Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Mi smo onaj run imali na neverovatnog Vildosu koji posle povrede nije ni senka tog igraca(utice i rotacije i cime je okruzen)

Previse Dusko pametuje .

Ima i do njegove tvrdoglavosti koja cega opet kostati posla.

Edited by Don Dusko
  • Like 3
Posted

Nemogu da krivim Kampaca on je ocekivao da ce ovde guliti 30minuta a ono ulazi uvek kad stvari krenu nizbrdo bez ritma i icega i onda ocekujes da te izvuce.

ON TREBA DA TI STARTUJE A NE DA TI ULAZI SA KLUPE.

• Like 10
  • Thanks 1
Posted

Dusko je ili bio najarecniji covek na svetu u novembru/decembru, da mu se onako poklope rezultati ili mu je polovinom januara Bentil pao na glavu sa 3 metra i resetovao ga na Vladu Joa.

Taj nivo cinizma i nicim osnovane nadmenosti tokom vodjenja utakmica su doveli do toga da ga Pao koji je na nivou Igokee ili Mornar, cuj mene Alba, samaraju kurcem u EL.

Vrti sumanute petorke, startuj sa rukoemtasima pa cekaj da te Lilard Nedovic i AD Petrusev vracaju u zivot. Pa ih klupiraj i daj nazad rukometase.

Kraj sezone sto se mene tice. 

• Like 19
Posted

Taman sam bio preskocio par utakmica, i sad gledam ovo... ne znam kako ovo da nazovem...nije ni rasulo, ni beznadje...

Ja se zaista nadam da mi vise necemo igrati EL.

Gledao sam i one raspad ekipe koje su se borile za goli zivot, zagrizeno, sa ljubavlju...

Prosle godine sam prvi put odustao, na kraju ni aba nisam gledao a sad mislim da cu na duze staze da batalim zvezdu, pa i kosarku...

Suvise sam mator da bih svoje vreme trosio na skupinu masno placenih mrtvaka.

Posted

Kad ti ekipa izgubi 4 od 5 ovakvih utakmica posle 15 razlika vođstva, to nije do ekipe to je do trenera. Da se ne ljubimo sedi čoveče. 

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
1 minute ago, Don Dusko said:

Nemogu da krivim Kampaca on je ocekivao da ce ovde guliti 30minuta a ono ulazi uvek kad stvari krenu nizbrdo bez ritma i icega i onda ocekujes da te izvuce.

ON TREBA DA TI STARTUJE A NE DA TI ULAZI SA KLUPE.

Pa startovao je. 

Kako su odigrali Argentinci večeras, mnogo im je i ovih 15ak minuta što su igrali. 

Teška sramota i trenera i igrača. 

• Like 7
Posted
1 minute ago, NMX said:

Dusko je ili bio najarecniji covek na svetu u novembru/decembru, da mu se onako poklope rezultati ili mu je polovinom januara Bentil pao na glavu sa 3 metra i resetovao ga na Vladu Joa.

Taj nivo cinizma i nicim osnovane nadmenosti tokom vodjenja utakmica su doveli do toga da ga Pao koji je na nivou Igokee ili Mornar, cuj mene Alba, samaraju kurcem u EL.

Vrti sumanute petorke, startuj sa rukoemtasima pa cekaj da te Lilard Nedovic i AD Petrusev vracaju u zivot. Pa ih klupiraj i daj nazad rukometase.

Kraj sezone sto se mene tice. 

Moguce i da je imao srece ali opet 6 pobeda nije lako izboriti pa i da je sve sreca.

Pre ce biti time sto je dobio dosta siru rotaciju i malo kvalitetniju pa ne moze da nadje mesta da ti Kampaco, Neda i Luca gule po 25-30minuta nego malo po malo ih sece.

Ne valja i to sto je tvrdoglav.

1 minute ago, Dropkick Murphys said:

Pa startovao je. 

Kako su odigrali Argentinci večeras, mnogo im je i ovih 15ak minuta što su igrali. 

Teška sramota i trenera i igrača. 

Dobro moja greska, ali opet ne smes da ga vadis cas, cas moras da verujes u njega...Poverenje ovako on zna da gresi i jos mu stvaras veci pritisak.

Posted

Nikada do sada za skoro pet decenija od kako pratim ovaj klub nije se sakupila tu tolika gomila bednika i jadnika na čelu sa onim na klupi.

Kakva skupina ničega.

• Like 5
Posted

Prvi put sam ove sezone zazalio sto sam ih gledao..i prestao sam da pratim..jer,ako je njima svejedno,zasto bih ja gledao?

Ovo je sramota..vodis 16 razlike i onda ti mrtvi Pao (sa sest poraza zaredom) pravi seriju 30:7..ma,doovajte ga bre..to je iskljucivo stvar stava i pristupa..Ako ga oni nemaju onda nema potrebe da ni ja to gledam.

Ja stvarno nemam problema sa porazom kao takvim..ali na ovakve nacine..to necu da gledam..svaki mec vodimo 9-15 razlike i gubimo..svaki put..od ovog mrtvog konja Panatinaikosa bez nekoliko bitnih igraca

PAO ocito ima motiv,ima stav i karakter. Mi nemamo i to je to.

• Like 4
  • Thanks 1
Posted

Prvo te Alba ponizi u Beogradu sad te Pao rutinira u Atini. Pa jel imaju igraci i trener obraz. Da li imaju dostojanstvo? Podela minuta u ekipi mi uopste nije jasna. Da li iz toga proizilazi losa igra ne znam.

Posted

U ovom delu sezone ne može da se igra sa 12 igrača i da svi imaju ravnomerno rasporedjenu minutažu. Nedović je najbolji igrač ovog tima i nije zaslužio ovakav tretman.

• Like 6
Posted

Moram reći da za ovih 25+ godina praćenja košarke do sada nisam video da trener ovako izsabotira sopstvenu ekipu. Gledali smo svakojake dunstere, trenere bez osećaja, bez fleksibilnosti i slično al ovakvo odsustvo bilo kakve logike, šiljenje kurca na najtalentovanijem napadaču, forsiranje nekih ABA ligaških petorki i uopšte davanje sve od sebe da tvoja ekipa izgubi - to nisam video. Gore od ovoga bi bilo samo da je zvao petorke u kojima Kuzmić igra plejmejkera a Marković centra. Prosto neverovatno.

Ako ništa, da se barem oprostimo od bilo kakvih ambicija na jedan potpuno cirkuski način.

• Like 16
  • Thanks 1
Posted
Just now, Drug Crni said:

Ovo je sramota..vodis 16 razlike i onda ti mrtvi Pao (sa sest poraza zaredom) pravi seriju 30:7..ma,doovajte ga bre..to je iskljucivo stvar stava i pristupa..Ako ga oni nemaju onda nema potrebe da ni ja to gledam.

Pomislili igraci i trener da je gotovo.Pa se opustili i uveo rukometnu petorku. I kad je dupe krenulo da zvace gace nije bilo povratka.

• Like 1
Posted

Najvise sam mrzeo trenere koji ce neku debilsku petorku da salje na teren i da ih zadrzi sve dok drze bar prednost od X poena. Umesto da salje najjacu petorku na pocetku trece cetvtrine kad je Pao bio u totalnom rasulu i tako ides na 20+ razlike i resis situaciju, tebi igraju Markovic, Ivanovic, Dobric, Petrusev i Kuzmic. Znaci nije razmislanje ajde da koristimo to sto protivnik igra ocajno, nego ajde i mi ocajno da igramo da drzimo razliku.

• Like 1
Posted

Dusko kao da je trener 3 meseca a ne 30 godina. Jbt imas tri vrhunska beka koji jedva po 20 minuta igraju po mecu. Zoc svoje vedete cedi ko suvu drenovinu, mi ih cuvamo za izlozbu.

• Like 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...