Jump to content

KK ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2022/23-Све што смо желели, све што смо хтели..


Šarac

Recommended Posts

Just now, DameTime said:

Na kraju se igrači nisu predali bez borbe (makar dobar deo njih) i pružili su otpor, izgubivši od trenutno boljeg protivnika. Možda je karmički što su vas večeras u igru vratili oni koje ste najviše kritikovali - Bentil, Martin i Dobrić.

 

Neću dodavati so na ranu pričom o Dušku i Nedoviću ;D već ću vam poželeti kvalitetnu off sezonu, da se naprave ključni rezovi i krene ispočetka, pametnije u narednu. Srećno dalje pa da bude dobre košarke i manje negative na ovim prostorima.

 

P.S. Igrači su se na kraju drugarski pozdravili, poruka svima nama. 

Hajde skini Vildozu, dosta si malerisala, barem sada za prelazni rok, da ostane covek i ozeni se Milicom. :lol_2:

Link to comment
Share on other sites

ali koji crnjak da se slavi sa vucic i covic a da nije vucica ne bi ih bilo..

mi smo od starta igrali kao da smo tu da izgubimo. nedovic i vildoza 10, odnosno 8 minuta u prvom poluvremenu... kampaco ladi jaja na klupi dok oni lome tekmu i ne igra 4 minuta 4/4..

i svi su u fazonu sve ok, evo vidimo i po ponasanju na kraju tekme.

petrusev imao otovren sut za -1...

jbg nije tragedija ipak smo nekad morali izgubiti titulu ali neke stvari jednostavno nisu jasne. 

 

nedovic postaje dokazani luzer.

dobric pokidao, kao i faku.

najveca steta je sto necemo gledati vise onakve kradje i proturanja kroz noge te onakve ludacke trojke.

 

Link to comment
Share on other sites

Braćo i sestre, u ovim okolnostima ovo je maksimum. Krenuli smo sa Vladom Jo, Simonovićem i Jorovićem i promašenim pojačanjima. Pa malo lepog došli Duško, Vildoza i Kampaco. Pa opet loše i cela ona bruka sa registracijom. Od ove ekipe sa previše osrednjih igrača i igrača pred penzijom ovo je maksimu. Čak bi sigurno i osvojili da smo imali domaći teren. Ali kao što rekoh cela sezona nam je takva da ništa nam nije išlo na ruku. 

Idemo dalje. Nova sezona mora da krene bez Čovića, igrača pred penzijom i osrednjih EC igrača. Ukoliko igramo EL mora ako hoćemo domaću osnovu da ona bude kvalitetna i stranci iz EL sa iskustvom i kvalitetom. 

Drugari biće opet titula, biće opet Kalemegdan u junu. 

Teške ali voljene i naše. 🔴

 

Edited by Čočo
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Izgubili smo od bolje ekipe, i to je jednostavno to.

 

Iskreno, nervirah se u toku utakmice, ali kad smo prisli na -4, pa Nedovic masi bacanje, Petrusev ciglari za 3 i ne moze da utera zicer u kos, jednostavno sam skapirao da nismo sampionski tim i to je to. 

  • Like 22
Link to comment
Share on other sites

Rotacije i plan kakve je Duško sprovodio ove sezone u najvažnijim trenucima su za poželeti neprijatelju (kao i nekih pola  tima +,-) 

 

To je to, završnica ove utakmice je taman slika našeg tima ove sezone... Nadam se nikad više ovako sastavljenog

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ostaviti samo Lazarevica za sledecu sezone, grehota raskidati ugovor sa njim. Ne znam ko sve ima ugovor za sledecu osim Nedovica ali nadam se da mu nece praviti probleme sto se tice izobra nove sredine. Forsirati samo decu iz OS, kad vec ovi ne znaju da igraju neka se deca uce, trebace nam za reprezentaciju. 

Edited by K.Dot
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jbg svakom nizu dodje kraj, mozda ce neki konacno nauciti da se u sezonu ne ulazi sa trenerom za koga svi znamo da ce popiti otkaz posle mesec dana.  Onda onaj ko nasledi tim mora da igra sa ogracima koje nije selektirao.

Najveca zal sto Kobra nije otisao sa trofejom,  a najveci strah odnos Neda- Dusko vec mesecima se vidi neka netrpeljivost izmedju njih dvojice.

 

Remont ekipe pa sledece sezone tri trofeja + top 8 el

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Utakmicu su resili baceno poluvreme u bunar, bezmudost pojedinaca (pre svega Vildoze i Petruseva) i do sad najbrutalniji kriterijum sudjenja. Na kraju ni sve to ne bi bilo dovoljno da nije Panterove klase. Nije se Zelimir proslavio za ove dve godine u Partizanu, ali prvi potez mu je bio Kevinovo dovodjenje i to je perfektno namirisao. Da je tada uzeo bilo kog drugog igraca slicnog cenovnog ranga, ma Bogdana Bogdanovica da je dovukao iz Atlante, danas bi imao dve trulez sezone u dzepu.

Link to comment
Share on other sites

Jbg braco, prodje i ono nase. Bilo je nezaboravnih uspomena u ovom periodu dominacije. Leto ce reci mnogo toga, da li je ovo presedan ili kraj jedne ere. Drago mi je da su igraci u drugom poluvremenu makar pokazali reakciju, ali sto Markos rece, izgubili smo od ipak nesto boljeg tima i nismo imali onaj sampionski X faktor. Uveren sam da se Partizan ne bi oporavio da je Nedovic dao bacanje a Petrusev trojku.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Just now, K.Dot said:

Ostaviti samo Lazarevica za sledecu sezone, grehota raskidati ugovor sa njim. Forsirati samo decu iz OS, kad vec ovi ne znaju da igraju neka se deca uce, trebace nam za reprezentaciju. 

 

Omašio si topik drug.

 

RKCZ je na drugom pdf-u.

  • Ha-ha 2
  • WOW 1
Link to comment
Share on other sites

S Duskom cele sezone identicno igramo, doslovno protivniku poklonimo prvu cetvrtinu, onda u drugoj bude egal, u trecoj odigramo dobro i u cetvrtoj kocka, jer sve zavisi sa kojim minusom udjemo u nju.

 

To je bas bas neozbiljno od nekog ko je iskusan trener i opet moze da govori o pripremi utakmice. Doslovno, mi se pedalj osam meseci kad je to u pitanju nismo pomerili.

 

Danas isto, sablonska rotacija citavo prvo poluvreme. Nepotrebni minuti i za Pefija i za Lazarevica koji su bas bas non faktori, u oba smera, uprkos tome sto je Lazarevic korektan defanzivac, nama je u tim momentima trebalo nesto skroz drugo, a ne da imamo igraca kog protivnici ne cuvaju. Posle predugo drzanje Petruseva koji se ukakio, a onda i zaboravljanje Dobrica koji je danas mogao da da 30 poena da se islo na njega, jer je to bila bas jedna od onih utakmica kada deluje kao bek za Barselonu. Posle je isao na sve ili nista, ali u sustini prekasno, plus nismo karakterna ekipa, jer doslovno nijednog momenta nisam poverovao da mozemo da okrenemo. 

 

Ipak, nisam siguran da mozemo boljeg trenera da dovedemo. Tako da, nek mu daju odresene ruke da napravi ekipu po meri sad na leto, i da probamo da odrzimo neki kontinuitet koji u sportu nepogresivo daje rezultate.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, Kooineeperk said:

Sad da pokazemo da smo gospoda i da primimo medalje i aplaudiramo pobedniku. 

 

Drugacije nije dobro. 

Nema nas na parketu, mnogo je zle krvi izgleda pa da se ne čačka mečka.

Ali i Arena prekide dodelu pehara pobedniku i pusti ovog stručnjaka koji objašnjava da je država napravila Partizan i dala im šansu za titulu.

  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

Elem, koliko god da je umeo da nervira ove godine, Dobric , i pre DeDa su nekako simbol druge polovine nase dominacije. Felericni igraci, a opet sampionskog duha i srca, kao i nadi timovi u tom periodu. Iako me je nervirao ove godine, nekako mi je zao emotivno zbog njegovog odlaska. Licimur sam kao Rumenko 😛

Edited by Kosjan Willavić
  • Like 20
  • Love 2
Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, necke said:

Voleo bih da ostane Dusko, ali bih voleo da jednom vidim Radonju sa budzetom kakav su veciti imali ove sezone.

Ne znam. Ta tvrdoglavost (prečesto se to desavalo) i, barem izvana gledajuci, neke neshvatljive petorke ne mogu da svarim. Ne mora da ode, ali ostao je debelo duzan zbog velikih failova tokom sezone. S jedne strane najvise pobeda u EL ikada, s druge strane porazi od ekipa koje su zavrsili EL sezonu ispod nas kada je to bilo najpotrebnije za Top8. Mi u EL imamo vise poraza od ekipa ispod nas nego od onih koje za sezonu zavrsili ispred nas.

 

Najveci fail ubedljivo je poraz od Cibone koji je ispao koban. KKP je imao srecu i protiv Splita, i Buducnosti i SC Derby. Protiv nas nije niti im je sreca trebala. Mi smo se samoubili u G1 i G5 ocajnim 1. poluvremenima i u G2 premlakom igrom i glupostima kad smo imali prednost i mogli prelomiti utakmice.

 

Tako da... ne mora da ide, ali ako se to desi, necu biti tuzan.

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...