Jump to content

KK ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2022/23-Све што смо желели, све што смо хтели..


Šarac

Recommended Posts

5 minutes ago, Kvaratskhelia said:

Je li se Ilić oporavio? On bi morao da bude u 12 ispred Lazića i Raduljice, ako ima barem malo razuma u klubu.

Osvrnuo se Jovanović zatim i na statuse Ilića i Adamsa.

"Dalibor Ilić je bio sa nama, počeo je da trenira i biće u konkurenciji za 12. Danas nije bio, videćemo da li će biti na sledećoj utakmici. Džejlen Adams je u Beogradu. Bio je bolestan, oporavio se, ali nije doputovao."

Just now, Kooineeperk said:

 

Pesic ga proba pre nego sto preuzme Zvezdu ili u najmanju ruku postane "savetnik". Pa da ga onda dovede.

E onda smo ga ugasili. Oesic bi zaboravio Lucu ili Nedu na klupi

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, srlepajce said:

 

 

Kao kad bi na nekom baskteball menadzeru uzeo Marcusa Williamsa i onda mu smanjio malo asistencije, onu lucidnost u dodavanjima ali ne mnogo, a za toliko povecao agilnost i scoring 😄 

 

Eto na to mi lici Vildoza za sada. Agilniji Marcus Williams. 

 

Voli li Luca da kulira na klupici, zna li se sta na tu temu? Tetovaze su tu, pa ono, gledam ima li jos neke slicnosti... 😄 

  • Like 2
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

meni je nekako teodosic lite u court visionu ali zato mu parira u ludim idejama i pripaljivanju na konto samouverenosti. pri tome ima potencijal da bude korektan defanzivac, makar podnosljiv, kada se koncentrise.

 

ma meni je super, bas volim takve igrace, koji imaju petlju ali jos vaznije, skill da tu petlju potkrepe.

  • Like 21
  • Love 1
Link to comment
Share on other sites

Treba samo obratiti paznju kad Dovla vrsi izmene pa kad pre iznemene stane ispred klupe pa gleda i razmislja po 20 sekundi kog igraca da izabere da udje da igra pre nego sto uperi prst u igraca, pa kao da vodi kadete. Brate ti u sekundi treba da znas kog i zbog cega uvodis u igru.

Edited by MisaF
  • Like 1
  • Ha-ha 1
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

Sinoć je Vildozi samo jedan asist bio školski, svi ostali uber kreativni iz kraud plizer kategorije. Ono uručivanje Hasanu unazad jednom rukom na prodoru je na licu mesta izmislio. Sa Henrijem je uglavnom igrao 2-1 pa nije imao ovoliko lopti u rukama i šansu da pokaže ovaj level lucidnosti kod proigravanja. Ovakvom igrom podiže saigračima stepen pozornosti u napadu. Divac se svojevremeno pohvalio da u Sakramentu samo on nije dobio asist u nos od Viliamsa. Sinoć je Vildoza mogao da ima i 15-16 asista da nam sedam igrača nije promašilo bar po jednu trojku a Dobrić i svih 7 šuta.
Forsiranjem ovog segmenta će nam biti lakše da ga uparimo sa Nedarom kada razvije bar radnu temperaturu. Nedara je brži u polasku sa loptom, ima tajming za katovanje a uzimanje šuta po izlasku iz bloka mu je oduvek forte. Sa obojicom u drajvu i u istoj petorci moraće da odluče da li da pomažu sa Bentila, Holanda na krilu, verovatno će i Dobri zadužiti opet minute na poziciji 3...a ako je Petrušev tada na 5 neće znati odakle sipamo...a Pefi i Džoni na klupi...:).
Sims lajk kaning plen...















  • Like 7
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Topi%C4%87%20-%20sajt%20izve%C5%A1taj.JP

 

Quote

Topić je u subtou debitovao u Drugoj muškoj ligi Srbije i postigao 15 poena. Mladi plejmejker bio je zadovoljan odigranom utakmicom i nada se napretku iz meča u meč.

"Ovo je bio moj debi u B ligi sa Slodesom. Zadovoljan sam, nadam se da će svaka sledeća utakmica biti bolja. Kako za mene, tako i za saigrače. Ekipa Radničkog je kvalitetna, igrali smo dobru košarku. Početak je ligaškog takmičenja i sigurno je da će sve ekipe još dosta napredevati, što se tiče igre" , zaključio je Topić.

 

  • Like 9
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

Adams je otpao dolaskom Vildoze. Nemamo mi mesta da Adamsu dajemo sansu sada, a da igra po 5 minuta za novac koji sigurno nije mali, ne treba ni da pomisljamo, sve i da mozemo da priustimo. Adams je svoje odigrao, zao mi je, ali on nije pokazao bas nista, Topic, onakav slabasan i glavat bez mesa na sebi je pokazao vise u 17 godina. 

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

23 minutes ago, Miki28 said:

Jedan manje za pljuvanje ali ostali su tu jos Pefi, Laza, Dzoni. Imace kolege po kome da udare

 

Raduljica je korisniji igrač od Lazića i Dzonija jer ne ulazi u igru ili igra vrlo malo, s toga ovo nije uopšte dobra vijest.

 

Više bih volio da je Lazić ostao kući da bodri svoj tim pored malog ekrana kao i svi mi.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...