki način ovu sezonu,onaj početni bum,dva trofeja,finale ABE,borba za TOP8.

Sve sa ekipom koju nije selektirao,odradio pripreme.

Imao je i on minusa što se tiče nekih stvari,ali smatram da je odradio dobar posao.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, drakon1 said:

Razumem bes i delimicno opravdanu kritiku.


Ali, bez Covica dobrim delom ne bi bilo danasnje Zvezde sa ovoliko (20tak?) titula u zadnjih 10tak godina. Mislim da se prelako prelazi preko te cinjenice.

 

Da je rukovodstvo kluba gresilo, jeste. Da se neka dovodjenja igraca jednostavno ne mogu objasniti, sigurno. Ali, mislim da je u situaciji koja vlada u drzavi nerealno ocekivati da neko sa drugim odlikama/osobinama moze voditi bolje ovaj klub. 

 

Ni najmanje nisam besan, da mi je krivo zbog poraza jeste ali bes nije medju mojim osecanjima trenutno.

Krivo mi je sto se po ko zna koji put navijaci kkcz smatraju ovcama i tri minuta posle titule izlaze vesti od strane istog tog Covica koji igrac napusta klub i za koje pare. 

To je smisljeno pustanje da bi se denfovao poraz, da se pokaze kako eto otese nam igrace za silne novce a eto i ako neko pomisli da smo izgubili jer su se ovi stekali zbog novih ugovora nije na odmet. Samo da niko ne priupita za odgovornost Covica i nepostojece uprave, mada i ko ima da pita, Nadzorni odbor mozda 😄 😄

 

Raduljica morao da dodje da bi dobili pare, kog raduljicu su uvalili Ostoji? Tristana Vukcevica? A oni ponudili produzetke celom timu a mi od nule opet zbog sjajnog visegodisnjeg planiranja strucnjaka u upravi. 

 

Da se ne zajebavamo, Covicevo je bilo da dodje razmontura sudijsku hobotnicu i njegovo je proslo istekom prvog mandata Dejana Radonjuca kod nas. Sve posle je neka gurka na silu mucenje lutanje u mraku i lecenje duboko usadjenih frustracija Filipove porodice ciji je kkcz bila talac tih godina. 

 

To sto je rukovodstvo kluba gresilo nikakav problem gresimo i ti i ja i svi mi na poslu svaki dan u odredjenoj meri, problen je sto rukovodstvo nije izvuklo ama bas niti jedan promil pouka iz tih gresaka nego je tvrdoglavo u 1001 saopstenju tvrdilo mi smo savrseni svi drugi su krivi i stalno protiv nas. Taj sns 1984 sistem vladavine mi je jako mucan za pratiti i svariti.

 

Valjda je neki red da nakon zavrsene sesone napravis kzs sa nekim presekom, uputis navijace sta da ocekuju, odgovoris i na nezgodna pitanja das neki info u kom ce se pravcu kretati klub, a ne da tri min posle poraza i gubitka titule obelodanjujes ko gde ide i za koje pare. Sve to ukazuje da Nebojsa Covic i tih par nesposobnjakovica oko njega nemaju pod jedan zrno samokritike a pod dva ne misle da menjaju kurs koji su zauzeli koji po mom dubokom uverenju nije dobar ni za KKCZ ni za kosarku u Srbiji generalno.

 

Zato je moj jedini nacin borbe da se distanciram od toga svega, ne zbog gubitka titule vec zbog zadrzavanja te zrne samopostovanja da me jedna hodajuca sujeta Nebojsa Covic ne pravi kretenom na svakom koraku sa izgovorima tipa mi sve posteno a nama Glikman tako, i Bodiroga nam namestao raspored (da to je rekao) toliko sebi dugujem.

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Daj boze da ne grešim, ali uopste me ne greje sunce za igranje u EL iduce godine. Čović je bas zategao odnose sa njima. A tu je i  faktor drukanja koji i nije baš izmišljotina, narocito ono sa malim Topicem.

Psihopata nama kupovati divlju kartu nece sigurno, jedino ako nas ti razbojnici sami pozovu.

Link to comment
Share on other sites

Sve se tešim da ova njegova bolest nije slučajna i to baš u ovom trenutku. Nadam se da priprema teren za odlazak u penziju. I to uskoro. 

Edited by Čočo
Ispravka dodato gde da ode. 😅
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Izuzetno teška sezona za praćenje. Imam osećaj da je letošnji neuspeh Čovića u zadržavanju Radonjića i Kalinića bio pre par godina. Toliko se sve odužilo.

 

Pre svega čestitke svima koji podržavaju KKP. Izuzetna sezona i zaslužena titula. Sinoć nisam imao ni trenutak vere da možemo da dobijemo. Em smo slabiji, em smo loše selektovani i na samom kraju uopšte me nije kupio Ivanović. Ipak je ovo verzija Ivanovića iz 2023.

 

Ja sam za smenu ove uprave još od 2017. godine. Zašto? Zato što smo od prvog odlaska Dejana klub bez ikakve koncepcije. Prepušteni smo samovolji nekadašnjeg inženjera. Čović kao nužno zlo je izgubio nužnost. Mada moram priznati da je čovek uspeo da radi gori posao nego što sam očekivao.

 

Pričaju se bajke o njegovim zaslugama u prethodnih 12 godina. A zaboravlja se kad nam je budžet dostigao nivo Partizanovog. A to je bio maj 2012. A svi nažalost znamo šta se tad desilo. Sinoć sam zbog tog dogadjaja proveo prvu četvrtinu na protestima protiv nasilja.

 

I tako smo došli do ovog stanja. Nismo više šampioni, nemamo više najveći budžet, logistika kluba slaba, pravna služba se bruka, nemamo sportski mendžment a mladje kategorije su bez učinka. I na kraju, pitanje duga je otvoreno pitanje. Koliko sam shvatio Čović doktor Nebojša je izjavio da je dug 1,2 miliona (izvinjavam se ako sam pogrešio), neki su ovde pisali i da je dug čak 8,5 miliona.

 

Eto toliko za ovu sezonu, vidimo se kad krene prodaja sezonskih.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Svaka cast nasim igracima na fer ponasanju i odnosu, nisu glumeli mandrile vec bili sportisti u pravom smislu te reci. Ne moze se vecno osvajati sve, idemo dalje. Ako se igra EL mora se konacno podici lestvica i selektirati ozbiljan tim, a ako se igra EC imacemo vise prostora da guramo malog Topica i ja bi bar jos 1-2 prospekta, a ostalo da budu iskusni granicni el igraci. Meni iskreno ne bi smetao ni ovaj drugi scenario ako je ekipa lepo skockana i ima talenta.

Link to comment
Share on other sites

Čoveče bre dobili su i dobru podršku ne pred jednu, već pred 2 utakmice - što je i samo premija za njih s obzirom da motivacije, želje, energije, htenja, žara, agresivnosti, koncentracije i fokusa NIJE SMELO bukvalno ne da im manjka, nego da najmanje budu prisutne ove stvari na maksimumu, a pod moranjem je bilo da kod apsolutno svih, počevši od Ivanovića i njegovog stručnog štaba, pa onda na dalje svakog igrača pojedinačno bez ikakvog izuzetka, bude i na više od maksimuma u ovakvim utakmicama i protiv ovog protivnika (protiv njih ne samo u ovim utakmicama, već u apsolutno svakom derbiju nebitno da li je u regularnom delu ili u plejofu, derbi je derbi), a oni i posle na jedne i posle druge podrške doslovno ništa nisu vratili onako i onoliko koliko su morali bukvalni, i samo isto pokazali na terenu kao i u toku apsolutno cele sezone - bez svih ovih stvari kod apsolutni svih u klubu na najmanje maksimalnom nivou, a morali je i više od maksimuma, nekonstantno, od sjaja do očaja, nestabilno, raštimovano totalno, totalno izgubljeno i pogubljeno na obe strane terena, a pogotovu u odbrani, ali isto tako i u napadu, nespremno, bezidejno, previše praznih minuta i hodova, Tantalove muke u napadu, amaterski "napadi", totalno besmislene i nelogične rotacije i petorke, amatersko vođenje utakmica i priprema istih, taktika i game plan/strategija, itd., a sve njih koji čine celinu na terenu baš bilo briga za priredbe koju su im predstavili navijači i samo nastavili u istom tonu kao i apsolutni cele sezone, a pogotovu u utakmicama u gostima, i pogotovu u prvim poluvremenima istih. Nedopustivo, amaterski, a onda i bezobrazno i sebično.

24 minutes ago, Čočo said:

Sve se tešim da ova njegova bolest nije slučajna i to baš u ovom trenutku. Nadam se da priprema teren za odlazak. I to uskoro. 

To je i meni palo na pamet da nije možda "slučajno", ali reko neću da kujem teorije zavere i tako razmišljam i pričam kad je zdravlje u pitanju, jer zaista nema potrebe za tim, i ne želim da grešim dušu.

Edited by Шутер из блока
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...