Jump to content

KK ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2022/23-Све што смо желели, све што смо хтели..


Šarac

Recommended Posts

3 minutes ago, Predragdjape said:

Mi smo godinama za nama imali igraca na 3/4 koji ume ledjima da igra i zavrsava, ili salje pas nakon udvajanja. Evo sezone nemamo to uopste, a vrlo znaci.

 

Imamo možda i najtanju rotaciju na 3/4 od dolaska Čovića.

 

N 4 imamo Bentila i Ilića, na 3 imamo Lazića, Lazarevića i Dobrića.

 

To je jedva evrokup nivo.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

32 minutes ago, Chaos Is Me said:

Pre svega, ima još da se igra. Razlika u kvalitetu nije dramatična uprkos tome što je KKP tim daleko bolje balansiran.

Ja bih pre rekao na okupu sa nadogradnjom u vidu Dantea i Nanelija. Ne radi se o budzetima vec o tome da je Partizan ipak planski pravljen. Ne volim ni da napisem ime Željko ali uspeo je u tom njegovom projektu, Partizan je imao ideju od samog njegovog dolaska. Pukli smo i mi mnogo para ali na koji način...Velika je razlika, njihov tim pravi trener a nas ko zna ko. 

 

Jeste reket smehotres ali mi bi sinoć pobedili da je Kampaco igrao na njegovom nivou, ipak nas pad vidim kad je Vildoza pao, da je ostao onaj iz decembra opet bi sve uzeli.  

 

Nije gotovo, čak šta vise mislim da će biti 5 utakmica, a tu sve staje od nase bekovske linije. Reket mozda nesto i doprinese ako trojka Kampaco, Vildoza, Nedović budu na visini zadatka. Tesko ali moguće. 

Edited by Alija Sirotanović
Link to comment
Share on other sites

Gospodo cigani,ovo ide u 5. Ovakvo sudjenje (da se razumemo,ne vidim to kao iskljucivi razlog poraza) ne mogu da imaju u Pioniru. Dugo vec pricam da je Ledej najprljaviji igrac koji je igrao na ovim prostorima u prethodnih 15-20 godina. Neko je gore postavio faul Nedovica u napadu. Ja skolskiji primer bloka u ledja ne mogu da nadjem. Ono je sve,samo ne faul u napadu. Slicno tako se i Andjusic bacio na blok u ledja Kampaca u kupu. Dalje,na svu sudijsku lakrdiju,obratite paznju na loptu koja je dosudjena Partizanu prilikom nekog skoka Martina i Madara u prvom poluvremenu. Dakle,jedini sudija koji je imao pregled te situacije donosi odluku da je lopta nasa(iako evidentno nije,nema sta). E sad,gospodin koji je bio na 45c,kod nase klupe,koji ono nije mogao da vidi za 3 zivota menja odluku bez celendza klupe Partizan. To meni samo pokazuje tendenciju i nista vise. Da se razumemo,ispravna odluka je bila da se lopta dosuri Partizanu,samo nemojte to raditi na taj nacin,sramota je. I da,seca li se neko za sta je Lazarevic dobio tehnicku u prvoj utakmici? E sad,obratite paznju na reakciju Madara na dosudjen faul u drugom poluvremenu. Jos jednom,ja sam siguran da ovo ide u 5. Molim kompletno cigansko drustvo da ne pravimo bilo kakva sranja u hali i da samo pesmom nosimo nase do pobede!!! 
LJUBAV PREMA TEBI,VELIKA JE ZNAJ!

  • Like 1
  • Ha-ha 3
Link to comment
Share on other sites

22 minutes ago, Brat od Korneta said:

Videlo se protiv Fmp-a vec da nismo u naletu u kakvom smo bili protiv Buducnosti, pauza je definitivno ostavila traga. 

 

Da, ni na sta to nije licilo protiv FMP-a, u obe utakmice. Nadao sam se da samo otaljavamo posao, ali vec tu se dalo naslutiti da smo se izduvali, a dodatno nas je uzdrmala i poremetila povreda Vildoze koji se bas podigao u poslednje vreme. Martin je opet drasticno pao, nakon sto je protiv Buducnosti podsetio na sebe iz najboljih dana i nagovestio da bi mogao da bude bitan faktor u finalu.

 

S druge strane, KKP je imao 6 utakmica za oporavak i vec u majstorici protiv Cedevite nagovestio izlazak iz kanala, a onda se lagano spremao za finale dok smo se mi mrcvarili protiv FMP-a. Nisu ni oni na vrhuncu forme, daleko od toga, ali u odnosu na period od pre mesec dana podigli su se za 30-40%%, dok smo mi za isto toliko pali. 

 

Rezultat toga je ovo sto gledamo.

Link to comment
Share on other sites

Ma daleko je ovo od gotovog. Mi smo Aba liga derbije na gostujucem terenu gubili i kada je razlika kvaliteta bila pet puta veca na nasu stranu. Ovaj put imamo dosta jaceg rivala naspram sebe, ali daleko od toga da su nas nadigrali u ove dve utakmice. Jasno je da mozemo mnogo bolje od ovoga i da smo tokom sezone i igrali bolje, mada verovatno ni ovo nije njihov maksimum. Sad dve utakmice kod nas, ne moze me niko ubediti da nemamo izgledne sanse da obe utakmice dobijemo. Slicno je bilo i prosle sezone, mi poveli 2:0 i cak u trecoj utakmici je delovalo kao da ce biti 3:0, ali na kraju 2:2 i drama zavrsnica u utakmici broj pet. Dakle, realno je, samo treba igrati mec po mec.

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Константин said:

 

Њега једино што је тешко изгурати када стане у одрамбени став, остало ништа кошаркашко до сада нисмо видјели. Као да га је неко покупио са улице и то из другог спорта. То је за овај ниво кошарке недопустиво. А да, као што овде неки кажу добар је момак. Искрено то заиста није небитна ствар за тим, али без кошаркашког знања та особина је једино за понос родитеља.:puke:

 

To za teško ga je izgurati nek ide u Japan, ugoji se 50 kila, postane sumo rvač i živa legenda. Niko neće moći da ga izgura.

 

On nije jebeni košarkaš. Ja LIČNO sam što se skila tiče za njega kombinacija Džordana, Lebrona i Kićanovića. Dečko je sramota i za klub i za samu igru kao takvu. Stepen njegovog neznanja i netalentovanosti je nepojmljiv za nekoga ko živi od toga. I to jako dobro. Ne postoji način da se opravda da PROFESIONALNI košarkaš u serijama nije sposoban da položi loptu u koš, ono što uspeva petogodišnjacima.

 

Još veća sramota je onih koji ga drže u timu.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ivanović je zasrao do sada skoro sve što se moglo zasrati, pogubio je praktično sve utakmice koje su nešto odlučivale sem kupa.

 

Preko puno toga mogu da pređem ali nikako ne mogu da svarim to što su mu igrači na parket u prve dve utakmice finala, pogotovu u prvoj, izašli kao na streljanje, nemotivisani, nenabrijani, flatlajnersi.

 

DOBAR trener makar ume da motiviše tim, ako ništa drugo. Samo jedna reč, sramota. I njega i igrače.

  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

33 minutes ago, drakon1 said:

Zone press ili  press zone, da kombinovano.

 

Razlika po meni izmedju Puntera i Nunelly od ove cetvorice je da ovi potonji trebaju vise prostora za sut nego prvopomenuta dvojica. Kad su sami ili imaju previse prostora pogadjaju sva sestorica u redovno zavidnim procentima. Sto nas tek ubija u pojam kad su ti procenti u nekom trenutku i veci nego nasi sa linije slobodnih bacanja.

 

sve se slažem, osim sa tvojom percepcijom na temu "treba im više prostora";

punter i nunnally mogu da se dignu i šutnu preko ruke, to je okej, međutim, leday i madar, iako ne mogu, imaju dovoljno brz izbačaj, gde je dovoljno da sa njih pomažeš nekome i da oni ispale taj šut u visokom procentu. isto važi i za anđušića, koji nije trenutno faktor (a ludi aleksa spada u punter/nunnally grupu iako nije toliko precizan)

 

ostaje ti da pomažeš sa smailagića, koji će to najverovatnije kazniti u visokomprocentu ali sa par pokušaja za tri možeš da živiš (mada smo videli protiv reala da može da opali i 4-5 trica ako mu se dopušta i da ih poubacuje)

 

hoću da kažem kako je na temu biranja kome malo pustiti taj šut za tri, jako minimalan manevarski prostor kada igraš protiv partizana.

edit 

tu je još i exum da mu ideš ispod bloka zbog ulaza, pa kakav mu bude šuterski dan. ali to je to od opcija

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Leday ima prespor, takozvani katapult izbačaj, o čemu pričaš. Nunnally ima šut sa zemlje maltene, ne može on da gađa preko ruke ali zato bode svaku kad je u spot upu nebranjen. On nije ni šuter iz driblinga osim ako ga ne brani Dobrić koga bi i moj klinac izuo iz patika driblingom.

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Chaos Is Me said:

Leday ima prespor, takozvani katapult izbačaj, o čemu pričaš. Nunnally ima šut sa zemlje maltene, ne može on da gađa preko ruke ali zato bode svaku kad je u spot upu nebranjen. On nije ni šuter iz driblinga osim ako ga ne brani Dobrić koga bi i moj klinac izuo iz patika driblingom.

 

Да додам само да је и Петрушева једном приликом синоћ извозио на јефтину финту и дигао се без проблема сам на шут као маторци на баскету.

Link to comment
Share on other sites

Treba postaviti snimak kad gospodin Obradović kaže sudiji da folira jer je sam pao i da treba da mu se da tehnička. 

36 minutes ago, Filbi said:

Sećate li se promašaja Saše Bratića , ne zna Lazarević šta mi sve pamtimo 😄

Ja se sećam, ali to je jedan promašaj. Ovaj to radi redovno. Evo ovaj je sinoć posle jednog faula nad Mitrovićem i zaustavljene igre uhvatio loptu i probao da položi od table. Šta misliš kako se završilo? 

Edited by TB Told
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, leki bg said:

Sustina je da i jedni i drugi idemo u EL.

 

Ostvarili su prednost domaceg terena, fair & square (malo srece u 2 meca na 1 loptu, ali to je basket), u ABA titulu ne osvaja gost na vrucem domacem terenu (dokaz: domace sudije uopste nisu htele da sude).

 

Da privedemo sezonu dostojanstveno kraju i budemo zahvalni sto smo gledali Fakua u nasem dresu. Za sve ostale zajebancije je iskljuciva odgovornost uprave.

Skoro sve potpisujem, osim da je jedino uprava kriva (jeste sigurno zbog nekih propusta).

 

Ali cinjenica je da su trener i ekipa zakazali dva puta u sezoni kada nisu smeli. Zadar je jos i ispao povoljan poraz za nas, jer ko zna gde bi bez Ivanovica sad bili i da li bi Argentinci svratili do nas. Cibona je vec neoprostiv greh, jer smo bili u punom sastavu. Zato smo tu gde smo, bez obzira na to sto su komsije protiv Splita, Buducnosti i SC Derbija imali ludu srecu tj- nunellya.

Link to comment
Share on other sites

39 minutes ago, Chaos Is Me said:

Leday ima prespor, takozvani katapult izbačaj, o čemu pričaš. Nunnally ima šut sa zemlje maltene, ne može on da gađa preko ruke ali zato bode svaku kad je u spot upu nebranjen. On nije ni šuter iz driblinga osim ako ga ne brani Dobrić koga bi i moj klinac izuo iz patika driblingom.

 

leday ima šut sa zemlje, koji ne može da se izvede ako je čovek na njemu.

ali ako pričamo o opciji u kojoj je leday jedan od igrača sa kojeg pomažeš, dovoljno mu je tih par metara prostora da izvede šut. o tome pričam.

 

ja sam nunnallyja gledao kako uspešno izvodi poslednji šut za partizan u nekoliko navrata u aba i el; nije tejtum ali takođe nije ni neko kome treba samo čista situacija i nameštene nogice da pogodi.

 

edit

sigurno ima boljih primera ali ovo sam na brzaka našao; malo očiglednije pomaganje sa ledaya, gde mu je ostavljeno 2-3 metra, iz prve tekme na kraju

 

 

edit pt2

da ne ostanem duzan za "nunnally ne moze preko ruke", jedan od nekoliko primera ove sezone

 

 

Edited by uini
Link to comment
Share on other sites

13 hours ago, Cavani said:

IMG-20230615-231748.jpg

 

😂

 

Realno, smešno. Lazarević je nekim potezima i sam kriv što je postao meme.

 

Ali meni nešto nije jasno. Ovde se Lazarević naziva nekošarkašem, a nepunu godinu nazad je ovde vladao konsenzus kako se radi o igraču koji odlično koristi svoje minute i koji zaslužuje veču ulogu. Kako je to moguče?

 

Po mom mišljenju, sa Lazarevićem se dešava slično što smo pre nekoliko godina gledali kod Lazića (pa i nekih drugih igrača). Ti igrači su pravi pokazatelj, koliko vredi tvoj sistem. Kada postaviš dobar sistem, od tih role igrača izvučeš najbolje. Kada sistema nema, ti igrači su izgubljeni u vremenu i prostoru.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, L' Imperatore said:

 

😂

 

Realno, smešno. Lazarević je nekim potezima i sam kriv što je postao meme.

 

Ali meni nešto nije jasno. Ovde se Lazarević naziva nekošarkašem, a nepunu godinu nazad je ovde vladao konsenzus kako se radi o igraču koji odlično koristi svoje minute i koji zaslužuje veču ulogu. Kako je to moguče?

 

Po mom mišljenju, sa Lazarevićem se dešava slično što smo pre nekoliko godina gledali kod Lazića (pa i nekih drugih igrača). Ti igrači su pravi pokazatelj, koliko vredi tvoj sistem. Kada postaviš dobar sistem, od tih role igrača izvučeš najbolje. Kada sistema nema, ti igrači su izgubljeni u vremenu i prostoru.

On je plenio i pleni redovno i sada kada se radi o odbrambenom zadatku. U napadu je znao pogoditi nesto (cak i trojku mada redje nego Lazic), zna verovatno jos uvek. Ali, ziceri koje je u EL uspeo da ne ubaci u kos i ovo sinoc ce ostaviti traga na njemu. Pitanje je samo koliko dugo.

 

Ko je doveo Ilica kod nas? Ovo mu je 1. ili 2. sezona kod nas? Covek ne igra, a Ivanovic umesto njega u roster ne stavlja ni Kuzmica ni Hollanda. Koji je to fazon?

 

I jos da napisem i na ovoj temi kao i vec na live: Radonjic je izborom Dobrica a ne Davidovca za prevremeno produzavanje ugovora epohalno promasio, a to nije morao da sâm istrpi i pokusa.

Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, drakon1 said:

I jos da napisem i na ovoj temi kao i vec na live: Radonjic je izborom Dobrica a ne Davidovca za prevremeno produzavanje ugovora epohalno promasio, a to nije morao da sâm istrpi i pokusa.

Bas ovo

Mnogo korisniji igrac

Sinoc razmisljam da nam je Deda tu

 

Ilic je kako se pisalo vec bio dogovoren kao zelja Radonjica

I meni nejasno da bas nista nije pokazao

 

Sinoc je najpre bio Kuzmic u rosteru umesto Ilica da bi  pola sata pre tekme doslo do izmene

Edited by srlepajce
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

25 minutes ago, L' Imperatore said:

 

😂

 

Realno, smešno. Lazarević je nekim potezima i sam kriv što je postao meme.

 

Ali meni nešto nije jasno. Ovde se Lazarević naziva nekošarkašem, a nepunu godinu nazad je ovde vladao konsenzus kako se radi o igraču koji odlično koristi svoje minute i koji zaslužuje veču ulogu. Kako je to moguče?

 

Po mom mišljenju, sa Lazarevićem se dešava slično što smo pre nekoliko godina gledali kod Lazića (pa i nekih drugih igrača). Ti igrači su pravi pokazatelj, koliko vredi tvoj sistem. Kada postaviš dobar sistem, od tih role igrača izvučeš najbolje. Kada sistema nema, ti igrači su izgubljeni u vremenu i prostoru.

 

Desavalo se da odigra solidnu utakmicu tipa cuvanje Clyburna ili Mirotica ... njegove su partije uvek u jednom smeru pa ljudi budu zadovoljni njegovom odbranom i vruce glave napisu nesto u njegovu korist, kada se pobedi, to se podrazumeva.

Cak i u tom defanzivnom delu on moze da cuva samo odredjene tipove igraca, ni tu nije uvek bio na ne znam kakvom nivou.

50% penala mu je cisto bezvezno napravljeno i neracionalno koristi "male faulove" kao sto to cesto radi Markovic a zna i Dobric.

Decko je borben, srcan, pozrtvovan ali bez ikakvog skilla.

 

Nikad nikakav konsenzus nije postojao za njega, ja pisao uvek da covek nije za Zvezdu kao i za neke druge ali ok, lepo je pohvaliti kad neko odigra dobru utakmicu.

Edited by nunilo
Link to comment
Share on other sites

28 minutes ago, L' Imperatore said:

 

😂

 

Realno, smešno. Lazarević je nekim potezima i sam kriv što je postao meme.

 

Ali meni nešto nije jasno. Ovde se Lazarević naziva nekošarkašem, a nepunu godinu nazad je ovde vladao konsenzus kako se radi o igraču koji odlično koristi svoje minute i koji zaslužuje veču ulogu. Kako je to moguče?

 

Po mom mišljenju, sa Lazarevićem se dešava slično što smo pre nekoliko godina gledali kod Lazića (pa i nekih drugih igrača). Ti igrači su pravi pokazatelj, koliko vredi tvoj sistem. Kada postaviš dobar sistem, od tih role igrača izvučeš najbolje. Kada sistema nema, ti igrači su izgubljeni u vremenu i prostoru.

 

Mislili smo (makar ja) da je nemoguće da vremenom postane još gori što se napada tiče, a što se ostvarilo. Ja sam zaista bio uveren da je to nekad bilo nemoguće unazaditi već samo poboljašti ali jbg zajebao sam se.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...