Don Dusko Posted March 10, 2023 Share Posted March 10, 2023 (edited) Mi smo onaj run imali na neverovatnog Vildosu koji posle povrede nije ni senka tog igraca(utice i rotacije i cime je okruzen) Previse Dusko pametuje . Ima i do njegove tvrdoglavosti koja cega opet kostati posla. Edited March 10, 2023 by Don Dusko 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 10, 2023 Share Posted March 10, 2023 Skandal epskih razmera. Skandal 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted March 10, 2023 Share Posted March 10, 2023 Duško, da se ne ljubimo, daj i ovog njegovog pomoćnika, barem je pokazao da ume na kupu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted March 10, 2023 Share Posted March 10, 2023 Sta kazu argentinski komentatori? Jel se i dalje odusevljavaju? 😂 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted March 10, 2023 Share Posted March 10, 2023 Ma propao je Dusko skroz, da se ne lazemo. Morace Radonja da spasi situaciju, ako izgubi od Partizana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted March 10, 2023 Share Posted March 10, 2023 Baš me zanima hoće li otići sutra. Ovakvo gaženje imidza kluba (kakvog takvog) je nedopustivo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted March 10, 2023 Share Posted March 10, 2023 Nemogu da krivim Kampaca on je ocekivao da ce ovde guliti 30minuta a ono ulazi uvek kad stvari krenu nizbrdo bez ritma i icega i onda ocekujes da te izvuce. ON TREBA DA TI STARTUJE A NE DA TI ULAZI SA KLUPE. 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted March 10, 2023 Share Posted March 10, 2023 Dusko je ili bio najarecniji covek na svetu u novembru/decembru, da mu se onako poklope rezultati ili mu je polovinom januara Bentil pao na glavu sa 3 metra i resetovao ga na Vladu Joa. Taj nivo cinizma i nicim osnovane nadmenosti tokom vodjenja utakmica su doveli do toga da ga Pao koji je na nivou Igokee ili Mornar, cuj mene Alba, samaraju kurcem u EL. Vrti sumanute petorke, startuj sa rukoemtasima pa cekaj da te Lilard Nedovic i AD Petrusev vracaju u zivot. Pa ih klupiraj i daj nazad rukometase. Kraj sezone sto se mene tice. 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted March 10, 2023 Share Posted March 10, 2023 Ovo je za rubriku "Sala, komika" da se posten narod nasmeje malo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 10, 2023 Share Posted March 10, 2023 Dejo vrati se, spasi nas 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drako Posted March 10, 2023 Share Posted March 10, 2023 Taman sam bio preskocio par utakmica, i sad gledam ovo... ne znam kako ovo da nazovem...nije ni rasulo, ni beznadje... Ja se zaista nadam da mi vise necemo igrati EL. Gledao sam i one raspad ekipe koje su se borile za goli zivot, zagrizeno, sa ljubavlju... Prosle godine sam prvi put odustao, na kraju ni aba nisam gledao a sad mislim da cu na duze staze da batalim zvezdu, pa i kosarku... Suvise sam mator da bih svoje vreme trosio na skupinu masno placenih mrtvaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted March 10, 2023 Share Posted March 10, 2023 Kad ti ekipa izgubi 4 od 5 ovakvih utakmica posle 15 razlika vođstva, to nije do ekipe to je do trenera. Da se ne ljubimo sedi čoveče. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted March 10, 2023 Share Posted March 10, 2023 1 minute ago, Don Dusko said: Nemogu da krivim Kampaca on je ocekivao da ce ovde guliti 30minuta a ono ulazi uvek kad stvari krenu nizbrdo bez ritma i icega i onda ocekujes da te izvuce. ON TREBA DA TI STARTUJE A NE DA TI ULAZI SA KLUPE. Pa startovao je. Kako su odigrali Argentinci večeras, mnogo im je i ovih 15ak minuta što su igrali. Teška sramota i trenera i igrača. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
khabib Posted March 10, 2023 Share Posted March 10, 2023 Ostavka! Da se ne ljubimo... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted March 10, 2023 Share Posted March 10, 2023 1 minute ago, NMX said: Dusko je ili bio najarecniji covek na svetu u novembru/decembru, da mu se onako poklope rezultati ili mu je polovinom januara Bentil pao na glavu sa 3 metra i resetovao ga na Vladu Joa. Taj nivo cinizma i nicim osnovane nadmenosti tokom vodjenja utakmica su doveli do toga da ga Pao koji je na nivou Igokee ili Mornar, cuj mene Alba, samaraju kurcem u EL. Vrti sumanute petorke, startuj sa rukoemtasima pa cekaj da te Lilard Nedovic i AD Petrusev vracaju u zivot. Pa ih klupiraj i daj nazad rukometase. Kraj sezone sto se mene tice. Moguce i da je imao srece ali opet 6 pobeda nije lako izboriti pa i da je sve sreca. Pre ce biti time sto je dobio dosta siru rotaciju i malo kvalitetniju pa ne moze da nadje mesta da ti Kampaco, Neda i Luca gule po 25-30minuta nego malo po malo ih sece. Ne valja i to sto je tvrdoglav. 1 minute ago, Dropkick Murphys said: Pa startovao je. Kako su odigrali Argentinci večeras, mnogo im je i ovih 15ak minuta što su igrali. Teška sramota i trenera i igrača. Dobro moja greska, ali opet ne smes da ga vadis cas, cas moras da verujes u njega...Poverenje ovako on zna da gresi i jos mu stvaras veci pritisak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted March 10, 2023 Share Posted March 10, 2023 Nikada do sada za skoro pet decenija od kako pratim ovaj klub nije se sakupila tu tolika gomila bednika i jadnika na čelu sa onim na klupi. Kakva skupina ničega. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 10, 2023 Share Posted March 10, 2023 Prvi put sam ove sezone zazalio sto sam ih gledao..i prestao sam da pratim..jer,ako je njima svejedno,zasto bih ja gledao? Ovo je sramota..vodis 16 razlike i onda ti mrtvi Pao (sa sest poraza zaredom) pravi seriju 30:7..ma,doovajte ga bre..to je iskljucivo stvar stava i pristupa..Ako ga oni nemaju onda nema potrebe da ni ja to gledam. Ja stvarno nemam problema sa porazom kao takvim..ali na ovakve nacine..to necu da gledam..svaki mec vodimo 9-15 razlike i gubimo..svaki put..od ovog mrtvog konja Panatinaikosa bez nekoliko bitnih igraca PAO ocito ima motiv,ima stav i karakter. Mi nemamo i to je to. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted March 10, 2023 Share Posted March 10, 2023 Prvo te Alba ponizi u Beogradu sad te Pao rutinira u Atini. Pa jel imaju igraci i trener obraz. Da li imaju dostojanstvo? Podela minuta u ekipi mi uopste nije jasna. Da li iz toga proizilazi losa igra ne znam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted March 10, 2023 Share Posted March 10, 2023 5 minutes ago, Sector said: Baš me zanima hoće li otići sutra. Ovakvo gaženje imidza kluba (kakvog takvog) je nedopustivo. Dobra 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted March 10, 2023 Share Posted March 10, 2023 U ovom delu sezone ne može da se igra sa 12 igrača i da svi imaju ravnomerno rasporedjenu minutažu. Nedović je najbolji igrač ovog tima i nije zaslužio ovakav tretman. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted March 10, 2023 Share Posted March 10, 2023 Moram reći da za ovih 25+ godina praćenja košarke do sada nisam video da trener ovako izsabotira sopstvenu ekipu. Gledali smo svakojake dunstere, trenere bez osećaja, bez fleksibilnosti i slično al ovakvo odsustvo bilo kakve logike, šiljenje kurca na najtalentovanijem napadaču, forsiranje nekih ABA ligaških petorki i uopšte davanje sve od sebe da tvoja ekipa izgubi - to nisam video. Gore od ovoga bi bilo samo da je zvao petorke u kojima Kuzmić igra plejmejkera a Marković centra. Prosto neverovatno. Ako ništa, da se barem oprostimo od bilo kakvih ambicija na jedan potpuno cirkuski način. 16 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted March 10, 2023 Share Posted March 10, 2023 Ja sam zavrsio sa gledanjem ovog Covicevog cirkusa za ovu sezonu, jedino ako rasteraju strance i daju sansu mladima. Ova sezona je svakako izgubljena. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted March 10, 2023 Share Posted March 10, 2023 Just now, Drug Crni said: Ovo je sramota..vodis 16 razlike i onda ti mrtvi Pao (sa sest poraza zaredom) pravi seriju 30:7..ma,doovajte ga bre..to je iskljucivo stvar stava i pristupa..Ako ga oni nemaju onda nema potrebe da ni ja to gledam. Pomislili igraci i trener da je gotovo.Pa se opustili i uveo rukometnu petorku. I kad je dupe krenulo da zvace gace nije bilo povratka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted March 10, 2023 Share Posted March 10, 2023 Najvise sam mrzeo trenere koji ce neku debilsku petorku da salje na teren i da ih zadrzi sve dok drze bar prednost od X poena. Umesto da salje najjacu petorku na pocetku trece cetvtrine kad je Pao bio u totalnom rasulu i tako ides na 20+ razlike i resis situaciju, tebi igraju Markovic, Ivanovic, Dobric, Petrusev i Kuzmic. Znaci nije razmislanje ajde da koristimo to sto protivnik igra ocajno, nego ajde i mi ocajno da igramo da drzimo razliku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted March 10, 2023 Share Posted March 10, 2023 Dusko kao da je trener 3 meseca a ne 30 godina. Jbt imas tri vrhunska beka koji jedva po 20 minuta igraju po mecu. Zoc svoje vedete cedi ko suvu drenovinu, mi ih cuvamo za izlozbu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts