Jump to content

KK ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2022/23-Све што смо желели, све што смо хтели..


Šarac

Recommended Posts

Kakvo je raspoloženje među narodom, da ne kažem ciganijom ? 🙂

 

 

Nadam se da smo zdravi i orni za jednu lepu seriju sa komšijama

 

Vildoza, Dorić , Fankoste spremni ?

 

Raduljica spremio kamion za proslavu ?

 

 

Ajde igraj i bori se...

Edited by Filbi
Link to comment
Share on other sites

Iako su najave u vezi ucesnika u EL naredne sezone takve da ovo finale ne mora da bude na krv i na noz, ipak ce ishod odrediti koja ekipa je imala uspesniju sezonu. Ukoliko izgubimo, tesko da cemo utehu naci u trofejima KRK i KLS, isto vazi i za Partizan i njegovo ucesce u top 8 EL. Citava sezona je na neki nacin prosla u poredjenju dva kluba, rezultata u EL, trenera, igraca, timske igre i sada smo dosli do trenutka kada sve to mora da se prelomi u korist jedne ili druge strane.

 

Ne znam da li ce Vildoza biti spreman, ali njegov izostanak je veliki hendikep. Ipak je on neko ko u dobroj meri moze da rastereti Kampaca i odmeni ga kada nije na parketu, sto se ne moze reci za recimo Markovica. S tim u vezi, od velike vaznosti ce biti da Nedovic bude na nivou. Sledeca stvar koja me brine je utisak da u poslednje vreme u napadu mnogo zavisimo od Mitrovica. Iako Kampaco jeste prvi igrac tima i neko ko na sve strane donosi kvalitet i energiju, Mitrovic nam je postao fokus u napadu i sta god se dobro desava u tom segmentu on je deo toga. Da li direktno poenima i asistencijama ili samo otvaranjem  iz pika cime pravi zbrku u protivnickoj odbrani. Problem je sto postoje realne sanse da sve to bude neutralisano ukoliko ga Lesor bude ponovo fizicki unistio, pre svega u odbrani. I zbog toga ce takodje biti bitno da imamo Nedovicevih 20ak poena na raspolaganju iz individualnih poteza. Naravno, ovde se mora spomenuti i Martin koji ponekada izgleda kao da ga je neko naterao puskom da igra, ali ako i on bude na nivou sanse nam poprilicno rastu.

 

Ono gde ocekujem pomak u odnosu na prethodne derbije je odbrana na Ledeju. Bentil je sada u mnogo boljem stanju i formi, fizicki apsolutno moze da parira Ledeju i ocekujem da ga svede na one partije kada ga je cuvao Davidovac. Videcemo u tom slucaju kakva ce biti minutaza Petrusevu, ali verujem da ce on dobiti svoje minute i na 5, pogotovo protiv Smailagica. Sto se tice spoljasnje linije samo jako i agresivno, ne sumnjam da ce Lazic, Pefi, Lazarevic i Dobric da izmaltretiraju njihove najbolje napadace. 

 

I naravno Kampaco. Mislim da covek zivi za ovakve utakmice i da ce najbolju kosarku u nasem dresu da pruzi upravo sada. Postovanje za sve igrace oba kluba (a stvarno ih je mnogo dobrih), ali Kampaco je prva zvezda ovog finala i verujem da ce u zavisnosti od njegovih partija u najvecoj meri i da zavisi krajnji ishod. Jer, mogu Panter ili Ledej da ubace 20+ poena, ali ostali su onda statisti, dok je Kampaco neko ko cini saigrace boljim i u stanju je da bez postignutog poena promeni tok utakmice svojim potezima.

 

  • Like 16
Link to comment
Share on other sites

Iako je trofej KLS odavno devalviran, a ove i prošle godine još više poseravanjem KKP na matično takmičenje, lepo je videti naše momke sa novim trofejem u rukama posle svega kroz šta se prošlo ove sezone. Sad mi deluje da nas je Vlada Jovanović vodio pre 10 godina, oduži se sezona.

 

Što se tiče finala ABA lige, samo jedna poruka za komšije - dođite na šampione!

  • Like 23
Link to comment
Share on other sites

Hvala Marvinu sto se setio da donese cvece ostali izgleda zaboravili sta je domaca liga. 

 

Jedva cekam pocetak sutra, da vidim petorku dal ce biti Kuzmic Dobric Lazic pa da standardno jurimo minus 10 ili idemo od prve sekunde u meso i nadigravanje. 

  • Like 3
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

29 minutes ago, Tamburinjo said:

Hvala Marvinu sto se setio da donese cvece ostali izgleda zaboravili sta je domaca liga. 

 

Jedva cekam pocetak sutra, da vidim petorku dal ce biti Kuzmic Dobric Lazic pa da standardno jurimo minus 10 ili idemo od prve sekunde u meso i nadigravanje. 

Kampaco Nedović Lazić Petrušev Martin

Tipujem na ovu petorku, kao najčešću u zadnje vreme.

Edited by Stanko1997
Link to comment
Share on other sites

Mene samo zanima ovo stanje sa povredama. Nekako mi čudno da nigde nema informacije ko je spreman od skoro povredjenih. Kao da se kriju karte. Biće ovo žestoka borba gde će i najmanje sitnice da odluče kraj. 

Link to comment
Share on other sites

Kriju se karte, ali mislim da je stanje jasno, svi su spremni sem Vildoze. Sudeci po tome kako je usporeno hodao juce u Zelezniku i koliko je bio oprezan pri svakom koraku, bice dobro ako se uopste pojavi na parketu tokom finala. 

  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

Mislim da najviše šansi imamo sad u prvoj utakmici. Da ih odmah brejknemo pa lagano bez pritiska da odigramo drugu. Meni se čini da nije teže prirode Lukina povreda. Nadam se da je iz preventive propustio jučerašnju utakmicu. Očekujem ga sutra u timu mnogo će nam značiti sad kad je ušao u formu. 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...