didžej hel Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 (edited) ^ e pa okej, prespojio sam, bilo je u startu par ufura pod kos, verovatno asistiranje centrima. Edited June 14, 2023 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 Ne znam za vas ali što se tiče očekivanja od sutrašnjeg meča, mi ćemo taj meč da dobijemo!!! 💪🔴⚪ 9 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 6 minutes ago, Čočo said: Ne znam za vas ali što se tiče očekivanja od sutrašnjeg meča, mi ćemo taj meč da dobijemo!!! 💪🔴⚪ kAkVo nEpOšToVaNJe pRoTiVnIkA 1 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FireKeeper Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 Sto bi rekli neki Bronovci na NBA topiku nakon 1 ili 2 s Nugecima - nesto smo skontali 🙂 Samo da ne zavrsimo kao LAL. A necemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 pa i da zavrsimo tako, meni nije problem, samo da damo sve sto mozemo. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 38 minutes ago, Čočo said: Ne znam za vas ali što se tiče očekivanja od sutrašnjeg meča, mi ćemo taj meč da dobijemo!!! 💪🔴⚪ Kakav je to kralj, jos sa njegovim facijalnim ekspresijama😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 7 minutes ago, Miki28 said: Kakav je to kralj, jos sa njegovim facijalnim ekspresijama😀 Dejo Gifonjić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 55 minutes ago, Dropkick Murphys said: kAkVo nEpOšToVaNJe pRoTiVnIkA Bez pokrica... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 Ocekujem ozbiljan fajt sutra i sa nase i sa njihove strane, mi nemamo vise sta da cekamo verovatno idemo all in i jedan los dan Partizana bi nam legao kao budali samar. Iznenadilo bi me sve ispod maksimalne nabrijanosti sa nase strane. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 (edited) Mene plasi kombinacija nase nabrijanosti i Boltauzera sa pistaljkom, dokazano losa kombinacija.🙄 Ocekujem krasoticu od 2 i po sata i 50+ slobodnih bacanja😆 Edited June 14, 2023 by Gudura 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 Sad pogledao konferenciju i baš ne verujem čemu ovoliko pisanje o izjavi Ivanovića. Novinar pitao jel i dalje stoji iza izjave posle derbija u aba ligi, ne kontam šta je trebao drugo da kaže nego to. Možda bolje da je rekao ne, sad mislim da ćemo izgubiti 15 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 3 hours ago, uini said: jebes sad cekanje luke, to je sto je, idemo da im uzmemo jednu po jednu. Kad vidim da je poslovicno trezveni Uini nabrijan, samo da kazem da cemo da ih poderemo kao blok br 5 i da cu da skacem po stanu kao Stimara 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 Kad se igra cetvrta utakmica u slucaju da je bude? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 Just now, LightWeight said: Kad se igra cetvrta utakmica u slucaju da je bude? Iduci utorak ja mislim 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 Samo da u G2 ne primimo više od 73 poena pa makar i pobedili. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 Koliko mi je samo mučno i gadljivo nakon jednog Kalinića gledati razne nedare, petruševe i ostale bezmudoviće i uganuosamtrepavicu junačine... Istina je da je najgora kletva dabogda imao pa nemao. Ovo je tim sa kojim imam najmanje konekcije od kada pratim košarku i do kog mi je ubedljivo najmanje stalo. Ne bih prosuo suzu ni za jednim igračem doslovno sem za Kampacom, i to ne zbog njegovog skila već zbog borbenosti. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 Ne znam, meni je blamantno ovo davanje podrske pred utakmicu. Sta kao, imas utakmicu za titulu, placen si sa 6 cifara a neki i sa 7 i to ti nije dovoljna motivacija nego mora neko jos i da ti peva posle treninga. Jos je falilo da ih hlade palmama i daju grozdje u usta. Hvala ali ne hvala. I sto kaze Laki, ajde i jednom Kalinicu pa i da razumem. I to ne zbog igre ili bilo cega vec zato sto je subjektivni osećaj da lik zeli trofej po cenu da ga iznesu iz hale. 5 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 39 minutes ago, Redstar0356 said: Ne znam, meni je blamantno ovo davanje podrske pred utakmicu. Sta kao, imas utakmicu za titulu, placen si sa 6 cifara a neki i sa 7 i to ti nije dovoljna motivacija nego mora neko jos i da ti peva posle treninga. Jos je falilo da ih hlade palmama i daju grozdje u usta. Hvala ali ne hvala. I sto kaze Laki, ajde i jednom Kalinicu pa i da razumem. I to ne zbog igre ili bilo cega vec zato sto je subjektivni osećaj da lik zeli trofej po cenu da ga iznesu iz hale. Ne znam od kad je blamantno da podrzavas igrace i klub za koji navijas Ocigledno podrska fali, meni ona ekipa iz prvoog poluvremena nije izgledala kao ekipa sa puno samopouzdanja 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 9 hours ago, Урош19 said: Sad pogledao konferenciju i baš ne verujem čemu ovoliko pisanje o izjavi Ivanovića. Novinar pitao jel i dalje stoji iza izjave posle derbija u aba ligi, ne kontam šta je trebao drugo da kaže nego to. Možda bolje da je rekao ne, sad mislim da ćemo izgubiti Nije problem druga izjava, nego prva. Prvi meč nakon te izjave ekipa mu raštimovana banda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 Je li se brat Vildoza oporavio od upale trepavice? Ili je opet raskid u pitanju? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 12 minutes ago, Sector said: Je li se brat Vildoza oporavio od upale trepavice? Ili je opet raskid u pitanju? Да Недовић пропушта финале форум би пао 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 19 minutes ago, Sector said: Je li se brat Vildoza oporavio od upale trepavice? Ili je opet raskid u pitanju? Da, raskid je. Ne pitaj kako znam... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 11 minutes ago, DameTime said: Da, raskid je. Ne pitaj kako znam... da, obično ljudi kada raskinu, sjebu zadnju ložu posred tekme Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 Just now, uini said: da, obično ljudi kada raskinu, sjebu zadnju ložu posred tekme Ja se zaebavam, tako da bi trebalo da odgovoriš Sectoru. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 37 minutes ago, DameTime said: Nije problem druga izjava, nego prva. Prvi meč nakon te izjave ekipa mu raštimovana banda Stvarno mislim da je tada bio iznerviran sudjenjem, i utakmica je isla brzo nakon kupa. To je vec neko pominjao. Veceras samo hrabro, nema predaje! 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts